2018 Ekim Anneleri

Günaydın arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun. Cumartesi saat 12de sezeryanla oğlum dünyaya geldi çok sukur. Eline hiç teli almaya fırsatım olmuyor. Arayanlara bile dönemedim. Oğlum 37+4 doğdu. Pıhtılaşma için bacaklarıma hastanede cihaz taktılar. Ve sonda taktılar. Sezeryan sonrası gaz vücudumda omuzlara ve sırtımda birikmiş. 4gun hastanede kaldım. Ağrıdan ölüyodum kemiklerim kirilircasina ağrım oldu Avaz Avaz bağırdım nefes alamadım. Lohusa takımlarını giyemedim, kuaför hizmetinden yararlanamadim, VIP özel ilk anne baba yemeğimiz sancimdan yiyemedik, fotoğraf cekinemedim. Suslemeler çok guzel oldu. Ama bin şükür oğlum yanımda. Hala inanamıyorum sanki hiç hamilelik yasamamisim, o kadar risk yasamamisim gibi rüya gibi.
Sarılık var oğlumda inşallah atlatiriz. Doguncada şekeri düşük çıkmıştı. Geceleri bir saat falan uyuyoruz çoğu zaman.
Sezeryanda ilk önce gecelik giydiriyor doğum sonrası.
Kızlar bol bol kıyafet alın, bez alın. Yetiştiremiyoruz ya kusuyor, ya altını değiştirirken erkek Bebekse işiyo. Ve erken doğmuşsa çok zor uyanıyor emerken çok zorlanıyorum. Bu bilgileri vermek istedim ve Dr ujuzu dinleyin. Bebek hareketlerini gözlemleyin. Benim sancim 140larda çıkmıştı.
Doğum sonrası evde hemen ayaklandim dikislerim morardi ve şişti.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum hayirli olsun. Doğum yapacaklara hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Hepinizi öpüyorum çok şey paylaştık ve paylaşacağız:) allahaA emanet olun. Normal de olsa sezeryan da olsa hiç korkmayın ben çok sakin girdim doğuma hiç sezeryan ağrım olmadı. Dr um spinal ve epidural i kabul etmedi gebeliğim riskli olduğu için. Genel anestezi oldu. Doğumdan çıkar çıkmaz oğlumu sormuşum iyi mi, nerde, sağlığı nasıl diye. Ve kilo hemen gidiyo. Doğum öncesi kilomdayim. Emzirme uykusuzluk derken.

Cok merak etmistim.Cok sevindim iyi oldugunuza,atlattigina❤gozunuzaydiinn

Insallah canim.
Abla cok heyecanliydi yavas yavas geciyor :) uyumasin seveyim modundaydi oturuyor yavas yavas :) bilse 2-3 aya doyacakk :)))))))
Yaaa ne tatlıdır şimdi :) Abla çok iyi oluyor ben ilk çocuğum kız olacağı için mutlu oldum abla olacak diye ileride . Hoş küçükken keşke abim olsa derdim :D
Ne güzel oynarlar azcık büyüyünce :)

Normal doğumdan sonra adet ağrısı pek kalmıyor diyorlar. Ben kivranirdim hastalanacagim zaman. Gerçekten geçiyor mu?

Şu an aylar sonra yaşamaya başladım o ağrıları yine hiç özlememişim gerçekten.
Evet kalmıyormuş bunu da bir kadın kadın doğum doktoru söylrmişti.
S Semabuse canım seni çok merak etmiştim iyi olmanıza öyle sevindim ki :) sarılığı da geçer inş oğlunun.Güle güle sağlıkla analı babalı büyüt inşallah
A Anneoluyorumbennnn geçmiş olsun ve gözün aydın sağlıkla analı babalı büyüt inşallah :)

Yaaa ne tatlıdır şimdi :) Abla çok iyi oluyor ben ilk çocuğum kız olacağı için mutlu oldum abla olacak diye ileride . Hoş küçükken keşke abim olsa derdim :KK70:
Ne güzel oynarlar azcık büyüyünce :)

Bizde oyle hayal ediyoruz bakalim insallah oyle olur :) anlassinlarda.Kucukken tabii olur bisylerde buyuyunce daha bi oturuyor kardeslik sanki.
Bende kucukken hep ablam olsa derdim :)))
Abim var ama ablam olsa bu kadar anlasirmiydik bilmiyorum.Cok sukur.

