- 2 Ağustos 2016
- 360
- 257
- 53
İnşallah benimde öyle olur ya çok güzel moral verdin teşekkür ederim bakalım Rabbim büyük 1 gün arayla belli olur mu acaba çok merak ediyorum artıyo mu diyeBen de senin değerlerindeyken 3 farklı doktor kimyasal dedi ama öyle çıkmadı çok şükür. Artar inşallah. Kimyasal derlerse sıkma canını. He hee de geç.
Allah yardımcımız olsun hamileliği hiç böyle hayal etmemiştimCanim cok zor.Benim de ilkinde oyleydi 11. Haftada azaldi 12 de bitti.Bebegin gelisimi de gayet iyiydi.Korkma.Hic yiyememeye devam edersen doktora tekrar git.Serumla falan tedavi ediyorlar.
Neden test yapmıyorsun benimde okadar vardı şimdi 3 günüm kaldı4-5 gün var canım
Bende adetten 4gün önce kan verdim doktora kan aldırmayı zorla kabul ettirdim gebelik adetten sonra belli olur diye tutturdu. Sonuç 14 çıktı bu defa da kimyasal diye tutturdu. Hiç umursamadım iki gün sonra değerim 62ye yükseldi. Sen istersen bir gün sonra bile kan verebilirsin eminim yükselmiştir hayırlı olsun canım.İnşallah benimde öyle olur ya çok güzel moral verdin teşekkür ederim bakalım Rabbim büyük 1 gün arayla belli olur mu acaba çok merak ediyorum artıyo mu diye
De dun gece wc den ciktim basim dondu ve bayildim ter icindeydim ayildigimdagünaydın kızlar bu sabah lavaboya gitmek için kaşktığımda başım öyle bir döndü ki kapı duvar tutmasam düşücem hemen yatağa yattım bi terleme ardından üşüme geldi böyle olan varmı normal midir bu?
Kimyasal olursa çok yükselmeden düşüyor zaten. Bir iki düzenli artış görürsen rahat nefes alabilirsin. Ama doktorlar çok abartıyor ben bunu öğrendim. Ayın 2sinde kan testi verdim yerleşme kanamam oldu diye normalde yapmam. Negatif çıktı. 6sında tekrar kanamam oldu acile gittim acildeki doktorun bi dövmediği kaldı. Daha yeni kan vermişsin gebe değilsin uydurmayın kafanıza göre diye sayıyor adam. İdrar testi yaptım silik çıktı dedim. Ben yapsam ben de de pozitif olur güvenmeyin o testlere bilmem ne dedi. Çok canım sıkıldı. gönlün olsun kan alalım dedi. 14.77 çıktı. Bu sefer kesin kimyasal adet olursun dedi. Hasbinallah. Sabrımı denedi resmen. Allahtan arkadaşlar o abartmış dediler de sakinleştirdiler. Ondan sonra hangi doktora gittiysem kimyasal dedi. Özeldeki doktor bile kesin kimyasal adetle atarsın dedi. Ama noldu, keseyi gördüm Perşembe günü. 10 gün sonra falan da kalp atışlarını dinliycez Allah'ın izniyle. Yani doktorların laflarıyla moralini bozma diye böyle uzun uzun anlattım. Çok abartıyorlar. Geç döllenme olmuş ama kimsenin ağzından geç döllenme kelimesi duymadım. Bu nasıl saçmalıksa.İnşallah benimde öyle olur ya çok güzel moral verdin teşekkür ederim bakalım Rabbim büyük 1 gün arayla belli olur mu acaba çok merak ediyorum artıyo mu diye
Çok teşekkür ederim okadar mutlu oluyorum ki inşallah benimde yükselir 3 tane kimyasal gebeliğim oldu benim oyüzden bu kadar merak ediyorumBende adetten 4gün önce kan verdim doktora kan aldırmayı zorla kabul ettirdim gebelik adetten sonra belli olur diye tutturdu. Sonuç 14 çıktı bu defa da kimyasal diye tutturdu. Hiç umursamadım iki gün sonra değerim 62ye yükseldi. Sen istersen bir gün sonra bile kan verebilirsin eminim yükselmiştir hayırlı olsun canım.
