- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
Günaydın arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun. Cumartesi saat 12de sezeryanla oğlum dünyaya geldi çok sukur. Eline hiç teli almaya fırsatım olmuyor. Arayanlara bile dönemedim. Oğlum 37+4 doğdu. Pıhtılaşma için bacaklarıma hastanede cihaz taktılar. Ve sonda taktılar. Sezeryan sonrası gaz vücudumda omuzlara ve sırtımda birikmiş. 4gun hastanede kaldım. Ağrıdan ölüyodum kemiklerim kirilircasina ağrım oldu Avaz Avaz bağırdım nefes alamadım. Lohusa takımlarını giyemedim, kuaför hizmetinden yararlanamadim, VIP özel ilk anne baba yemeğimiz sancimdan yiyemedik, fotoğraf cekinemedim. Suslemeler çok guzel oldu. Ama bin şükür oğlum yanımda. Hala inanamıyorum sanki hiç hamilelik yasamamisim, o kadar risk yasamamisim gibi rüya gibi.
Sarılık var oğlumda inşallah atlatiriz. Doguncada şekeri düşük çıkmıştı. Geceleri bir saat falan uyuyoruz çoğu zaman.
Sezeryanda ilk önce gecelik giydiriyor doğum sonrası.
Kızlar bol bol kıyafet alın, bez alın. Yetiştiremiyoruz ya kusuyor, ya altını değiştirirken erkek Bebekse işiyo. Ve erken doğmuşsa çok zor uyanıyor emerken çok zorlanıyorum. Bu bilgileri vermek istedim ve Dr ujuzu dinleyin. Bebek hareketlerini gözlemleyin. Benim sancim 140larda çıkmıştı.
Doğum sonrası evde hemen ayaklandim dikislerim morardi ve şişti.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum hayirli olsun. Doğum yapacaklara hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Hepinizi öpüyorum çok şey paylaştık ve paylaşacağız:) allahaA emanet olun. Normal de olsa sezeryan da olsa hiç korkmayın ben çok sakin girdim doğuma hiç sezeryan ağrım olmadı. Dr um spinal ve epidural i kabul etmedi gebeliğim riskli olduğu için. Genel anestezi oldu. Doğumdan çıkar çıkmaz oğlumu sormuşum iyi mi, nerde, sağlığı nasıl diye. Ve kilo hemen gidiyo. Doğum öncesi kilomdayim. Emzirme uykusuzluk derken.
Cok merak etmistim.Cok sevindim iyi oldugunuza,atlattigina❤gozunuzaydiinn