Kızlar nasilsiniz? Sizin işiniz zor karniniz büyüdü tasimak uyumak. Bizim minnak küvezde büyüyor bana bir zararı yok kara kuzum 1800gr ı geçti elhamdülillah. Doktor herseyi normal tek derdi büyümek diyor. Besigini alayim mi artik deddim. Daha taburculuğa 2/3 hafta var dedi. Sanırım dogmasi geeken tarihte verecekler. Rabbim hepinize saglikla kucaginiza almayi nasibetsin. Kimsenin emegini boşa çıkarmasın .
Ne güzel biraz daha büyümüş annesi sağlıcakla kucağınıza alıp evinize gideceğiniz zaman da çabucak gelir umarım Allahım yardımcınız olsun

Kızlar benimde akşamdan beri adet agrilarim hiç kesilmedi :(
Dün doktordaydim oğlumun kafası henüz kanala girmemis en az bir hafta daha gelmez dedi ama bu ağrılar neyin nesi,sanki heran nişan su gelecekmiş gibi paranoyak oldum :110:

Adet agrilari olunca hemen olmuyor dimi doğum :KK17: kızlar sizlerde durumlar nasıl agrilariniz var mi

Benimkine daha var ya erken gelmesin kuzum 37 dolmadı henüz sıramı size verebilirim :) Ne kadar kalırsa içerde o kadar iyi. Aceleci çıkmaz umarım :KK70:

Heh benimki aynı böyle. Kontrolume daha var 8 ekimde çağırdı doktor suphelenirsem gidicem erkenden. Ayy doğum belirtisi miymiş bu başlasam mi heyecan yapmaya :)

Maşallah minige büyümüş bile. Sağ salim evinize gidin Insallah en kısa zamanda.

O adet agrisi geciyormus sehir efsanesi olabilir cunku normal dogum yapan bazi arkadaslarim hala cekiyor :( 9 aydan sonra ilk o adet agrisini hissedince bi aaaaa :) oluyo demi insan.
Dun dr um bana dogum belirtisi bunlar dedi bakalim bende belirti yok ama :)

Ben adet oldugumda yerlerde kivranirdim. Ilac falan hemen fayda etmezdi. Bir ölü dogum yaptim. Ondan sonra bi daha hic adet sancim olmadi. Sadece adet sancisi degil adet oncesi 1 hafta agrilar memelerde agri aglama sacmalama hepsi gecti.
Adet sancisini cok cekiyorsaniz suna sevinebilirsiniz. Dogum sancisi ondan fazla degil.

Kızlar benimde akşamdan beri adet agrilarim hiç kesilmedi :KK43:
Dün doktordaydim oğlumun kafası henüz kanala girmemis en az bir hafta daha gelmez dedi ama bu ağrılar neyin nesi,sanki heran nişan su gelecekmiş gibi paranoyak oldum :110:

Adet agrilari olunca hemen olmuyor dimi doğum :KK17: kızlar sizlerde durumlar nasıl agrilariniz var mi

Duzensizse eger bence suan bir sey yok. Duzenli olursa ve dinlenmeyle pozisyon degisikligiyle gecmiyorsa o zmn dr gidilmeli diye biliyorum

Var benmde ama kanala girdi mi bende bilmyrm bgn drdaydm ama ne ben sordum ne dr bakti. Haftaya bakcak benmde hersye. Ama 4 gundur sanci kaslma ve adet agrisi cekyrm. Boyle olunca ne zman dogar bilmyrm da.

