2018 Ekim Anneleri

Kızlar bebeğimin pişiğini ne yaparsam yapayım, bir türlü geçiremedim. Onu öyle gördükçe içim yanıyor. Önerileriniz var mı?

Daha yeni biriyle tanıştım doğumdan çıktı muhabbet. Kendisi bir çocuğunu 4200 ile diğer çocuğunu da 4300 ile normal doğurduğunu söyledi. Yaşı ileriydi. Eskiden bebeğin kaç kilo olduğu tam bilinmiyor muydu acaba ya da bu 3800 den itibaren riskli 4000 den itibaren yasal sınırın olması yeni mi çıktı, bilemedim.

Yurtdisindayim ve burda 4.500kg ile normal doğum yapan biri var. Bence sezeryan kolaylarına geliyor doktorların. Burda kiloyu 35 haftadan sonra ultrasonla takip bile etmiyorlar

En azindan o rahatlatiyorsa ne guzel :)
Gecen burnunuda temizledim kusunca burnunda geldi biraz,sumukleride cektim gorununce bayaa icim rahat etmedi.Iyi de cikti rahatladi :)

Marmaris ne guzeldiirr ah ahh :) cok severim.
Degisiklik olur size de 6 ay uzun zamanmis ama :)
Evet biraz uzun ama göze aldım. Rahat da ederim o açıdan kafam rahat çok şükr:)) artık asker bekler gibi oluruz:))
Yaa benm dr burna çok müdahele etmeyn dedi bende anca görünürde varsa almaya çalışıyrm. Küçück burun zaten:)) ilk kızımda hiç başıma gelmemişti. Her çocuk farklı tecrübe

Bebek hareketlerinde bi sıkıntı olmadığı sürece, kanama, suyum gelmediği sürece kontrole gerek yok diyorlar burda. Geçen hafta salı gitmiştim doğum olmazsa haftaya pazartesi tekrar çağırdılar yurtdışında 35ten sonra ultrason yapmıyorlar bile
Ben her gittiğimde ultrason ve tahlil yapmışlardı

Bebek hareketlerinde bi sıkıntı olmadığı sürece, kanama, suyum gelmediği sürece kontrole gerek yok diyorlar burda. Geçen hafta salı gitmiştim doğum olmazsa haftaya pazartesi tekrar çağırdılar yurtdışında 35ten sonra ultrason yapmıyorlar bile
Bunu benim doktorum da söylemişti hatırlıyorum. Biz çok abartıyoruz dedi yurt dışında son ayda devamlı kontrol nst falan yokmuş. Hatta ben 32.haftada hani nst demiştim de 37 den sonra demişti. 32den itibaren nst çektirip de ne yapcan ya yurt dışında olsaydın demişti.

Kizlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ben izmirdeyim ve bu donem ev ici sicakligi 24 derecelerde icine yarim kol ustunede tulum birde yelek giydiriyorum ama sanki usuyor gibi geliyor acaba icine uzun mu giydirmeliyim

Kizlar bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz? Ben izmirdeyim ve bu donem ev ici sicakligi 24 derecelerde icine yarim kol ustunede tulum birde yelek giydiriyorum ama sanki usuyor gibi geliyor acaba icine uzun mu giydirmeliyim
İstanbuldayım içine kolsuz yada yarım kol body üstüne tulum giydiyorum uykudan kaldırınca emzirmek için örtüsüyle emziriyorum uyku tulumu alacağım ama kolsuz örtü biraz tedirgin ediyor beni

İstanbuldayım içine kolsuz yada yarım kol body üstüne tulum giydiyorum uykudan kaldırınca emzirmek için örtüsüyle emziriyorum uyku tulumu alacağım ama kolsuz örtü biraz tedirgin ediyor beni

Himm istanbul izmir hemen hemen ayni zaten ust uste 2 uzun kollu sicak mi yapar acaba ya bilemedim

Bunu benim doktorum da söylemişti hatırlıyorum. Biz çok abartıyoruz dedi yurt dışında son ayda devamlı kontrol nst falan yokmuş. Hatta ben 32.haftada hani nst demiştim de 37 den sonra demişti. 32den itibaren nst çektirip de ne yapcan ya yurt dışında olsaydın demişti.

Ilk cocugumdayken çok zorlandım burda herkesi gördükçe sık sık kontrole gittiklerini bana baya zor gelmişti ama şimdi alıştım bide evde bi çocukla çok evham yapmaya vaktim kalmıyor :)
Yinede gönlüm sık kontrol edilmekten yana tabii :)

Bugun doktora gittik bizde oglus dogum kilosuna gelmis 5 gunde ama cok az sarilik var dedi doktor yine bisey vermedi tahlilde yapmadi anlamadim takip et dedi. Sezeryan bandajimida aldilar keske almasalardi çamaşır dedikçe açıyor

Back
X