2018 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba ben de çarşaba günü gidecem doktora en son perşembe günü beta 830du görünür inş. Doktora aç tok gitmek farkeder mi tahlil falan yapılıyor mu?

Kızlar merhaba ben de çarşaba günü gidecem doktora en son perşembe günü beta 830du görünür inş. Doktora aç tok gitmek farkeder mi tahlil falan yapılıyor mu?

Bebeği görmek içinmiş gideceksiniz? Yoksa kese için mi ? Hoş her ikisinde de farketmeiyor tok ya da aç olmak. Tahlil yapmadı benim doktorum.

Günaydın kızlar kimler kaç kilo aldı? Ben şimdiden 3 kilo almisim ayrıca bildiğin göbek çıktı bende.

Cuma günü 2.28 cm olmuştu sanırım 23mm ye denk geliyor canım

Gormusmuydunuz bebisii?

Kızlar akıntı durumlarınız nasıl?

Bende var normal cok denemez :)

Günaydın kızlar kimler kaç kilo aldı? Ben şimdiden 3 kilo almisim ayrıca bildiğin göbek çıktı bende.

Ben daha almadim :) Kizimda da 4.ayda ilk 2 kiloyu almistim insallah bu seferde oyle oluur
O siskinlik biraz gecer canim

Benim 2 hamileligimdede ilk 3 ay 3 kg vermistim bundada oyle olacak gibibgorunuyir bulanti kusmadan dolayi ama sonrasi zaten hizli aniyor dikkat etmek lazim

ben de iki hafta sonra gideceğim. ay çok heyecanlı. benim midem bulanmıyor.sadece çok uykum var.

Kizlar gunaydi gogus hassasiyetim cok azaldi sanki bulantimda kesildi gibiydi ama bulaniyomus carsamba gidecektim dr a yarin gideyim diyorum Allah sonumuzu hayir etsin ins

Kizlar gunaydi gogus hassasiyetim cok azaldi sanki bulantimda kesildi gibiydi ama bulaniyomus carsamba gidecektim dr a yarin gideyim diyorum Allah sonumuzu hayir etsin ins
Merhaba canım. Benimde arada göğüslerim sönüyor sonra tekrar dolgunlaşıyor olabilirmiş endişe etme

Daha dun ayni seyleri ben yazmistim ne bulanti ne gogus agrim var birden gitti demistim bugun gogus agrim tekrar basladi bence gunden gune degiskenlik gosteriyo normal randevunda git bence bunlara takilmamak gerek bunu gordum bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…