- 13 Mayıs 2016
- 362
- 331
- 33
Bhcg bilmiyorum ama 7+2 gittim ben bu bebeğimde geçen hafta çarşamba kalp atışını duyduk tıkır tıkır. Merak etmeyin çok okudum ben 8+larda kalp atışını duyanları daha erken. Tabii sabırsızlık biz gebe kadınların baş belasıseninkinde yanlışlık var canım. birkaç hesaplayıcıdan baktım benimki 5+6 görünüyor u durumda seninki 5+1 olmalı sata göre
darısı başıma inşallah bhcg kaçken bebek görünüyor
bana da keseyi ve çocuğu görmemiz lazım kalp atışı için tekrar geleceksin dedi ama
Benim geç döllebmedir ama kızımdada 5eylüldü sat 20 ekimde keseyi 1 kasımda kalp atışını duyduk yani haftaya bebeği görsek razıyım şuan :)seninkinde yanlışlık var canım. birkaç hesaplayıcıdan baktım benimki 5+6 görünüyor u durumda seninki 5+1 olmalı sata göre
bana da keseyi ve çocuğu görmemiz lazım kalp atışı için tekrar geleceksin dedi ama
Aaaaaaaaa ama kızarım şimdiCanım bnm çok moralimi bozuyo. Bn de normalde çalışıyorum ama izinliyim 2 haftadır . Bnde lekelenmelerimin bir an evvel geçmesini bekliyorum.
İnş. tüm bebeişleri rabbim korusun. Kokusunu duyabilecek miyim acaba.
Aaaaaaaaa ama kızarım şimdişimdi böyle düşününce daha mı iyi yani, kendini üzdükçe belki lekelenmen geçmicek. Çok ayıp anne oluyosun şekerim anne. İçinde insan büyüyo. Tabiiki kokusunu duyucaksın yaa böylr yapma kendini ve bebeğini üzme. Bak ben ilk gebeliğimde senin gibiydim sonra böyle burda yaza yaza yaza yaza okudum %60 kişi lekelenme yaşıyoki ben 9uncu hafta da mı 10da mı yaşadım tam hatırlamıyorum yani ben ölüyodum korkudan ama hamd olsun şimdi içerde terör estiriyo sıpa
Aynen en güzeli sabretmek mecburuz çünkü her gittiğimizde gördük göremedik ay biley mi var diye kendimizi yerdik. Ben oğlumla meşgale oldum zaman geçsin diye bi baktım öğrendikten sonra 2 hafta geçmiş hemen kalp atışlarını dydun 7+2ydim bugün bile 8+1 olmuşum bileAslında en güzelibeklemek 7.haftalara kadar böyle insan sabredemiyor stres oluyor
Hayır benim yanlıs degil canım dgru ultrasona göre dedi doktor 5+4 üm benseninkinde yanlışlık var canım. birkaç hesaplayıcıdan baktım benimki 5+6 görünüyor u durumda seninki 5+1 olmalı sata göre
Korkma, Allahtan gelene amenna belki şu anda “ALLAH KORUSUN” bebeğine bişey olsa doğduktan sonra bi sıkıntısı olucağına işarettir herşeyde bir hayır vardır. Ama merak etme sen keyfine bak yaa hamilesin sen diyorum ya insan büyümeye çalışıyo içinde yer açıyo genişletiiyo ya en basiti senin organlarını yerinden oynatıyo minik mucize. Bunları düşün yani şimdi bi organın bile yerinden oynaması gebe insanlar için demiyorum normal insanlar için diyorum ölümcül sonuçlat doğurabilirken, bizim için aksine hayat başlangıcı demek oluyo. Ay sana kızmıcam ben hıhDoğru söylüyosun çok üzüldüm çok yıprattım şu 3 günde. Sadece dua ediyorum bebeğimi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağıma alıyım diye. Çok korkuyorum onu kaybetmekten.
