2018 Ekim Anneleri

Kızlar 37. Haftada doğum yaptım normal diye gittim açılmam yoktu sancım çoktu sabaha kadar bekledim sıcak suda oturdum yürüdüm çömeldim hurma yedim 2 cm açıklık oldu ama bebeğim dayanamadı ve kalp atışları yavaşlamaya başladı sezeryan a alındım bebeğim 4 gün küvözde kaldı solunum sıkıntısı yaşadık sancılar çok yormuş yavrum u şuan ikimizde iyiyiz çok şükür darısı başınıza inşallah doğum yapan annelerde sağlıkla büyütsünler inşallah :KK200::emir_bebek::KK74:
Gecmis olsun iyi olmaniza sevindim.

Ben de saat basi tansiyonumu olcuyorum 135e 85 cikiyor. Doktor 14e 9 olursa ara demisti. Cok korkuyorum apar topar sezaryene alincam diye. Bugun baby shower yapcaktik. Bugunu atlataydik bari.

Selam nasilsiniz. Biz 10 günlük olduk. Göğüslerim şişiyor bebeğim hepsini emmiyor. Bende sağıp buzluğa atiyorum arada. Sizinde böyle mi yoksa hic sağmasam akışına mi biraksam bilemedim. Bide sanki bugun biraz azalmaya basladi sütüm öyle hissediyorum

Bugün kontrolum vardi benimde doktor cati muayeneside yaptı ustten dar oldugu icin oldugu kiloyu gecerse normal doğum yapamayacagimi soyledi 15 ine tekrar randavu gunu verdi o gune kadar bebis kendi gelmesse o gun sezeryan günü kararlastiricaz

Hakkinizda hayirlisi olsun❤
Saglikla kavusun insallah❤

Cook ama cookk tesekkur ederim o kadar iyi geliyor ki bilgileriniz :) bu anlattiklarinizi kendi kizimda dusunurken aaa evet gercektende boyle yapiyor oldum suan :)
Peki sezeryan sonrasi ödem konusundaki dusunceniz nedir? Bugun 4.gun dogum yapali ve geceden sismeye basladim ozellikle bacak ve ayaklarim gebelikten beter oldum :KK43:

Benim de ilkinde cok olmustu canim.Ama hangi ayagimi emzirirken sarkitsam o siserdi davul gb ve zonklardi.
Bunda ozellikle dikkat ettim.Uzanir vaziyette emzirmek oturup emzirmekten daha zor ama uzattim hep ayaklarimi hic olmadi.Belki buna dikkat edebilirsin.Normal iyiyim oturuyorumda deme hic biraz durduktan sonra uzat ayaklarini sende uzan.Simdi dinlenebildigin kadar dinlen,bebek uyudukca uyu.Sonra zaten cok kosturacaksin :)
Suyunuda aksatma hic❤

Kızlar 37. Haftada doğum yaptım normal diye gittim açılmam yoktu sancım çoktu sabaha kadar bekledim sıcak suda oturdum yürüdüm çömeldim hurma yedim 2 cm açıklık oldu ama bebeğim dayanamadı ve kalp atışları yavaşlamaya başladı sezeryan a alındım bebeğim 4 gün küvözde kaldı solunum sıkıntısı yaşadık sancılar çok yormuş yavrum u şuan ikimizde iyiyiz çok şükür darısı başınıza inşallah doğum yapan annelerde sağlıkla büyütsünler inşallah :KK200::emir_bebek::KK74:

Geçmiş olsun Allah anali babali büyütsün inşallah..
Gecmis olsun iyi olmaniza sevindim.

Ben de saat basi tansiyonumu olcuyorum 135e 85 cikiyor. Doktor 14e 9 olursa ara demisti. Cok korkuyorum apar topar sezaryene alincam diye. Bugun baby shower yapcaktik. Bugunu atlataydik bari.
Okadar panik olmayın daha çok cikar tansiyon.. benim 15 e 10 olduğu zaman oldu.. doktor karanlik bir odada sessiz dinlenmemi istedi.. düşmeseydi çağiricakti.. hemen 14 e 9 da doğum olmaz sanmiyorum.. ilaç verirler en kötü..

Çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Amiiin❤
Gözünüzaydınn❤
Saglikla anali babali buyutun insallah

Allah analı babalı büyütsün canım olumsuzluklar geçmişte kalmış olsun bir daha yaşanmasın inş

Herkese iyi geceler, soran etiketleyen herkese cok tesekkur ederim kizimiza kavustuk sag salim :)
Buraya girmeyi bi kenara birakiyorum tlf elime alamiyorum malum :)
Umarim herkes iyidir dogum yapan henuz yapmayan herkese kolayliklar diliyorum :)
B Bir mucize gercekten konusmalarimiz bastan asagi okunsa hikaye gibi gelir :) biz bekle bekle ayni gun normal diye gidip sezeryan ol :)
Nasilsin umarim her sey yolundadir
Canım gerçektende öyle oldu bi de bütün aşamalarını yaşadım normal doğumun bir çocuk aşağı inmedi kalbi yavaşladı diyince çataldan o sancıyla kendimi nasıl attım bilmiyorum bi yandan oksijen takıldı bi yandana acil acil herkes bir panik Allahım ne olduğunu anlayamadım ama neyseki kızım iyi çok şükür bende ağrılarım dışında sanırım psikolojik olarak çöktüm ve sürekli ağlıyorum hemde susturamıyorum kendimi krizlere giriyorum resmen inşallah bi an önce sakinleşip kendimi toplarım çok bunaldım nedense :(( umuyorum sen iyisindir

Canım gerçektende öyle oldu bi de bütün aşamalarını yaşadım normal doğumun bir çocuk aşağı inmedi kalbi yavaşladı diyince çataldan o sancıyla kendimi nasıl attım bilmiyorum bi yandan oksijen takıldı bi yandana acil acil herkes bir panik Allahım ne olduğunu anlayamadım ama neyseki kızım iyi çok şükür bende ağrılarım dışında sanırım psikolojik olarak çöktüm ve sürekli ağlıyorum hemde susturamıyorum kendimi krizlere giriyorum resmen inşallah bi an önce sakinleşip kendimi toplarım çok bunaldım nedense :KK43:( umuyorum sen iyisindir

Insan kendini bu donemde genel olarak bir caresiz hissediyor sanki...
Hormonlarda tavanken birden hizla düşüşe gecermis,o da bu ruh haline sebep oluyormuş...
Ben seni okurken bile gozlerim doldu mesela...
Kucuk kizima bakiyorum cok masum gozlerim dolu dolu,buyugune bakinca ayri bi icim sizliyor.Bi sebep yok ama boyle..
Bide aksam buyugu kafasini carpti alni ceviz gb sisti,ona soguk tutmaya calistikca o agladi ben agladim ki hic huyum degildir o uzulurken teselli ederim korkmasin diye...
En kisa sure de gececek insallah❤

Canım gerçektende öyle oldu bi de bütün aşamalarını yaşadım normal doğumun bir çocuk aşağı inmedi kalbi yavaşladı diyince çataldan o sancıyla kendimi nasıl attım bilmiyorum bi yandan oksijen takıldı bi yandana acil acil herkes bir panik Allahım ne olduğunu anlayamadım ama neyseki kızım iyi çok şükür bende ağrılarım dışında sanırım psikolojik olarak çöktüm ve sürekli ağlıyorum hemde susturamıyorum kendimi krizlere giriyorum resmen inşallah bi an önce sakinleşip kendimi toplarım çok bunaldım nedense :KK43:( umuyorum sen iyisindir

Benzer seyleri yasamisiz gercektende..3,5cm acilmayla dogumhaneye indim ve catalda muayene oldum dr um bak kafasi geri kaciyor inmiyor asagi dedi ki 3saatlik suni sanciyla ancak 1,5cm acildim. Ve dogumhaneden direk yan tarafa ameliyathaneye gectim ailem esim herkes disarida bi anda ne oldugunu sasirdi. Zaten o ameliyat anini suan konusmak icin hic hazir degilim unutmaya calisiyorum. Hormonlar bizi ele gecirmis durumda ama uzulme gececegine inan sutunu etkilemesin. Kaburgalarim cok agriyor benim sende de var mi boyle bir sey? Birde dikisli oldugumdan ayaklarimi uzatip emziremiyorum mecbur sallandiriyorum davul gibi oldular

