- Emoji Skoru
- 13.601
- Puanlar
- 298
Suraya bitmiş bir SaskinAnne birakiyorum
Zeynep cumartesi gunu sabah 9.30 ikindin 17.00 aglama krizinden sonra bugun sabah 9.30 ogle 13.30 (her an uyanabilir) aglama ve mama krizi yasadi
Rekorlara doymuyoruz!...
Gece emzirme ustune mama icti geceki mamasi aptamil her zaman kullandigim uykusunda kustu. Yan yatirmistim esim yetisti hemen temizledim ustunu saat 02.30 falan sabaha kadar hık dese uyandim daha dogrusu korkudan uyuyamadim ilk defa kustu çünkü
Bugun sabah emdi arkadan 60 cc mama yaptim bu mamamiz hipp combiotic onu da yedi kustu. Uyuttum 15dk sonra kalkti arandi emdi yatti bu boyle devam etti en son 30 cc mama yaptim yedi kustu uyudu 10 dk.sonra uyandi arandi agladi emzireyim dedim memede uyudu
Biogaia gaz damlasi kullaniyorm inanilmaz gazi var mahvoldu cocugum. Haliyle bende bittim
NOT: babasi evdeyken erkenden uyuyor!...
Canim cok sık beslenmede gaz yapar,ki gazinin olmasida normal zaten.Ama biraz beslenme isinde sakin davran derim.Emmek istemesi sikintisindanda olur.
Hic bizimki zor diye dusunmeyin kizlar inanin asagi yukari hepsi ayni.Ve en onemli sey bu zamanlarda annenin tedirginligi ve sakinligi.Birebir hisleriniz bebeklere geciyor unutmayin