- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
Sadece karnını izle okşa Konuş video ÇekDeme...son gunumu nasil degerlendirmemi tavsiye edersin
Evet canım 10.gün kestim tırnakları geri kıvrılmıştı eldivende sevmiyor zaten şaokada istemiyor hiç bende kestim bugünde yıkadım çok rahatladı keşke şimdiye kadar yıkasaydım dedim vallaSenin 10 gun falan oldu demi? Ilk kez mi kestin?
Ben aldım ama hiç kullanmadım bir kere taktım zaten zor alıyordu memeyi onunla hepten zorlandım kolumda yatar şekilde daha rahat oldu ilerde otururken ya da yüzüstü durması için kullanırım artık .. benim emzirme işimi görmedi yani :)Günaydın kızlar, yine ve yeniden doğum yapmış olanları tebrik ediyorum Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah. Darısı biz hala doğurmayanların başına
Doğum yapmış olan arkadaşlar bu emzirme minderi yastığı işe yarıyor mu? Almadım henüz cuma doğum yapacağım alayım mı ne dersiniz
Demek ki doymuyor olabilir..dk olarak bilmiyorum ama sütü sağarak veriyorsanız 50 ml civarıKizlar bnm kizim emerken uyuya kaliyor yatiriyorum 1 saat ya uyuyuo ya uyumuyor kalkip bidaa emiyor kac dk enmesi lazim doymasi icin ona gore uyutmayayim
Emzik kullanmamak için direndim ama inanın sonunda verdim ve inanılmaz faydasını görüyorumYok cnm estağfurullah. Aldık avent soothie ama mecbur kalmadıkça düşünmüyorum Dr u önermedi Buğra nin.
Ben ilk defa bugün yıkadım göbeği düşünce her akşam ya da 1 gün arayla yıkamıyı düşünüyorum döküntü benim kızımdada var ..Bebekleri kac günde 1 yıkıyorsunuz arkadaslar ve ciltte deri döküntüsü oluyor mu?
Canın benim çok tşk ederim biraz ağlak oldum bu sıralar kızım ilk 2 gün çok güzel emdi ama dün gece emmedi çok uğraştım en sonunda mama vermek zorunda kaldım sarılık olmasın diye.. . Göğsümde taş gibi oldu süt akıyor. .. Uçları da yara içindeCanım benim hayırlı uğurlu olsun. Gözünüz aydın. Fıstığın ellerinden öpüyorum. @xra221 haberin yoktur belki, etiketleyeyim dedim. Bizim kız doğurmuş
Canım sütünü sağıp vermeyi dene emmediği zaman ..Canın benim çok tşk ederim biraz ağlak oldum bu sıralar kızım ilk 2 gün çok güzel emdi ama dün gece emmedi çok uğraştım en sonunda mama vermek zorunda kaldım sarılık olmasın diye.. . Göğsümde taş gibi oldu süt akıyor. .. Uçları da yara içinde
Benki hem aşağıya baskı yapıyor hem kaburgama anlamadım. Otururken batıyor aşağıdan ayaktayken tuvaletim var gibi hissediyorum kaburgalarım da kırılacak gibi. Yer kalmadı daha içeride sanırım :)Canım benim iki cep toplamı 4.4 eminim.. diger iki cepte su yoktu zaten.. bisey olsa doktor bekletmez illa bi bildiği vardır neden risk alsın..
Benim bebek hep altta olduğu için üstten hiç rahatsiz olmadim ama benimde ayağa kalkinca birkaç adimda bacaklarim zor açiliyor.. aşağiya baskı var..
Bizleri okumakta seni cok etkiliyor olabilir ama daha zamanin var canim.Oyle cabuk gelecekler gb geliyor insana ama beklemeside guzel inan❤
Son ay zor oluyor bide ozellikle 38den sonrasi aslinda.Daha da agirlasabilirsin
Belki emdikce düzelir de bakalım yaşayıp göreceğiz onu. Süreyim ara ara gergin kalmasın o zaman.Sen suan duzenli devam et bence.
