2018 Ekim Anneleri

Benim üçüz ya belkş de o yüzden yasak dedi doktor bana bilmiyorum bekliyorum daha ne zmana kadar yasak diyecek bakalım 2 aydır yasak yasak
anladım cnm senın gebelıgın riskli durumda doğuma kadar yasak olur
tüp bebek ile mi hamile kaldınız?

Arkadaslarim birisi beni şikayet etmiş sanirim diğer kişiyi de beni de banladilar
7 yıldır ilk defa ceza aldim bu kadar mülayim bi insanım
Neyse şimdi doktordayım çıkınca yazacagim

Biraz gereksiz olmus.Siz aranizda bile gayet saygiliydiniz.
Canini sıkma bos yere ;)
İyi haberlerle gel insallah❤

Ve ilişki konusunda bana doktor en basından beri yasak dedi kızlar aynı seyi yasayan var mı yasağı olan bu konu da ?
Evet canim benim de 7. Haftadan bu yana yasak. Ilk gebeligimde de boyle olmustu. Ama ilerleyen haftalarda bebisler iyice tutununca ve kanama alani iyilesince yine serbest birakiyo doktor genelde :super:

Benm ki de tüp bebek. Zaten yasaktı ama ne kadar yasak olduğunu söylemediler. Kanama olunca da yasak dediler ama kanama geçince hiç birşey demedi. herhalde yasak kalktı. Soramıyorum ki doktora utanıyorum vallaha

Hanımlar selam,

Doktorun verdiği virus testlerini nerede yaptırdınız? Toksoplazma gibi bi kaç testim birde d vitamini testim var.

Sağlık ocakları yapıyor mu? Devlet hastanesinde tahlil yaptırırken randevu alıp doktor muayenesi olmak zorunlu mu nasıl devlette tahlil yapılıyor?
Testleri saglik ocaginda kan verip yaptirabilirsin canim. Zaten saglik ocagi gebeligi saglik bakanligina bildirmekle yukumlu. O nedenle olur da bir devlet hastanesinde testleri yaptirirsan da yine saglik ocagina gebeligini bildirmen gerekir. Cunku tetonos asiri yapiyolar falan onun takibini yapmalari gerekiyor.

Devlet hastanesine normal randevu alip gidebilirsin. Zaten ilk kez gittigin icin rutin kan tahlillerini hemen yapiyolar. Bebek cok kucukse yani 5 hafta ve daha kucukse ultrasonla bakmiyolar ama 5 haftadan buyukse ultrasonda kalp atislarina da bakarlar

Tesekkürler kızlar bundan sonra hiç tuzlu yemek yemeyecegim ve pazartesi günüde bu konuyu dr ile görüşecegim .
Bir sorum daha var vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ?
Ilk hamileligimde doktor iMom omega kullandirmisti. Simdiki doktorum ise Orzax'in vitamin kompleksini ve balik yagi takviyesini verdi. Her gun ikisinden de birer tane iciyorum

Bende hep kiz hissediyorum diyordum :) Hatta esime hayal mi edemiyorum acaba diyordum :))))))
Sonra ruyamda 1 kez ve erkek gordum :)
kizimda da ruyamda kiz gormustum diye kafam karisti ruyadan :)

Doktorda erkege daha cok benziyor deyince iyice afalladim :))
Degisik bi sevgi daha yasayacaz heralde bakalim :)
Yaaaaa cok sevindim tebrik ederim cok guzel darisi basimiza :)

Aynen benim de.Hep basindan beri kiz olarak dusundum ama bu hafta doktor erkege daha gibi yakin 2 hafta sonra netlesir dedi.Ben hala kiz oldugunu dusunuyorum sanki :KK53:
Ayy ne guzel hep kiz annelerinin erkek, erkek annelerinin kizi oluyor :)) tebrikler canim cok sevindim senin icin de

Bugun 2lintaramabyaptirdim kizlar ense kalinligina bakti doktorumuz ama benimninat bebisim bizi 15 dakika ugrastirdi kaldirmadi kafasini 13unde tekrar gidicem ve cinsiyet ogrenicez o kadar heycanliyimki bibkizim var bakalim bu inat bebisim ne :) bu arada sat a gore 11+2deyim ama ultrasyonda 11+4 cikti bi sıkıntı mi var acaba doktora sormak.aklima gelmedi

Bugun 2lintaramabyaptirdim kizlar ense kalinligina bakti doktorumuz ama benimninat bebisim bizi 15 dakika ugrastirdi kaldirmadi kafasini 13unde tekrar gidicem ve cinsiyet ogrenicez o kadar heycanliyimki bibkizim var bakalim bu inat bebisim ne :) bu arada sat a gore 11+2deyim ama ultrasyonda 11+4 cikti bi sıkıntı mi var acaba doktora sormak.aklima gelmedi
Bende son kontrolde 2 gün önce cıkmıstım zamanla gelişimi oturur bir sıkıntı yok demişti.benim 2 li testim tee 13 ünde bekleki gelsın geçmiyor da günler

Yaaaaa cok sevindim tebrik ederim cok guzel darisi basimiza :)

Allah gönlünüze göre versiinn :)

2 hafta ileri/geri olanlarda sorun aranır canim.
2 gun hicbisy degil.
Degisebilirde devamda edebilir böyle :)

Back
X