Hayırlı olsun, sağlıkla büyütün inşallah yavrunuzu ❤️

Dediğin gibi herkese kulağı tıkamak gerekiyo sanırım :( Yaman koyarsan sonra baş edemezsin diyolar ama çok hoşumuza gidiyor. Ben şahsen en çok Berkay'ı sevdim anlamı da hoşuma gitti ama eşim K harfi kaba oluyo diyo :olamaz: ikimiz de zor beğeniyoruz sanırım o yüzden :KK57:

Selam nasilsiniz. Biz 10 günlük olduk. Göğüslerim şişiyor bebeğim hepsini emmiyor. Bende sağıp buzluğa atiyorum arada. Sizinde böyle mi yoksa hic sağmasam akışına mi biraksam bilemedim. Bide sanki bugun biraz azalmaya basladi sütüm öyle hissediyorum
Hayırlı olsun öncelikle. Eğer sağmadığınızda göğüslerinizde şişme ağrı oluyos sağmanız iyi gelecektir. Eğer böyle bi şikayetiniz yoksa akışına bırakabilirsiniz bence. Bol sütlü sağlıklı günler ^_^

Hayırlı olsun, sağlıkla büyütün inşallah yavrunuzu ❤️

Dediğin gibi herkese kulağı tıkamak gerekiyo sanırım :KK43: Yaman koyarsan sonra baş edemezsin diyolar ama çok hoşumuza gidiyor. Ben şahsen en çok Berkay'ı sevdim anlamı da hoşuma gitti ama eşim K harfi kaba oluyo diyo :olamaz: ikimiz de zor beğeniyoruz sanırım o yüzden :KK57:

Hayırlı olsun öncelikle. Eğer sağmadığınızda göğüslerinizde şişme ağrı oluyos sağmanız iyi gelecektir. Eğer böyle bi şikayetiniz yoksa akışına bırakabilirsiniz bence. Bol sütlü sağlıklı günler ^_^
Teşekkür ederim

Herkese iyi akşamlar..bende doğum yapalı 8 gün oldu ..nstde kalp atışları 180i geçince doktorum hemen alalım dedi ve o gün apar topar sezeryan oldum..haliyle sütüm gelmedi mamayla besledim hep kızımı.. 4 gün sonra bi kaç damla geldi derken biraz çoğaldı ama yetmiyor hala mamaya devam ..kendimi çok kötü hidsediyorum sürekli ağlmk istiyorum.tavsiyesi olan var mı
hayirli olsun canim bebisin. ben de sezaryenle dogum yaptim. hastanede afisler vardi.ilk gun bebegin midesi kiraz kadar olurmus. 10. gunde bir yumurta kadar olurmus.oyle sakır sakır sut gelecek diye bekleme zaten.ama bak orda surekli uzum kompostosu verdiler belki faydasi olur.evde de annem elma kompostosu yapmisti.bebegi memene bol bol agzini dokundur o da sutu salgilatir.hepimizin bebisine ihtiyaci kadar sut versin allahim.

Kizlar sabah sezeryan ile dogum yaptim
Gece birde sanci cektim hemen almadilar
Bende zeynepte iyiyiz ama sutum gekmedi daha zeyneo surekli uyuyor mamayi bile zor veriyoruz
Uyumasi normal mi

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun. İyi olmanıza sevindim. Sütün de gelir inşallah hemen.

Bende zeynepte iyiyiz ama sutum gekmedi daha zeyneo surekli uyuyor mamayi bile zor veriyoruz
Uyumasi normal mi
Canım hayırlı olsun çok sevindim.. bence sen 2 saate bir uyandırıp emzir mutlaka.. süt gelmesebile bunu yapmak gerekiyormuş. Darısı başımıza :)

Uyumasi normal mi
Gözünüz aydın cnm analı babalı büyüsün inşallah gelir sütün merak etme her fırsatta emzir stresten uzak dur bol su iç dinlen neden uyuyo sürekli anlamadım doktora sormadınızmı:nazar::anneadayı::KK200:

Doğumu bekleyen kimler kaldı ? Benim gibi kaç kişiyiz merak ediyorum. bende bugün doktora gittim kilomuz toparlamış, şükürler olsun.. alttan muayene yaptı. Bebeğin daha kafası kanala oturmamış 2 haftaya tekrar kontrol edeceğim dedi.. eğer bebek gelmezse 25 inde sszeryan ile alabilir. Ben 40. Haftayı film bitirmek istemdim, kakasını yapmasından korkuyorum. Yani yaparsa ve ben anlamazsam diye..

Back
X