2018 Ekim Anneleri

Benim kızımda sürekli emmek istiyor ve durmadan bez değişiyorum kusmaya da başladı dün ebeye sordum kusması doyduğu anlamına gelirmiş emmek istedikçede emzir bi sakınca yok dedi kakasını yapmasıda iyi bir şey miş doymazsa ağlarmış sürekli

O bez degistirme olayi bizde de ayni kucucuk bi kaka olsa bile hemen basiyor yaygarayi birde alt degisirken katilarak agliyor neredeyse
Emerken uyuya kaliyor mu sizin bebislerde? İlk 10 dk aktif emme ama geri kalani uykuda geciyor uyandirmaya calisarak

Cok sevindim sen inandikca olacak hic merak etme❤
Damla var emziren anneler icin Galactago adinda bitkisel suyunla icebiliyorsun.
Birde dolmalik fistikla yapilan bir kur var.
7-8 dolmalik fistigi aksamdan ilik ve az sekerli suya koyup sabah kalktiginda suyuda icip fistiklarida yiyorsun.1 hafta sadece fazla surmemeli.Cidden cok etkisi oluyor.
Bicok sey var yapilabilecek ama ustuste ve ya birlikte yapma bunlari canim.Fazlasida zarar sutun tikanmasin goguslerin Allah korusun.Zaten bebisinde emdikce daha da oturur sutunde sonra.Suyunu,sabah yumurtani,beslenmeni eksik etme.Allah sifa versin❤
Teşekkür ederim canım artık sütüm düzene girdi iyi gidiyoruz bugün ilk sütümü verdim hemşireye ilk defa annesinin sütüyle beslenecek kuzucum dr herşey iyi gidiyor kan değerleride normale döndü dedi
Fıstık kürüde aklımda bulunsun şimdilik 3 tl su humana steel tee çay ve sıcak masaj yapıyorum galaktacoda aklımda ama dediğin gibi herşey bir arada yapmayayım dedim bebeğim eve hele bir gelsin emzirmeye başlayayım yeterli gelmezse o zaman bakarız

O bez degistirme olayi bizde de ayni kucucuk bi kaka olsa bile hemen basiyor yaygarayi birde alt degisirken katilarak agliyor neredeyse
Emerken uyuya kaliyor mu sizin bebislerde? İlk 10 dk aktif emme ama geri kalani uykuda geciyor uyandirmaya calisarak
Evet canım emerken uyuyor hemen ama kucağımdan bırakmıyorum tekrar emmeye başlıyor o zaman .. altını değiştirirken ağlamıyor daha çok keyifli oluyor :) birde sürekli göğsümde yatmak istiyor

Pazartesi 8.42de dunyaya geldi nil hanim. Sezaryeni cok sevdigimi soyleyemem. Dunden beri ilk defa kizimi kendim emzirip altini degistirip gazini falan alabildim. Ama o benim hatam biraz. Agri kesici istememistim. Ne guzel bir nimetmis. Gaz sancim da coktu. Artik iyiyim insallah.
Ellerimdeki odem tamamen gitti. Aylar sonra ilk defa parmaklarim ince. Yuzumdeki de. Ama ayaklarim ve bacaklarim hala sis. Doktor normal oldugunu soyledi. Insallah yurudukce atarim.
Kizim 37+3te 2510 gram 47 cm dogdu. Kucuk ama sorun cikarmadi simdilik. Guzel emiyor. Surekli humana still tee ve komposto iciyorum. Yarin sabah eve cikcaz insallah. Biraz uzun yazdim kusura bakmayin.
zÇok sevindim gözünüz aydın darısı bizim başımıza :KK36:

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Ellerinde odemler hemen mi gitti? Birde ayaklardaki şişlik için dinlenmek çok önemliymiş Insallah onlarda geçer bir an önce. -Sakura- -Sakura- ümit var demekki :)
Ay evet okuyunca ben de bir ümitlendim demek ki ellerimiz hemen geçebilir çok sevindim :))

Kizlar 2 sorum var
Birincisi ben hamilelikte 9 kilo aldim dogumdan sonra karnim biraz kuculdu ama 1 gram verememisim neden acaba?

Ikinici ise ilk hastanede topuk kani alindi. Zeynep cok agladi kotu oldu ikinciye aile hekimliğine gideceksin dendi ama ben gitmek istemiyorum yaptirmasam nolur?