Ama bebek emince o bi cekiyor ya o uç mutlaka degisiyor canim.O cekim gucuyle :) minicikler ama masallahlari var :)
Lansinoh sürüyorum canım bakalım doğunca nasıl olacak. O rahatlatıyor şimdilik birde kalkanı koyuyorum demezse bi yere rahatım. Hadi insallah az kalmış olsun bizde kavuşalım artık :)geranio canim ben lansinoh almistim surdum de ama emmeye basladiginin 2.gunu yara oldu. Nette mumsy natural diye bi krem duydum o rahatlatti biraz
Bu arada suyumun geldigi sabah ve onceki gun goguslerim asiri sızlamaya baslamisti. Dogumun yakin olabilir
ben daha ilk bebeğime hamileyim ama ikinci bebek düşüncesi sırf bu yüzden korkutuyor. Ama artık minikler çok akıllı abla olmayı çok istemiş gerçekten ve ne yapması gerektiğini biliyor gibi :) tabii senin desteğin çok etkiliKizim hastanede de bizimleydi hep.
Dogumdan 1 saat kadar sonra geldi.
O zaman yanimizda olanlar istegimi biliyorlardi odayi bosalttilar.Sadece fotografci ve videoya alan bi kuzenim vardi.
Once bana bakip sonra kardesine döndü heyecani cok guzeldi :)
Gelenlere konusma baska yere kayiyorsa isaret ediyorum ben ya da direkt kesiyprum konuyu :) genelde biliyorlar hassasiyetimi hamileligimde her zaman dile getirdim.
Hediye meseleside bnm kizim 52 aylik,oncesinde oyuncak alirken kardesin getirir belki dedigimde 'kardesim ancak kendi gelecek anne bana nasil hediye getirsin' dedi :) hediyeden oyle vazgectik.Ona hediye getiren oldu abla oldugu icin ve cok mutlu oldu.
Yas ve ay bu konularda cok farkediyor tabii.
Canım benimde yara oldu ilk yakalarken özellikle çok acıyor o aldığın krem iyi geldimi bende alayımgeranio canim ben lansinoh almistim surdum de ama emmeye basladiginin 2.gunu yara oldu. Nette mumsy natural diye bi krem duydum o rahatlatti biraz
Bu arada suyumun geldigi sabah ve onceki gun goguslerim asiri sızlamaya baslamisti. Dogumun yakin olabilir
canim benimkinin de cok gazi vardi ve acti ememiyordu.sut bosa gitmesin diye sagdim cay kasigiyla yavas yavas icirdim.madem sutun varsa mama vermene gerek olmaz insallah.Canın benim çok tşk ederim biraz ağlak oldum bu sıralar kızım ilk 2 gün çok güzel emdi ama dün gece emmedi çok uğraştım en sonunda mama vermek zorunda kaldım sarılık olmasın diye.. . Göğsümde taş gibi oldu süt akıyor. .. Uçları da yara içinde
Ya ben aciya alismaya basladim ya da krem iyi geldi çünkü zeynep iki meme emmiyor. Biri kaliyor bende pompa ile cekiyorum pompa bebekten daha cok aci veriyor normalde ama acimadi bugun meselaCanım benimde yara oldu ilk yakalarken özellikle çok acıyor o aldığın krem iyi geldimi bende alayım
Canım aynı durumu ben de yaşıyorum emziriyorum çoğu zaman gazını çıkaramıyor kıvranıp duruyor o sırada aranıyor sürekli memeyi emiyor tekrar bu kez de sıkıştırıyor o kadar süt. En son çareyi geceleri emdikten sonra arandığında emzik vermekte buldum yoksa sabaha kadar uyanık geçiriyoruz emme döngüsünden. Mamayı biz de sarılıktan kaynaklı almıştık oğlum fazla kilo almış dr azaltın artık dedi zaten günde bir iki tane veriyorduk vermiyorum birkaç gündür. O kadar emdikten sonra sizde de kusma oluyor mu? Çok emip gazını da çıkaramayınca yapıyor benim oğlanKizlar bebeğimi emziriyorum memedeyken emip bırakıyor mesela uyuyor gazini cikarirken yine araniyor yine emziriyorum gece hic uyumadik sabaha kadar acaba sütüm mu yetmiyor bi daha sarilik olmasin diye mama aldik ama vicdan azabi yaşıyorum cok mutsuzum kontrolde doktor mamaya gerek yok dedi ama icin rahat etsin istiyorsan 1hafta verebilirsin ama anne sütü vermen lazım dedi ne önerirsiniz tecrübeli anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?