2018 Ekim Anneleri

mide yanmasından mahvoluyorum artık gaviskonda fayda etmıyor soguk su anlık rahatlatıyor ama 5 dk sonra yine yanmaya başlıyor.Varmı başka çözüm bulan
Canim havuc ye ya da suyunu ic baska misir hasla yada kozde pismis ye 2 ay boyunca mide yanmasi ceken ve artuik midemi sokup atacak derecede eksime olan biri olarak bunlar fayda etti bana arkadasim

Canim havuc ye ya da suyunu ic baska misir hasla yada kozde pismis ye 2 ay boyunca mide yanmasi ceken ve artuik midemi sokup atacak derecede eksime olan biri olarak bunlar fayda etti bana arkadasim
Sari leblebi ve cig badem cok iyi geliyir mide asidi ve yanmasina birebir 9 ay kustum ve bu ikili beni rahatlatti

Mrb canım bebisin suan hangi pozisyonda merak ettim kafa yukarıdami asagadami

Merhaba canım şuan 3 haftadır felan aşağida kafası.. önce bi aşagi dönmüstu sonra tekrar yukarı dönmüstü ama simdi yine aşağida.. doktor artik dönmez dedi.. çünkü benimki pozisyon olarakta baya bi aşağıda duruyor.. hep bebeği aşağida taşıdım ben.. sanki hep doğuma hazır gibi.. şu 2 hafta daha dursun inşallah..

mide yanmasından mahvoluyorum artık gaviskonda fayda etmıyor soguk su anlık rahatlatıyor ama 5 dk sonra yine yanmaya başlıyor.Varmı başka çözüm bulan
Geçmiş olsun.benim de aynıydı.artik doktora söyledim.dayanilmazdı çünkü.o da razogen diye bu hap yazdı.her gün aç karnına bir tane alıyorsun.antiasit türeviymis.kullandigimdan beri mide boğaz yanmam bitti.keske daha önce doktora söll söyleseydi dedim.kadin doğum doktoru yazdı.hamilelere zarari yokmuş.

İşyerındeyken cok vuruyo ya havuc mısır artık aksam deneyeceğim anca saolasın banada fayda eder insallah

meraba kizlar.bu sabah 7de hastaneye gittim sezaryen dogum olacakti.ama olmadi.nstye girdim.sonra ultrasonda baktilar.bi de kan aldilar.grip oldugum icin anestezi doktoru ameliyatin sakincali oldugunu iyilesmem gerektigini soyledi.kan sonucumda da cikmia zaten grip olmamla ilgili seyler.cumaya kadar iyiles.cuma sabahi gel bakalim dedi.oglene kadar durduk hastanede.sonra eve geri donduk :/ bebegin bekleyecegi varmis demek ki.

Kizlar dua edin nolur bel ve kasik agrisi ve kasilmalardan duramiyirum korkuyirum dr.m da korkudan olabilir sabaha sabret dedi bi wc bi yatak yoruldum artik

Son 1 gün, yarın sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah.

Geçmiş olsun. Bir an önce iyileşirsiniz umarım. Bebek de 3 gün daha büyümüş olur içerde.

Perşembe sabahı bende miniğime kavuşuyorum, darısı hayırlısıyla hepinizin başına :)
Bir sorun mu vardı peki canım dr lar neden bu kadar erken alıyorlar? Buradan birkaç arkadaşın daha 14-15 günden fazla varken tarih vermişler merak ettim sizin nin böyle verdiler. Hayırlısıyla gelsin tabi.minikler önemli olan o

Bende 38 de gelsın ıstıyorum hala çalısıyor olmanın verdiği sıkkınlıkta olabilir.Benim doktorum sezeryan bile olsa 39 la 40 arasında alıyormus.Biz daha normal sezeryan konusmasını hiç yapmadık bile.keske 38 de normal doğum kendıliğinden olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…