- 2 Ağustos 2016
- 360
- 257
- 53
Maşallah güzel artmışBeta adete 4 gün kala 14
Adete 2 gün kala 62
Adetten 1 gün sonra 193
Adetten 10 gün sonra 22.550
Yok bn en son 5 iken kese gözüktü karından 27 sinde gdcgm o zamnda 6+3 faln olurBugün 5 + 4 ins gorurum sen den 1 gün ödeyin yani sen gördün mü canım
Kızlar merhaba ben de çarşaba günü gidecem doktora en son perşembe günü beta 830du görünür inş. Doktora aç tok gitmek farkeder mi tahlil falan yapılıyor mu?
Kızlar merhaba ben de çarşaba günü gidecem doktora en son perşembe günü beta 830du görünür inş. Doktora aç tok gitmek farkeder mi tahlil falan yapılıyor mu?
Cuma günü 2.28 cm olmuştu sanırım 23mm ye denk geliyor canım
Kızlar akıntı durumlarınız nasıl?
Günaydın kızlar kimler kaç kilo aldı? Ben şimdiden 3 kilo almisim ayrıca bildiğin göbek çıktı bende.
Ben de bir kilo aldım gibi de deli gibi yiyorum normal benim durumumda. Çok bulantı da bu yaşamadım şükür şimdiye kadarGünaydın kızlar kimler kaç kilo aldı? Ben şimdiden 3 kilo almisim ayrıca bildiğin göbek çıktı bende.
Benim 2 hamileligimdede ilk 3 ay 3 kg vermistim bundada oyle olacak gibibgorunuyir bulanti kusmadan dolayi ama sonrasi zaten hizli aniyor dikkat etmek lazimGünaydın kızlar kimler kaç kilo aldı? Ben şimdiden 3 kilo almisim ayrıca bildiğin göbek çıktı bende.
Canım hoşgeldinBellatrix Lestrange selam tatlımm
Hoşbuldum tatlımm. Bu topiklere girmekte nasip oldu çok şükür.Canım hoşgeldin
Merhaba canım. Benimde arada göğüslerim sönüyor sonra tekrar dolgunlaşıyor olabilirmiş endişe etmeKizlar gunaydi gogus hassasiyetim cok azaldi sanki bulantimda kesildi gibiydi ama bulaniyomus carsamba gidecektim dr a yarin gideyim diyorum Allah sonumuzu hayir etsin ins
Daha dun ayni seyleri ben yazmistim ne bulanti ne gogus agrim var birden gitti demistim bugun gogus agrim tekrar basladi bence gunden gune degiskenlik gosteriyo normal randevunda git bence bunlara takilmamak gerek bunu gordum bugunKizlar gunaydi gogus hassasiyetim cok azaldi sanki bulantimda kesildi gibiydi ama bulaniyomus carsamba gidecektim dr a yarin gideyim diyorum Allah sonumuzu hayir etsin ins
Inş canımTabi yazağım buraya sizde yazın görüşmek ğzere yavaş yavaş çıkayım inşallah güzel haberlerle dönerim
Biz canim uyusmazlik varKizlar kan uyusmazligi olan varmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?