Muayenen var mı yakın zamanda ya da bi doktoru arasan. Hamilelikte tansiyon çok düşüyor. Bende kafamı tuvalet kapısına çarptım çok kötü. Evde tek durmamak gerekiyor. Doktor beni uyarmıştı zaten. Ailemin yanına geldim o yüzden. Eşim çalışıyor evde duramıyor hiç.Kizlar benimde gogsumun agrisi durdu ve yumusak ya kafam karisti
Göğüslere çok takılma canım benimki bazen ağrır bazen ağrımaz bazen sertleşir bazen yumuşar bazen de hiçbir şey olmaz. Doktora danıştım hiçbir sorun olmaz normaldir dedi.Kizlar benimde gogsumun agrisi durdu ve yumusak ya kafam karisti
Yok ama acille gidiyorum suan ishalim oldugu icin ordada ultrasona bakmazlar sanirimMuayenen var mı yakın zamanda ya da bi doktoru arasan. Hamilelikte tansiyon çok düşüyor. Bende kafamı tuvalet kapısına çarptım çok kötü. Evde tek durmamak gerekiyor. Doktor beni uyarmıştı zaten. Ailemin yanına geldim o yüzden. Eşim çalışıyor evde duramıyor hiç.
Canim hic takilmazdim ama birda yazismalar olumca dunde bayildim sabah kalktim ne bulantim var ne gogus agrim bisey kalmamisGöğüslere çok takılma canım benimki bazen ağrır bazen ağrımaz bazen sertleşir bazen yumuşar bazen de hiçbir şey olmaz. Doktora danıştım hiçbir sorun olmaz normaldir dedi.
Özelin acili değilse bakmazlar. İshal kötü mü gebelikte hiç duymadım.Yok ama acille gidiyorum suan ishalim oldugu icin ordada ultrasona bakmazlar sanirim
Tekrar teşekkür ederim uzun bi şekilde anlatmışsın ama benim doktorum çok ama çok iyi moralimi öyle bi güzel tutuyor ki normaldir artar daha inşallah sorun çıkmaz falan diyo ama işte kimyasal gebeliklerim olduğu için korkuyorum sizin yazdıklarınız bana moral oldu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah Rabbim büyük inşallah bişey olmazKimyasal olursa çok yükselmeden düşüyor zaten. Bir iki düzenli artış görürsen rahat nefes alabilirsin. Ama doktorlar çok abartıyor ben bunu öğrendim. Ayın 2sinde kan testi verdim yerleşme kanamam oldu diye normalde yapmam. Negatif çıktı. 6sında tekrar kanamam oldu acile gittim acildeki doktorun bi dövmediği kaldı. Daha yeni kan vermişsin gebe değilsin uydurmayın kafanıza göre diye sayıyor adam. İdrar testi yaptım silik çıktı dedim. Ben yapsam ben de de pozitif olur güvenmeyin o testlere bilmem ne dedi. Çok canım sıkıldı. gönlün olsun kan alalım dedi. 14.77 çıktı. Bu sefer kesin kimyasal adet olursun dedi. Hasbinallah. Sabrımı denedi resmen. Allahtan arkadaşlar o abartmış dediler de sakinleştirdiler. Ondan sonra hangi doktora gittiysem kimyasal dedi. Özeldeki doktor bile kesin kimyasal adetle atarsın dedi. Ama noldu, keseyi gördüm Perşembe günü. 10 gün sonra falan da kalp atışlarını dinliycez Allah'ın izniyle. Yani doktorların laflarıyla moralini bozma diye böyle uzun uzun anlattım. Çok abartıyorlar. Geç döllenme olmuş ama kimsenin ağzından geç döllenme kelimesi duymadım. Bu nasıl saçmalıksa.
Amin inşallah canım.Tekrar teşekkür ederim uzun bi şekilde anlatmışsın ama benim doktorum çok ama çok iyi moralimi öyle bi güzel tutuyor ki normaldir artar daha inşallah sorun çıkmaz falan diyo ama işte kimyasal gebeliklerim olduğu için korkuyorum sizin yazdıklarınız bana moral oldu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah Rabbim büyük inşallah bişey olmaz
Test yapıyorum canım 3 farklı markayla yaptım hepsinde de çıktı. Ama doktora gitmek için erken olduğunu düşünüyorum.Neden test yapmıyorsun benimde okadar vardı şimdi 3 günüm kaldı
Allah yardımcımız olsun hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim
Kizlar benimde gogsumun agrisi durdu ve yumusak ya kafam karisti
Keşke benimde bulanmasa :)) ama olsun şükrediyorum yine de 6 yıl sonra geldi mucizem tüp bebekim :)) Allahıma şükürler olsunHerkesin midesi bulanmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?