2018 Ekim Anneleri

Benim de pazartesi inş, kilosunu va bi önceki ölcüme göre az söylüyo dr, makinalar artık kesin bi sonuc veremiyo heralde coxuk büyüdügü için. Seninki de öyle bir seydir inş, cok takılma rakamlara inşallah doğdugunda bir sorun olmadıgını göreceksin..
İnşallah çok sağol

Arkadaşlar emzik konusunu tartışmışsınız ben ilk oğlumda o kadar çoook istedim ki emZik kullanmasını.Sırf bebeklerde hoşuma gittiği için :) Denemediğim emZik modeli kalmadı ama ne yazık ki almadı benim ki her seferinde öğürdü,kustu vb. Ama oğlumun dişleri emzik kullanmışçasına eğri :) Yani diş yapısı bozuk olacaksa emzik bahane.Ama tabi emzik kullanıyorsa 5 yalına kadar kullananları bunun dışında tutuyorum.O yüzden hem siZi hem bebeğinizi hangisi mutlu edecekse onu yapın derim :KK66:
Ben yine 2.gun hemen verdim:) ve hayrini bile goruyrm:)) ki bende 1 en fazla 2 yasinda biraklmasi gerk diye dusunyrm. Buyuk kizim sadece uyurken kullanyr ki smdi zeynpde de oyle yapmayi dusunyrm

Ay 5 kilo doğsa ben şok olurum herhalde :-)

İnşallah hepimiz :KK68:
Sorun yaşamadım dedin ilk uyandığın da çok ağrın olmuş muydu?
Çocuk 2 aylık doğmuş gibi bakımı ne rahattır ele geliyor :)
Beni asansörde uyandırdılar keşke odaya kadar bekleselerdi sedyeden yatağa taşımaları çok rahatsızdı ama ağrı pek olmadı zaten ağrı kesici yapıyorlar hiç merak etme. Ben karnımın boş olması hissine alışamamıştım garibime gidiyordu. Ama bebeğin kucağındayken ağrı sızı kalmıyor :)

Kizlar 2 sorum var
Birincisi ben hamilelikte 9 kilo aldim dogumdan sonra karnim biraz kuculdu ama 1 gram verememisim neden acaba?

Ikinici ise ilk hastanede topuk kani alindi. Zeynep cok agladi kotu oldu ikinciye aile hekimliğine gideceksin dendi ama ben gitmek istemiyorum yaptirmasam nolur?
canim bize hastanede dediler ki aile hekimine mutlaka gidin ikinci topuk kani onemli dediler. bebek tok olsun bi de uyanik olsun ki şok yasamasin kan alirken dediler.

Günaydın kızlar.Doğumlar tam gaz devam maşallah.Ben de hala beklemedeyim . ama moral olarak sıfırım diyebilirim herşeye ağlıyor,alınıyor ve çoook yalnız hissediyorum kendimi..:KK43:
Buu his bende de var neden bilmiyorum ağrı depresyon dayım bide 3 haftam var hala benim çokyavaş geçiyor gibi geliyor bunalıyorum aglıyorum o kadar ağlıyorum ki çok halsiz kalıyorum
Çocuk 2 aylık doğmuş gibi bakımı ne rahattır ele geliyor :)
Beni asansörde uyandırdılar keşke odaya kadar bekleselerdi sedyeden yatağa taşımaları çok rahatsızdı ama ağrı pek olmadı zaten ağrı kesici yapıyorlar hiç merak etme. Ben karnımın boş olması hissine alışamamıştım garibime gidiyordu. Ama bebeğin kucağındayken ağrı sızı kalmıyor :)
İyi bari allaha şükür inşallah benimde öyle olur :)

Buu his bende de var neden bilmiyorum ağrı depresyon dayım bide 3 haftam var hala benim çokyavaş geçiyor gibi geliyor bunalıyorum aglıyorum o kadar ağlıyorum ki çok halsiz kalıyorum

İyi bari allaha şükür inşallah benimde öyle olur :)
Ben de bilemedim ki havadan nem kapıyorum resmen.Daha iki hafta öncesine kadar bidon bidon kışlık hazırlık yapacak enerjim vardı şimdi kahvaltımı bile zoraki yiyorum resmen.Hamileliğin ilk başında olacakları sonunda yaşıyoruz sanırım :)