Korkma, Allahtan gelene amenna belki şu anda “ALLAH KORUSUN” bebeğine bişey olsa doğduktan sonra bi sıkıntısı olucağına işarettir herşeyde bir hayır vardır. Ama merak etme sen keyfine bak yaa hamilesin sen diyorum ya insan büyümeye çalışıyo içinde yer açıyo genişletiiyo ya en basiti senin organlarını yerinden oynatıyo minik mucize. Bunları düşün yani şimdi bi organın bile yerinden oynaması gebe insanlar için demiyorum normal insanlar için diyorum ölümcül sonuçlat doğurabilirken, bizim için aksine hayat başlangıcı demek oluyo. Ay sana kızmıcam ben hıh
Hadi bakalım hayırlısıCanım herşeyin hayırlısı ama yinede korkuyorum bişi olacak diye. Tek duam sağlıklı olarak kucağıma almak. Bnm için bu ay hamile kalmam mucizeydi. Tam ümidimi kestiğim anda öğrendim. Şu kısacık zamanda çok alıştım ona. Cuma günü keseyi görüp ve kalp atışını duyuyum rahatlıcam
Bhcg bilmiyorum ama 7+2 gittim ben bu bebeğimde geçen hafta çarşamba kalp atışını duyduk tıkır tıkır. Merak etmeyin çok okudum ben 8+larda kalp atışını duyanları daha erken. Tabii sabırsızlık biz gebe kadınların baş belası1 hafta bekleyin duyulur kalninizi ferah tutun
Inşaallah bakalim bugün bi gideyim de hayırlısı ileBenim geç döllebmedir ama kızımdada 5eylüldü sat 20 ekimde keseyi 1 kasımda kalp atışını duyduk yani haftaya bebeği görsek razıyım şuan :)
Tamam o zaman ultrason göre ise erken döllenme falan olmuştur benimki geç dollenmeHayır benim yanlıs degil canım dgru ultrasona göre dedi doktor 5+4 üm ben
Canım bnm çok moralimi bozuyo. Bn de normalde çalışıyorum ama izinliyim 2 haftadır . Bnde lekelenmelerimin bir an evvel geçmesini bekliyorum.
İnş. tüm bebeişleri rabbim korusun. Kokusunu duyabilecek miyim acaba.
Aslında en güzelibeklemek 7.haftalara kadar böyle insan sabredemiyor stres oluyor
Ben beklemeyi seçenlerdenim kısmetse 15 martta gideceğim Dr aAslında en güzelibeklemek 7.haftalara kadar böyle insan sabredemiyor stres oluyor
Kızlar bazen yatakta sağa sola dönerken kasıklarımda ağrı oluyor sizde oluyor mu
Anladım canım olsun gec olsun güç olmasın saglıklı olsunlarda zamanın önemi yokInşaallah bakalim bugün bi gideyim de hayırlısı ile
Tamam o zaman ultrason göre ise erken döllenme falan olmuştur benimki geç dollenme
ben acile gitmek zorunda kaldığım için doktor kalp atışı var demişti geçen çarşamba 6+6 dedi ben duyamadım hoparlör yoktu belki de diğer gün polikliniğe gittim yine var dediler yarın bakalım yine gideceğim duyarım inşallah ufak olabiliyor bebek geç döllenme vs duyarsın canım inşallahMeraba Arkadaslar bende ekim annesiyim bugün 6.0 haftam ama kalp atısını duyamadık normal mi sizce varmı benim gibi hala duyamamıs olan 6.haftayı geçipte
evet canım sorma o ağrı berbat benim gün içinde de oluyor masa başı işim ama düşük riskim olduğundan hep tedirginimKızlar bazen yatakta sağa sola dönerken kasıklarımda ağrı oluyor sizde oluyor mu
Duyarsın Allah'ın izniyle❤
Sıkıntı yapma gercekten surekli yasayanda var.Suan stresin sizi ayrica etkiler.Isin icinde olunca oyle kolay olmuyor biliyorum zihnen yoruluyor insan ama en iyi ilaç bol bol iyi dusunmen,her leke sorun degil❤
Ondan sonra gececeği bilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?