2018 Ekim Anneleri

Benim de karnimdaki hareketlerini özler miyim acaba diyorum bazen.. hareketli olmasi her durumda iyi.. benim dr hareketleri fazlaysa son kontrole gelme demisti, gitmedim..
Ben öyle çok özlüyorum ki şimdiden..bir saatliğine iki hagta öncesine dönmek isterdim hatta :)

O kuruyan sariliklar ucundan gelen.Bikac yerde oluyordu.Kuruyunca tamamen uç geriliyor.Insallah daha iyidir iyi gelmistir yaptiklarin.Sonrasini tahmin bile etme insallah yara olmaz canim,hassaslasir gecer hemen❤
2 gündür sol memede farkediyorum onu hatta aciyordu evet mutlu oldum demekki süt gelecek diye :) Ama hassasiyet sağ tarafta var onda hiç denk gelmedim buna. Dün yine acıdı gece yatarken.
Hiç yara vs olmadan, acısa da acimasa da kremi düzenli mi kullansam? Yara olmaya başlarsa çok geç olacak sanki çok acıyor ya böyle emmeye başladığını düşünemiyorum

Canım bence öyle olsa doktorun pztsi tekrar bakalım demezdi acele ederdi, içini ferah tut, pazartesi belli olur.Kaç haftalık oldu şimdi senin bebiş ?

Canım benimki 4 cep toplamı, seninki tek cep olabilir mesela. 5 in altında olsa doktorun bekleyelim demezdi. Kendimi kötü hissettim şimdi sanki seni evhamlandırmış gibi.
Canım benim iki cep toplamı 4.4 eminim.. diger iki cepte su yoktu zaten.. bisey olsa doktor bekletmez illa bi bildiği vardır neden risk alsın..

Benim bebek hep altta olduğu için üstten hiç rahatsiz olmadim ama benimde ayağa kalkinca birkaç adimda bacaklarim zor açiliyor.. aşağiya baskı var..

Kizlar bnm kizim emerken uyuya kaliyor yatiriyorum 1 saat ya uyuyuo ya uyumuyor kalkip bidaa emiyor kac dk enmesi lazim doymasi icin ona gore uyutmayayim

Masallah yine doyuyor demek ki :) iyi bi sure yani.Uyumuyorsa biraz daha devam ettirmeyi deneyebilirsin.

Kızlar benim göğüslerimle beraber koltukaltlarımda şişti hamileykende şişlik vardı ama şimdi sertleşti iyice böyle bir durum yaşayan yada bilgisi olan varmı?

Sut bezleriyle alakali olabilir koltuklaltina vurur normalde sadece gogustede olsa canim.Bence bi kontrole git.

Bizleri okumakta seni cok etkiliyor olabilir ama daha zamanin var canim.Oyle cabuk gelecekler gb geliyor insana ama beklemeside guzel inan❤
Son ay zor oluyor bide ozellikle 38den sonrasi aslinda.Daha da agirlasabilirsin

Hersey cok yeni hic kendini uzme❤
Hergun daha iyi olacak insallah hersey❤
Sut cok cok azdir suan.Mama oncesi mutlaka emzirin uzunca.

Demi ya? Ama dogar dogmaz kucagima verdiklerinde ilk dedgm seylerden biri oldu tirnaklairi cok uzun diye:))) bide ilk zamanlar kesmeyn etiyle birlesik dediler. Zaten kendilignden kiriliyo gibiydi de

Evet canim birlesik etiyle o yuzden cizmiyor hemen.Onlar duzeliyor sonra goruyorsun.Kenarlari kirilmaya basladikca daha cok ciziyor aslinda.Onlarda dikkatlice alinca cikiyor.20 gunden sonra kesebilirsiniz demisti bilgi veren hemsire.

Hic kesmedim canim daha.Yeni yeni etiyle birlesik yerleri duzeliyor.Kenardan kirilabiliyor ama ona dikkat ediyorum onlar takiliyor ciziyor aslinda.O kirilan yerlerde dikkatlice alinca cikiyor cok yumusak oldugu icin kesmis gb oluyor

Evdekiler seni cok uzuyor strese sokuyorsa sadece bu huzursuzluk bile bebege geciyor olabilir inan.

