Ben öyle çok özlüyorum ki şimdiden..bir saatliğine iki hagta öncesine dönmek isterdim hatta :)Benim dekarnimdaki hareketlerini özler miyim acaba diyorum bazen.. hareketli olmasi her durumda iyi.. benim dr hareketleri fazlaysa son kontrole gelme demisti, gitmedim..
2 gündür sol memede farkediyorum onu hatta aciyordu evet mutlu oldum demekki süt gelecek diye :) Ama hassasiyet sağ tarafta var onda hiç denk gelmedim buna. Dün yine acıdı gece yatarken.O kuruyan sariliklar ucundan gelen.Bikac yerde oluyordu.Kuruyunca tamamen uç geriliyor.Insallah daha iyidir iyi gelmistir yaptiklarin.Sonrasini tahmin bile etme insallah yara olmaz canim,hassaslasir gecer hemen❤
Canım bence öyle olsa doktorun pztsi tekrar bakalım demezdi acele ederdi, içini ferah tut, pazartesi belli olur.Kaç haftalık oldu şimdi senin bebiş ?
Canım benim iki cep toplamı 4.4 eminim.. diger iki cepte su yoktu zaten.. bisey olsa doktor bekletmez illa bi bildiği vardır neden risk alsın..Canım benimki 4 cep toplamı, seninki tek cep olabilir mesela. 5 in altında olsa doktorun bekleyelim demezdi. Kendimi kötü hissettim şimdi sanki seni evhamlandırmış gibi.
Benim hareketlerim iyice kisitlandi artık. Tamamen son evredeyim sanırım yatmak bi dert oturmak bi dert kalkmak bi dert. Hiç birini uzun süre yapamıyorum. Nefesim kesiliyor kaburgalarım kırılacak gibi ağrıyor. Karnım gerginlikten acıyor.
Ama sancı yok arkadaş ne gelen var ne giden.
Deme...Ben öyle çok özlüyorum ki şimdiden..bir saatliğine iki hagta öncesine dönmek isterdim hatta :)
Kizlar bnm kizim emerken uyuya kaliyor yatiriyorum 1 saat ya uyuyuo ya uyumuyor kalkip bidaa emiyor kac dk enmesi lazim doymasi icin ona gore uyutmayayim
Kızlar benim göğüslerimle beraber koltukaltlarımda şişti hamileykende şişlik vardı ama şimdi sertleşti iyice böyle bir durum yaşayan yada bilgisi olan varmı?
Benim hareketlerim iyice kisitlandi artık. Tamamen son evredeyim sanırım yatmak bi dert oturmak bi dert kalkmak bi dert. Hiç birini uzun süre yapamıyorum. Nefesim kesiliyor kaburgalarım kırılacak gibi ağrıyor. Karnım gerginlikten acıyor.
Ama sancı yok arkadaş ne gelen var ne giden.
Selam kızlar, 12 ekimde spinal sezeryan la Doğum yaptım. Ameliyat sonrası çok ağrım oldu. Bugün daha iyiyim. Yürümekte ve kalkarken zorlanıyorum nefesim kesiliyor, ameliyat yerim acıyor. Ama herşeye rağmen Japon balığım benimle. Bugün 2. Gün hiç sütüm gelmedi. Kendimi işe yaramaz hissediyorum Sabaha taburcu olacağız. İnşallah evde sıcak bi duş alırsam oda gelecek diye ümit ediyorum. Şimdilik 2 saate bir mama veriyorum. Şekeri sarılığı yok çok şükür.
Demi ya? Ama dogar dogmaz kucagima verdiklerinde ilk dedgm seylerden biri oldu tirnaklairi cok uzun diye:))) bide ilk zamanlar kesmeyn etiyle birlesik dediler. Zaten kendilignden kiriliyo gibiydi de
Yaa bende tirnaklari kesmye baslaynca oyle yapmayi denicem. Zaten tirnagi uzunsa buyuk kizim bile cizer:))) tirnak uzunluguna dikkat ettkten sonra cizmezler herlde. Ne zaman kestin canim sen? Yani ben ilk kizimdan hatrlamyrm ama bu sefer 2 hafta bekle dedi hemsire
Çok teşekkürler canım tavsiyelerin için. Sancilarina çok üzülüyorum keşke daha fazlasını yapabilsem. Karnına bir saat masaj yapıyorum Dr un gösterdiği sekilde öyle biraz rahatliyo, ve gogsumde rahatliyo. Bir de evdekiler karismasa. Yediğim şeyleri sindiremiyo sanırım oğlum. Diyet için doktora soracağım.
Slm iyi geceler arkadaşlar. Bayadir giremedim Buğra ya kolik dediler saatlerce sancısı sürüyor uyumuyor. Tüm günüm gecem onunla. Geceleri bir saat ancak uyuyor. Afedersiniz ayıp olacak kusura bakmayın ama böyle yaşayan var mi sezeryandan sonra 20.gunumde et parçası gibi kanama oldu avuç içi kadar ve büyük parmak boyu kadar. Normal mi böyle olması?
Doğum yapan kızlar abiler abilerle ne yaptınız? Hastanede birlikte miydiniz? Bebeği nasıl tanıştırdınız? Kardeş hediye getirdi filan dediniz mi? İlk görünce nasıl tepki verdiler? Etrafın kötü etkilememesi için neler yapıyorsunuz?
26 aylık bir abimiz var. Kafamda deli sorular
Benim dekarnimdaki hareketlerini özler miyim acaba diyorum bazen.. hareketli olmasi her durumda iyi.. benim dr hareketleri fazlaysa son kontrole gelme demisti, gitmedim..
2 gündür sol memede farkediyorum onu hatta aciyordu evet mutlu oldum demekki süt gelecek diye :) Ama hassasiyet sağ tarafta var onda hiç denk gelmedim buna. Dün yine acıdı gece yatarken.
Hiç yara vs olmadan, acısa da acimasa da kremi düzenli mi kullansam? Yara olmaya başlarsa çok geç olacak sanki çok acıyor ya böyle emmeye başladığını düşünemiyorum
Evet sanıyorum öyle dsha önceki doğumdads olmuştu ama bukafar sert değildi göğüslerimde çabucak sertleşip doluyor umarım düzene girer hareket zor ediyorum sertlikten 3 kez sağıyorum günde 2 saatte bir de emziriyorum..uçlarda yara olduSut bezleriyle alakali olabilir koltuklaltina vurur normalde sadece gogustede olsa canim.Bence bi kontrole git.
8 günlük olduk ama cok cok özledim desemCok ozleniyor hele ilkse :)
Yani ben ilkinde gobisi,ozellikle hareketleri cok ozlemistim.Simdi ise şu bebek halleri cok ozlemisim onun tadini cikariyorum daha cok :)
Alla alla ilginc canm ama sukur bu haftalarda tehlike olmuyor hayrlisi olsun tekrardanBenim ilk doğumunda erken olmustu 32. Haftada sanci başlamıştı ama 10 gun durdurabilmiştik.. bunda yine aynı haftada geldi sanci .. herhangi bir sebebi yok sanırsam genetik mi vücutla alakalili bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?