2018 Ekim Anneleri

Kaka yapinca illaki belli olur. Kalp atislari falan belli eder yada harektleri. Bende beklyrm ama benm yakinn artik:)))
Anne karnında kalp atışlarının yavaşladığını marineye bağlanmadan benim anlamam Zor. Ben kötü düşünme kesin uyuya kaldı 1-2 saate hareket eder diye saatlerce beklerim de anlamam diye korkuyorum. Hayırlısı olsun rabbim kimseye yaşatmasın. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canim sudocrem al cok super bir pisik kremi

Şimdi takvimine baktım :) aynı gün doğuracağız galiba :)

Merhaba kızlar öncelikle herkese tek tek teşekkür ediyorum Rabbim hepinizden razı olsun
Sabah da söylediğim gibi dün geceden beri ağrım çoktu bugünde sancılar düzenli olunca artık de gideyim defim ve ayağa kalkar kalkmaz kan boşaldı acilen hastaneye koştum 3 cm açıklık vardı Doğum başlamış hemen sezeryane alındım birden herşey oldu bitti sancı nasılmış onuda yaşadım ama sezeryanım çok rahat geçti ama bebeğimi yoğun bakımda şimdilik olumlu tepkiler veriyor inşallah bebeğim iyileşir ve evimize döneriz bu arada 36 haftalıktım drum 38 haftada Doğum olur bir sorun olmazsa demişti ama şu bir gerçek herşey yolunda olsun veya olmasın gelip gelmemenin kararını bebek veriyor.

Canim aynisini bende yapmistim 3 gun onceden hazirlamistim simdi bebisim yataginda misil misil uyuyor bu duygunun tarifi yok tez zamanda bebisine kavusman dilegiyle

Allah bebisine sifa versin tez zamanda evine kavustursun canim

onemli olan saglikla gelmesi gerisini bosver normal olmus sezeryan olmus ben hiç takmıyorum artik

allah saglikla kucağına almaayi nasip etsin

Canim aynisini bende yapmistim 3 gun onceden hazirlamistim simdi bebisim yataginda misil misil uyuyor bu duygunun tarifi yok tez zamanda bebisine kavusman dilegiyle
Çok tsk ederim canim.yarın hastaneye gidiyoruz.acilma nasil sanci var mi kontrol edecekler.belki de doğuma alirlar.ama sanki bebegin gelecegi yok.çok zorlanacam belliki.
Rabbim herkesin yardimcisi olsun.sende sağlikla büyüt ins.

Walla insan hem hemen gelsin öpeyim koklayayım diyor hem de aman kötü birşey olmadın ben beklerim diyor..
Rabbim herkese sağlıklı bebekler, kolay doğumlar nasip etsin..
Doğum yapan annelere bir kaç sorum var.
1. Normal Doğum yapanlar çok zor mu ? Kaç saat sancı çektiniz?
2. Sezeryan yapan anneler kaç günde ayağa kalktınız ?
3. Benim şimdiden göğüs uçlarım ağrıyor ve üzeri pütür pütür oluyor. Sebebini bilen var mı? Emzirirken kanar çatlar emziremezsem diye çok korkuyorum..
4. Benden hiç damla bile süt gelmedi, göğüslerimde öyle büyümedi. Bu sütümün olmayacağı anlamına gelmez değil mi ?

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım bebişler de gelmeyince gelmiyor kızım öyle olmuştu her şeyin hayırlısı sizin için de hayırlısı böyleymiş demek ki

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım ssğ salim kavuşursun umarım kuzucuğna

Kizlar iyi geceler su an nöbetteyim
Oglus iyi cok şükür sütümde geliyor yavas yavas emiyor Allahima şükürler olsun
Size cok memnun kaldigim bir şey var onu yazayim dedim
Sezeryandan sonra biliyorsunuz gaz ve idrar cikisi olmadan taburcu edilmiyor bende cok şükür sorunsuzca taburcu oldum eve geldikten sonran2.gun büyük abdestimi de yaptim yapamıyordum hem dikislerim hemde sondanin takıldığı yer bile acıyordu cisimi yapmaya çalışırken ilaclarin etkisi geçince dayanamaz aglardim dün bile öyleydi
Neyse ikinmak gibi bir durum sozkonusu bile olamazdi özetle benim icin tam bu haldeyken arkadaşımın daha önceden bana getirdiği be annesinin yaptığı erik marmelati aklıma geldi ondan 2ksik yedim bol su ictim birde akşam üstü yedim ertesi sabah coknrahat bir şekilde gerceklesti sizede önermek istedim bu dertten muzdarip olan dikislerinden dolayieziyet ceken acinceken arkadaslarim Allah hepimizin canina bedenine sağlık versinde bebislerimize
Bakabilelim

Yani aynen sende harektleri kontrl edeceksn her zman. Ama yinede kötü düşünmemeye çalış

Bende pztesi gidyrm doğuma bakalım. Suni sancyla başlatlck doğum:)
Sağlıcakla büyüsn yavrucaklar inş

Tam tersi küçük göğüslerden daha çok süt geldiğini duydum:)
Emzirmeyle ilgili kötü düşüncelere girme derim çnkü her insanda her doğumda farklı oluyor. Mesela ben ilknde hiç sıkıntı yaşamadım ama şimdi bu belli olmaz. İnş sıkıntı yaşamazsın da huzurla emzirrsin.
Norml doğumda aslnda açılma bebeğn durumu ve sancılar güzelse çok uzun sürmez. İlk bebegmde 3 saate yakın sürmüştü toplam. 2 saate yakın sancı 45 dk da doğum anıydı:) bu sefer daha kısa sürer inş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…