- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
Canim 24.gunde dahami buyuyor eleavuca gelebiliyor dimi
Bayaa farkediyor canim :)
Yenidogan bebislerde hatta uzun sure 1 hafta bile cok farkediyor buyumelerinde❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim 24.gunde dahami buyuyor eleavuca gelebiliyor dimi
Bende tam 40 haftalik dogum yaptim cok şükür. Darisi bekleyen herkese :))
Yalniz degilsiniz aslina bakarsaniz hepimiz oyleyiz ben bu gece sadece emzirdim mesela gaz ve uyutma islemini kv yapti ben yatip dinlendim dun gece yalnizdim herseyiyle ben ilgilenmistim ve pertim cikmisti cunku15-20 gun sonra bazi seyler duzene oturur bizde bebeklerimizde alisiriz diye dusunuyorum :) aslinda cok yorgun olmasak arabaya koyup bi hava almasini istiyorum ama hem 40 i cikmadi tereddutlerim var hemde yorgunluktan useniyorum acikcasi.
Dun ilk banyosunu yaptirdik kizimin hemde esimle yalnizdik hicte korkulcak bir sey yokmus aman kayar dusurursunuz vs dedilerde zaten 5 dk suruyor :) kafasini yikarken cok rahatsiz oldu agladi hep ama sonrasi cok rahatti gecede uykusuz guzeldi hergun yikamayi dusunuyorum artik
eveeeet bende doğum yapanlara katıldım. gece 3 te geldik. epidural normal doğum oldu ama dikişten kaçamadık. şimdilik biraz agrım var inşallah bunlar da geçer. sagolun herşey için. bu grup çok iyiydi. allah bekleyenleri de bir an önce sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Günaydın kızlar .. bebeğim gaz sancısı çekiyor etkili bir yöntem var mı uykusu var uyuyamıyor yavrum .. dr aguline bitkisel damla vermişti ama kullanmadım henüz daha doğal bir şeyler var mı yapabileceğim ? Birde emmek istiyor memeye gelince hem kendini itiyor hem aranıyor anlamadım niye öyle yapıyor olabilir
Benim ikinci sezaryenim bu geçen çarşamba oldum o gün öğlen ayaklandım ertesi gün çok iyiydim spinal oldum ondanmı bilmiyorum çok rahat geöti ağrı oluyor tabi dikiş yerlerinde gün gün azalıyor ama dayanılmayacak değil yemeğimide yapıyorum evimide topluyorum bebeğimlede ilgileniyorum yapıylada alakalı belki ama beni iuan rahatsız eden tek şey göpüslerim taş gibi sürekli sert kamburum çıktı artıkSezeryan doğum yapanlar nasılsınız ?
Bugün kaçıncı gününüz ben de sezeryan olacam merak ediyorum. Kaç gün yatıp dinlenmek lazım ne zaman ağrılar geçiyor?
1. Çocuk kaç yaşındaBenim ikinci sezaryenim bu geçen çarşamba oldum o gün öğlen ayaklandım ertesi gün çok iyiydim spinal oldum ondanmı bilmiyorum çok rahat geöti ağrı oluyor tabi dikiş yerlerinde gün gün azalıyor ama dayanılmayacak değil yemeğimide yapıyorum evimide topluyorum bebeğimlede ilgileniyorum yapıylada alakalı belki ama beni iuan rahatsız eden tek şey göpüslerim taş gibi sürekli sert kamburum çıktı artık![]()
5 yaşında1. Çocuk kaç yaşında
Kendime rezene ve kimyon tohumuyla çay yaptım inşallah biraz fayda eder benim uykusuz kalmak sorun değilde kuzuma kıyamıyorum yaSancisindandir yine muhtemelen canim.
Biogaia var damla o probiyotiktir bi incele istersen.Onun disinda masaj,banyo ve senin tukettiklerin iyi gelir.Ama bagirsaklari gelistigi icinde bu sikintilar biraz olacak kabullenmek lazim.
Hayirli olsunn rabbim anali babali buyutsun insaallah❤ dogum belirtisi olarak neler yasadiniz acaba,biraz anlatabilir misiniz :) bir de erkek bebekler bekler diyorlar. Herkeste ayni mi acaba.eveeeet bende doğum yapanlara katıldım. gece 3 te geldik. epidural normal doğum oldu ama dikişten kaçamadık. şimdilik biraz agrım var inşallah bunlar da geçer. sagolun herşey için. bu grup çok iyiydi. allah bekleyenleri de bir an önce sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Merhabalar. Geçtiğimiz hafta pazartesi günü ben de sezeryanla doğum yaptım. Bu ikinci doğumum. Aslında hemen ayaklandım. Doğumdan sonraki 2 gün ağrı kesicilerle hafif hafif gezinebiliyodum. Ama eve gelince yürüdükçe dikişlerim sizliyodu. Tam olaran cumartesi günü yürürken ağrı hissetmemeye başladım. Tabii yatarken pozisyon değiştirirken ara ara hala acıyor kesi yeri. Benim kesi biraz büyük belki de ondan ancak 1 haftada toparladım diyebilirim.Sezeryan doğum yapanlar nasılsınız ?
Bugün kaçıncı gününüz ben de sezeryan olacam merak ediyorum. Kaç gün yatıp dinlenmek lazım ne zaman ağrılar geçiyor?
İlk oğlum çok gazlıydı gece sürekli uyanır kıvranırdı. Şimdi önlem olarak rezene demlerken içine kimyon tohumu da atıyorum. Günde 3-4 bardak bu karışımdan içiyorum. Şimdilik sorun yok gibi çok şükür.Günaydın kızlar .. bebeğim gaz sancısı çekiyor etkili bir yöntem var mı uykusu var uyuyamıyor yavrum .. dr aguline bitkisel damla vermişti ama kullanmadım henüz daha doğal bir şeyler var mı yapabileceğim ? Birde emmek istiyor memeye gelince hem kendini itiyor hem aranıyor anlamadım niye öyle yapıyor olabilir
gunduzleri bol bol dinlenio gece dinc ooman lazim ya da erken uyuman lazimkizlar ben ozellikle geceleri bebek uyandiginda cok yoruluyorum.yani emzirecek gucum olmuyor.o kadar baygin halde oluyorum ki.hadi emzirdim diyelim sonra gazini cikarmaya gucum kalmiyor.esim ya da evde o sirada kim varsa o ilgileniyor.ben baygin baygin yatiyorum.emzirme konusunda da surekli bi mucadele icindeyiz.bazen diyorum keske hep pompayla sagip versem.o kadar yoruluyorum ki.ne yapabilirim acaba