Merhaba kizlar bende Eylul annesi olmayi beklerken Ekim annesi olacagim galiba:halay:Takvimim bile kalkti su an 40. haftamdayim gelen giden yok hatta bir belirtim bile yok.
Benim abimin esi de bundan 4 sene once normal dogum yapti ancak hamile kalmadan once adet sancisi cekmezken dogumdan sonra adet sancisi cekmeye basladi. Sanirim ayni hamilelik gibi bu da insandan insana degisen bir durum. Benim de cok siddetli adet sancilarim olur insallah dogumdan sonra gecer diye dua ediyorum bende

Benimde 2 gundur bu sekilde. Nstde de hic hareket etmeyince kan akisina bakildi hemen. Bencede 3saatten fazla hareket yoksa hemen gorunun. Demek son zamanlarda herkesin ayni oluyor.
Evet, son 2-3 hafta hareketlerin azalmasının normal oldugunu okumuştum.. bu arada nst de hareket etmiyosa tekrar cekiyolar, uyuma ihtimali var uyandırın.. dün ben de nst deydim ilk 5 dk hiç hareket etmedi, birazcık gıdıklayınca uyandı:oops:normale döndü sonra...

Ben adet oldugumda yerlerde kivranirdim. Ilac falan hemen fayda etmezdi. Bir ölü dogum yaptim. Ondan sonra bi daha hic adet sancim olmadi. Sadece adet sancisi degil adet oncesi 1 hafta agrilar memelerde agri aglama sacmalama hepsi gecti.
Adet sancisini cok cekiyorsaniz suna sevinebilirsiniz. Dogum sancisi ondan fazla degil.
Hımm ayni mı yani ben adete yakın ayaklarımı üşütünce öyld bir sancım olurdu ki adet Sancısı böyleyken doğum Sancısı kim bilir nasıldır diyordum demekki çok farkı yokmuş

Evet, son 2-3 hafta hareketlerin azalmasının normal oldugunu okumuştum.. bu arada nst de hareket etmiyosa tekrar cekiyolar, uyuma ihtimali var uyandırın.. dün ben de nst deydim ilk 5 dk hiç hareket etmedi, birazcık gıdıklayınca uyandı:oops:normale döndü sonra...

Herhalde yerleri daraldi onlarda hakli napsinlar :) yok nst istemedi ama hemen doppler baktirdi kan akisina cok sukur normaldi.

Ananas acilmayi sagliyormus duyan var mi?
Pilates, hurma, ananas, merdiven, comel kalk bunlarin tumunu yapiyorum artik daha da acilmazsam ipin ucunu birakirim:KK12:

Ben de merak ediyorum bunu. Çok ağrım olmazdı sadece adet günü sabahımda parol içince geçecek kadar sancım olurdu. Ara ara yokluyor yine bu tarz bir sancı. Ama hiç olmasa ne güzel olur.
Sizi yine parol kesmiş bana hiç etki etmiyor o ilaç düşünün nasıl bir ağrı :)

Sizi yine parol kesmiş bana hiç etki etmiyor o ilaç düşünün nasıl bir ağrı :)

Ya çok şükür hamile kaldığım ay dışında hiç sancım olmadı diyebiliriz bugüne kadar. Tek hap ile geçebilecek kadar şiddetli oldu en fazla. Ama şubat ayında gece uykumdan uyanıp ağlıyordum 1 hafta boyunca ağrıdan kesin kist çıktı bende diye diye. İlaç fln hiç fayda etmedi. Oysa bebekmiş :D

Hımm ayni mı yani ben adete yakın ayaklarımı üşütünce öyld bir sancım olurdu ki adet Sancısı böyleyken doğum Sancısı kim bilir nasıldır diyordum demekki çok farkı yokmuş
Bana vajinadan 3 kere ilac koymuslardi. Ilkinden 2 saat sonra adet sancim baslamisti. 11 saat cektim. Hatta doktorlar gelip gidip sancin var mi diye soruyorlardi. Adet sancisi gibi diyordum. He iyi o zaman diyip gidiyorlardi. Meger onlar dogum sancisiymis. Sadece son yarim saat normalden biraz daha fazlaydi. Ama kotu yani. Kolay bir sey degil.

Bende çok şükür hiç ağrı olmadı ağrısız tamamlıyorum Maşallsh

Back
X