Ben de bilemedim ki havadan nem kapıyorum resmen.Daha iki hafta öncesine kadar bidon bidon kışlık hazırlık yapacak enerjim vardı şimdi kahvaltımı bile zoraki yiyorum resmen.Hamileliğin ilk başında olacakları sonunda yaşıyoruz sanırım :)
Ay aynı bende öyleyom 2 hafta önce kontrolüm vardi doktor biraz halsizlik olabilir dedi hayır dedim aksine hamileliğin en enerjik zamanlarını yaşıyorum. 1 gün boşş durmadım koltuk mutfak dolabı falan sildim bebeğe bi sürü şey diktim buzluğa bişeyler yapıp attım derken üst üste 3 gün misafir aldım yabancı değiller arkadaşım ve annem babamdı ama yine yordu sonra bende o enerji tamamen 0 a çekildi:( bitsin de kurtulayim biran önce diye söylenip duruyorum sonrada ağlıyorum allah nasip etmesin böyle bişey nasıl düşünürsün diye

Bütün gece kusma, ishal, karin ağrısı perişan oldum. Üç gündür ara ara karnım ağrıyordu zaten. Şimdi de bütün eklemlerim ağrıyor :hasta::kusmuk:

Kizlar 2 sorum var
Birincisi ben hamilelikte 9 kilo aldim dogumdan sonra karnim biraz kuculdu ama 1 gram verememisim neden acaba?

Ikinici ise ilk hastanede topuk kani alindi. Zeynep cok agladi kotu oldu ikinciye aile hekimliğine gideceksin dendi ama ben gitmek istemiyorum yaptirmasam nolur?
Ben gitmedim aradılar polis zoruylada olsa yapıyoruz kendiniz getirin çocuğu falan dediler gittim bin pişman oldum yavrum ağladı ben ağladım eve geldim ayağını gördüm yine ağladım ama işte mecbur yapacak bir şey yok

Günaydın bebeklerini kulaklarına alanlar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Alacaklara da Allah kolaylık versin .
Size birşey sormak istiyorum bebekleriniiz doğmadan önce ultrasonda bahsedilen kilosuyla doğan kilosu ne kadar çok fark var mı?
Aynı kiloda doğdu benim kızım

Ben gitmedim aradılar polis zoruylada olsa yapıyoruz kendiniz getirin çocuğu falan dediler gittim bin pişman oldum yavrum ağladı ben ağladım eve geldim ayağını gördüm yine ağladım ama işte mecbur yapacak bir şey yok

Cocugum hasta zaten benim ameliyattan dolayi gazim geçmedi bi türlü butun gaz ona gecti aglayip duruyor yeni sakinlestirdim benim yasal hakkim yaptirmam yaptırmam

Son düzenleme:
Anne sutu ile beslendikten sonra alinan örnek daha saglıklı oluyormus canim.
Boyle seylere hazirlikli ol.
Iki minik elinden tut sıkıca,yanagini yanagina daya,konus❤bitincede hemen emzir
Canim ilk 24 saat icinde alınırsa yenilemeliymiş bizimki 26.saatte alindi anne sutu almamıştı ama beslenmesi yapilmisti
Dayanamiyorum inan ben gelmeyim dedim geleceksin dedi birde istemiyorum hamilelikte ikili testi bile zorla yaptırdım istemiyorum yaptırmayı

Canim ilk doğumumda genel anestezi aldim cok zor ayildim ve cok canim yandığı icin bebegimi gormek bile istemedim. Bu bebegimde spinal oldum ve o kadar güzeldi ki anlatamam. Doğumu her ani ile yasadım bebegimin anne karnindan cikip yanagima değdiği an olan sıcaklığı hala hissediyorum mesela :KK66: bende sadece karnimi açtıklarında mide bulantisi oldu sakinlestirici yaptilar hemen sonra gecti. Bence spinal ol :KK66:
Aynen. Herkes ne tatli bebek diyordu ben evinize gidin diye bagirmak istiyordum, mumkunse bebegi de goturun hatta :63:
Ikinci gece agrilarim gecince bebek ancak sevimli geldi bana.

Günaydın bebeklerini kulaklarına alanlar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Alacaklara da Allah kolaylık versin .
Size birşey sormak istiyorum bebekleriniiz doğmadan önce ultrasonda bahsedilen kilosuyla doğan kilosu ne kadar çok fark var mı?
Bana gecen persembe 2460 gram demisti. Pek buyumemis biz bunu cok tutmayalim gibi konusmustu. Cuma Idrar tahlilimde protein cumartesi de tansiyonum cikinca pazartesi 2510 gram dogdu. Yani benimki dogru olcmus. Ama doktorum perinatalog profesor ve cihazi ayrintili ultrason belki ondandir.

Back
X