Canim doymasa 2 saat uyur mu ask olsun.Kendine eziyet etme valla şükret.Bebek bu yani illa yatir uyusun,emzir uyusun degil ki.Bigunu digerini tutmaz.Inan daha kolay gunler beklemiyor buyudukce zaman zaman cok daha zor.Hareketlenince uyutmak daha zor mesela simdi kucaginda ya da memende duruyor.Biraz kabullenmek lazim.Onlarada yardimci olmak lazim.Onlarin isi daha
Evet canim.daha zor günler var.zamanla insan alışiyor galiba.hayatima bana muhtac bi canlijin girmesi basta cok tuhaf gekmisti.zaman herseyin ilacı.belkide cok cok alisacam.
Cogumuzun tecrübesi yok ve tek bakıyoruz.. Nette bebek yıkama videosu vs izleyip yıkadık.. size tavsiyem uyuyabiliyorsaniz aralarda yarim saat bile olsa fayda eder. Enerjiniz düşünce psikolojiniz iyice bozulur oysaki harika bir bebeğiniz var.... bu bebeğe de yansır.. onun size ve saf sevginize ihtiyac var miniğin..
Cok saol canim.ins hersey yoluna girer ve alisirim hayatimdaki bu minik canliya.
Canim banyo dedigin bizim gb yapmiyorlar zaten.Esin gelince yika senin uzerinde o alsin havluyla,sende bi dokup cikarsin duzen olur size de sana da iyi gelir.
Inan bazen buyuklerin bildigide yanlis ama sen o an caresizlikten yapiyorsun.Boyle kendi bildigin gb bebegini buyutmek daha guzel inan.Ama seninki hepten yalnizlik olmus.Keyif alacagin bi yere cikin,muhabbetini sevdigin 1-2 arkadasin varsa onlarla gorus.Kendini kapatma.Ama ekstradan inan birine ihtiyacin yok aslinda.
Ilk bebekte insan cok sudan cikmis balik gb oluyor.Bide oyle emecek uyuyacak bi hayal ediyor sanki insan ama bebekler hic oyle degil :))
Ben bu bebeklerin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum.zor diyorlardi ama yaşamak lazimmiş.
Şu sıra canim çok sıkılıyor.burasi cok soğuk.bi yere çikamıyorum.burda arkadasim da yok.ben ev hanimiyim.esim ise gidince evde bunaliyorum.bebekle çikabilecegim bi hava degil.acikcasi evin diger kisimlarina da bebegi cikaramiyotum.evimize doğalgaz dösenecekti.ev sahibi kombiyi bi türlü taktirmiyor.bu soğukta bi odada ufoyu acip yatip kalkiyoruz.
Kavınvalidemleri cagirdim.gelsin kalsinlar bana yoldas olsunlar diye.kaynanam yari felcli.bakima ihtiyaci var.ve cok usuyor.belkide fazla durmaz bu soğukta.
Bi gelselerdi bende sıkılmazdim.
Ya cok sevindim❤sende boylece yapabildigin seyleri gordukce daha mutlu olursun.Hepimiz cahiliz hic oyle deme.Cunku hepsi baska deneyim.Bak benimde ikinci bebegim ama ilkinden o kadar farkli ki hersey.Sadece sunu biliyorum ki bebek bakmak zor o yuzden kabullenince galiba daha sakin oluyor insan :) Yine de elimiz ayagimiza dolaniyor zaman zaman.
Cahillikte degil hem cok kiymetli hem cok karmasik bisy.Daha hasta olacaklar baslarinda aglayacaz :) birazda cok fazla kiyamamak var...Insanin cok gonlune dokunuyor evlat...
Benim de icime evlat sevgisi girse belkide hersey o kadar kolay olacak.ins bian evvel gelir.bilmiyoum normal mi değil mi.bu benim vicdanimi sizlatiyor.
Geçecek canım merak etme sadece aradığın gücün kendinde olduğuna inan tahmin ediyorum ki bu zamana kadar da birçok zorluğun üstesinden gelmişsindir. Her an değerli her an güzel ve tadını çıkarmak gerek. Düşünsene bir ay önce karnındaydı ve kavuşmak için ne kadar sabırsızlanıyordun şimdi kendine güvenle araştırmakla deneyimle öğreneceksin. Ben bebeğimi ilk yıkamadan önce bir sürü video izlemiştim mesela beslenmesinde uykusunda davranışlarında vs bir değişiklik görürsem hemen yazıyorum internete aa bak demek ki normalmiş ya da başka yaşayanlar olmuş şunları denemiş başarmışlar diyebiliyorum.sen de yapacaksın canım sadece bebeğe ve kendine zaman tanı
Çok saol canim.çok dogru söylüyorsun.zamanla hersey yoluna girecek ins.bebisime düzgünce ve zorlanmadan bakabilecem ins.