Tek tek alinti yapamiyorum yapamiyorum yapmayi bilmiyorum cunku :) Herkese guzel dilekleri için çok çok tesekkur ederim. Allah hepimize hayırlı,vicdanli evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.
Spinal sezeryan oldum. Tabi daha once hic tecrubem olmadigi icin asiri korktum ameliyathaneye giderken. Anestezi ignesi yapildiktan sonra daha da heyecanlandim. Tansiyonum dustu,mide bulanmasi vs yaşadim. O sirada doktorum zaten operasyona başlamak uzereydi tansiyonumu kontrol altina aldiktan sonra sezeryana başladi. Zaten en fazla 3 dk icinde oglumu gosterdiler :) spinal sezeryan olacak ve korkan arkadaslar hicbir his yok emin olabilirsiniz. Garip bir dokunma hissi var sadece ama acı sıfır.. bebek 3 dkda alindiktan sonra geri kalan islemler 15-20 dk falan suruyor.. sonra hoop odaniza gidiyorsunuz

ama aklinizda bulunsun uyusukluk gecmeye başlayinca tekrar eski haline donmek isteyen rahim cok ciddi kasilmalar yapiyor. Ben inat ettim agri kesici kullanmamak icin ama aglayacak gibi olunca direkt vurdurdum igneyi.
Bu arada oglum 38+4'de 52.5 cm ve 3200 olarak dogdu.