- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
Gözün aydın canım kavuştun bebeğine sağlıkla büyüt inşallah,Kizlar sabah sezeryan ile dogum yaptim
Gece birde sanci cektim hemen almadilar
Bende zeynepte iyiyiz ama sutum gekmedi daha zeyneo surekli uyuyor mamayi bile zor veriyoruz
Uyumasi normal mi
Az kaldı canım. Yarın gidiyrm bende. Randevulu yapalım dedik:) beklemicem kendiliğnden gelmesini. Zaten açılma falan var
Walla insan hem hemen gelsin öpeyim koklayayım diyor hem de aman kötü birşey olmadın ben beklerim diyor..
Rabbim herkese sağlıklı bebekler, kolay doğumlar nasip etsin..
Doğum yapan annelere bir kaç sorum var.
1. Normal Doğum yapanlar çok zor mu ? Kaç saat sancı çektiniz?
2. Sezeryan yapan anneler kaç günde ayağa kalktınız ?
3. Benim şimdiden göğüs uçlarım ağrıyor ve üzeri pütür pütür oluyor. Sebebini bilen var mı? Emzirirken kanar çatlar emziremezsem diye çok korkuyorum..
4. Benden hiç damla bile süt gelmedi, göğüslerimde öyle büyümedi. Bu sütümün olmayacağı anlamına gelmez değil mi ?
Ben de hastaneye geldim yattim bekliyorum. Ameliyathane musait olunca alacak doktor. Anestezi uzmani geldi hizli hizli bir seyler sordu uyuyalim sizi dedi gitti. Zaten kararsizdim.
Bugun dogumda olan arkadaslara iyi sanslar. Allah kurtarsin hepimizi. Darisi bekleyenlerin basina.
Plojovic değilim canım ama muhtemelen gaz sancısı çekiyorsun.Rezene çayı ile birlikte anason çayını,kimyon çayını da içmiştim ben aktardan alıp.Özellikle ayaklarını sıcak tutmaya çalış.
İyi geceler kızlar.. Yarın 41 hafta doluyor ve doktor daha fazla beklemeyi kabul etmeso, risk alamam dedi. Yarın saat 13.00 gibi spinal anestezi ile sezaryen olacağım. Açıkçası normal olmadığı için çok üzgünüm ama yapabileceğim her şeyi yapmama rağmen gelmedi kızım. Hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimden.. Dualarınızı eksik etmeyin.
Doğum yapan arkadaşların bebekleri hayırlı olsun inşallah doğumu bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun. Allah izin verirse yarın sabah 8 de spinal anestezi ile sezeryan olacağım inşallah 38+2 de kızıma kavuşacağım. İçimde inanılmaz bir korku var uyuyamıyorum çok tuhaf hissediyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin inşallah sağ salim kavuşalım bebişimle.
Bende pztesi gidyrm doğuma bakalım. Suni sancyla başlatlck doğum:)
Sağlıcakla büyüsn yavrucaklar inş
Kizlar hayirli kolay dogumlariniz olsun insaallah. Bebekleriniz saglikla hayirla gelsin insaallah ❤Ben de hastaneye geldim yattim bekliyorum. Ameliyathane musait olunca alacak doktor. Anestezi uzmani geldi hizli hizli bir seyler sordu uyuyalim sizi dedi gitti. Zaten kararsizdim.
Bugun dogumda olan arkadaslara iyi sanslar. Allah kurtarsin hepimizi. Darisi bekleyenlerin basina.
Çok sevindim cnm sağlıkla gelsin bebişin:)Bende pztesi gidyrm doğuma bakalım. Suni sancyla başlatlck doğum:)
Sağlıcakla büyüsn yavrucaklar inş
O konuda mutlak doğru yok aslında. Hiç verilmemeli, emzik meme düşmanıdır diyen de var. Ancak bebeğin 24 saat hiç bitmeyen "haz emmesi" ihtiyacını karşılayıp annenin uykusuz kalmasının ve haddinden fazla yorulmasının önüne geçerek sütünün azalmasını önlediği yönünde çalışmalar var. Hatta ani bebek ölümü riski de emzik alan bebelerde daha azmış vs. Belki bebeğini tanımak, neden ağladığını ayirtedebilmek adına ilk birkaç gün verilmeyebilir. Bakalım sağ salim doğsunlar da onlar yollarını çizerler zatenDoğar doğmaz da sıkıntı olmaz mı ? 5 günlük olunca emzik verilebilirsiniz dendi hastanede bana ama vermedim şimdi de eşime söyledim ama o emzik vermek istemiyor.Yarın doktora danışalım dedim konuyu kapatırmadım bakalım napcaz
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla al yavrunu kucağına canımAz kaldı canım. Yarın gidiyrm bende. Randevulu yapalım dedik:) beklemicem kendiliğnden gelmesini. Zaten açılma falan var
Teşekkür ederim bilgi için canım.Neyse ki çözüm bulmuşsun.Tekrar geçmiş olsunSana tsk edemedim :) cektigim sanci ameliyat aninda vucudumuzun acilmasi kaynakliymis. Agri kesici igne ile ancak toparladim. Rezene cayi ama dedigin gibi aninda gaz cikartiyor tavsiye ederim
Çok emince hıçkırık mı tutar benlmki sık hıçkırıyor
Yapma canım boşver.O kadar özendim her işi yaptım ev yine aynı gibi şu an.Sürwkli evde durmayan biri olduğumu İçin neye saracagımızı şaşırıyoruz iyice Sonra da agrı sızı,erken Doğum vbBugun evdeki ilk gunum evdeki hersey gozume batıyor evde is yapmak yada yapmamak arasinda kaldim
Doğum baya kısa sürmüş internete 12 saat fon yazıyor ilk doğum için :) umarım bebişimi emzirmekte beslerim bol sütüm olur :)Tam tersi küçük göğüslerden daha çok süt geldiğini duydum:)
Emzirmeyle ilgili kötü düşüncelere girme derim çnkü her insanda her doğumda farklı oluyor. Mesela ben ilknde hiç sıkıntı yaşamadım ama şimdi bu belli olmaz. İnş sıkıntı yaşamazsın da huzurla emzirrsin.
Norml doğumda aslnda açılma bebeğn durumu ve sancılar güzelse çok uzun sürmez. İlk bebegmde 3 saate yakın sürmüştü toplam. 2 saate yakın sancı 45 dk da doğum anıydı:) bu sefer daha kısa sürer inş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?