Benim o hastanedeki 2.gece oldu.
Devaminda daha kucuk.
Doktor ara ara olabilir dedi.
Muhtemelen rahim toplandikca daha da temizleniyor ama ulasabiliyorsan doktoruna sorman seni daha cok rahatlatir

Kizim hastanede de bizimleydi hep.
Dogumdan 1 saat kadar sonra geldi.
O zaman yanimizda olanlar istegimi biliyorlardi odayi bosalttilar.Sadece fotografci ve videoya alan bi kuzenim vardi.
Once bana bakip sonra kardesine döndü heyecani cok guzeldi :)
Gelenlere konusma baska yere kayiyorsa isaret ediyorum ben ya da direkt kesiyprum konuyu :) genelde biliyorlar hassasiyetimi hamileligimde her zaman dile getirdim.
Hediye meseleside bnm kizim 52 aylik,oncesinde oyuncak alirken kardesin getirir belki dedigimde 'kardesim ancak kendi gelecek anne bana nasil hediye getirsin' dedi :) hediyeden oyle vazgectik.Ona hediye getiren oldu abla oldugu icin ve cok mutlu oldu.
Yas ve ay bu konularda cok farkediyor tabii.

Benim de karnimdaki hareketlerini özler miyim acaba diyorum bazen.. hareketli olmasi her durumda iyi.. benim dr hareketleri fazlaysa son kontrole gelme demisti, gitmedim..

Cok ozleniyor hele ilkse :)
Yani ben ilkinde gobisi,ozellikle hareketleri cok ozlemistim.Simdi ise şu bebek halleri cok ozlemisim onun tadini cikariyorum daha cok :)

Sen suan duzenli devam et bence.
Ama bebek emince o bi cekiyor ya o uç mutlaka degisiyor canim.O cekim gucuyle :) minicikler ama masallahlari var :)

Herkesi tek tek cevaplamaya calisinca ne sayfa kirliligi olmus :)

24.günümüz :) Hersey o kadar farkediyor ki..Çok şukur evlatlarimizla evimizi senlendirene❤
Allah isteyen bekleyen ugrasan herkese nasip etsin insallah❤

Sut bezleriyle alakali olabilir koltuklaltina vurur normalde sadece gogustede olsa canim.Bence bi kontrole git.
Evet sanıyorum öyle dsha önceki doğumdads olmuştu ama bukafar sert değildi göğüslerimde çabucak sertleşip doluyor umarım düzene girer hareket zor ediyorum sertlikten 3 kez sağıyorum günde 2 saatte bir de emziriyorum..uçlarda yara oldu ilk yakalrken çok acıyor sonra acı geçiyor

Cok ozleniyor hele ilkse :)
Yani ben ilkinde gobisi,ozellikle hareketleri cok ozlemistim.Simdi ise şu bebek halleri cok ozlemisim onun tadini cikariyorum daha cok :)
8 günlük olduk ama cok cok özledim desem
Bazen karnimda gaz hareketi oluyor zeynep sanki diyorum
Ama kucagimda olmasi okadar muhtesem bir duygu ki
Iyi ki kalbimde evlat sevgisi var iyi ki vazgecmeden 7 yil istedim iyi ki dua ettim ve cok sukur Rabbim verdi bana diyorum
Dun gece gazimiz vardi 6 saat ugrastik bi ara yatmıştı yine kalkti saat 3e kadar. O ağladı ben ağladım annelik ne degisik bir hismis

Benim ilk doğumunda erken olmustu 32. Haftada sanci başlamıştı ama 10 gun durdurabilmiştik.. bunda yine aynı haftada geldi sanci .. herhangi bir sebebi yok sanırsam genetik mi vücutla alakalili bilmiyorum
Alla alla ilginc canm ama sukur bu haftalarda tehlike olmuyor hayrlisi olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…