Evet benimkide 2 gundur kucagimda uyuyor besigine koyuyorum 5 dk sonra uyaniyor
Ben 5 dk. Emmeyip uyuyunca memeden cekip 5 dk. Da yanimda yatiriyorum. Iyice dalinca besige geciriyorum. Bi de iki memeyi de 20ser dk. Emdikten sonra guzelce kundaklayip oylesine emziriyorum uyumasi icin. Kollari kipirdamayinca uyanmiyor pek.

KIZlar genel anestezi den ne kadar süre sonra uyandınız ve spinal olanlar korktu mu ameliyat sırasında. Cuma sezeryan olacağım paylaşırsanız sevinirim

çok sevindim senin adına şükür geçti gitti. bu cuma belli olacak tarih. sancılar sıklaştı benim ama doktora gitmedim zaten cuma gidicem öyle çok rahatsız etmiyor kasılma desem daha doğru. bende korse kullanırım diye düşünüyorum en azından hareketi azaltır ve acı hissetmem gibi geliyor. bakalım cuma belli olacak haber vericem mutlaka tarihi heyecanla beklemedeyim bende. duş alırken yara açıkmıydı yoksa su geçirmez bant mı kullandın? birde saçını hiç boyamışmıydın sen? ben doğum öncesi boyatmayı planlıyorum tabi doktora soracağım umarım bu sefer unutmam.
Sargı beziyle kapatmışlardı boydan boya,bantlarla dört yandan bantlıydı.Banyodan sonra aç dediler öyle Yaptım.Doktor bana dopumdan sonra boyatırsın dedi o Yüzden boyatmadım.Gün Alınca yaz mutlaka ;)

KIZlar genel anestezi den ne kadar süre sonra uyandınız ve spinal olanlar korktu mu ameliyat sırasında. Cuma sezeryan olacağım paylaşırsanız sevinirim
Ben spinal oldum.ilk ameliyatımdı.Gerçekten uyuştum mu emin misiniz dedim ayağını kaldır bakalım kaldırabiliyor musun dediler kaldıramadım demekki uyuşmuşsun dediler :) stresim gitti Öylece

Korkuyorum ister istemez, inşallah iyi geçer
Hemşireler sohbet ediyorlar bi bakıyorsun bitmiş bile bebeğinin ilk sesini duyuyorsun,onu görüyorsun bunları kaçırma bence :) dokunuşlardan başka bişey hissetmiyorsun merak etme

Teşekkür ederim canım artık sütüm düzene girdi iyi gidiyoruz bugün ilk sütümü verdim hemşireye ilk defa annesinin sütüyle beslenecek kuzucum dr herşey iyi gidiyor kan değerleride normale döndü dedi
Fıstık kürüde aklımda bulunsun şimdilik 3 tl su humana steel tee çay ve sıcak masaj yapıyorum galaktacoda aklımda ama dediğin gibi herşey bir arada yapmayayım dedim bebeğim eve hele bir gelsin emzirmeye başlayayım yeterli gelmezse o zaman bakarız

Gelmezse diye dusunme bile lutfen❤
Sen bebegine dokundukca,sevdikce,onu doyurdukca daha da gelecek.O da emdikce zaten farkedecek,inan❤
Saglikla dönsünde kuzucugun insallah❤
Iyi haberlerinede sevindim
Aynen aklinda olsunlar insallah yapmana gerek bile kalmaz❤

Son düzenleme:
Kizlar 2 sorum var
Birincisi ben hamilelikte 9 kilo aldim dogumdan sonra karnim biraz kuculdu ama 1 gram verememisim neden acaba?

Ikinici ise ilk hastanede topuk kani alindi. Zeynep cok agladi kotu oldu ikinciye aile hekimliğine gideceksin dendi ama ben gitmek istemiyorum yaptirmasam nolur?

Anne sutu ile beslendikten sonra alinan örnek daha saglıklı oluyormus canim.
Boyle seylere hazirlikli ol.
Iki minik elinden tut sıkıca,yanagini yanagina daya,konus❤bitincede hemen emzir

Ben 2 kez spinal oldum.Ameliyat esnasinda gercekten hic sikinti yok.Zaten kisa surede bebisi gorunce daha da rahatliyorsun.

Back
X