- 15 Nisan 2017
- 13.777
- 16.192
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kağıdı yolla bakalimSorun olmazmis canim. Iste Allahin takdiri can verdi yine tekrar aldi. Duruyor kardeslerinin yaninda.
anladim canim
ben bol yesil yaprakli sebze yiyorum ancak oyle care bulabildim canim. Bol bol maydonoz salatalik biber bunlar rahatlatiyor.
ben baktim bulamadim neden bende yok acaba?
Bende niye yokki
Anladim. Yok ev temizligi icjn kadin cagiriyorum zaten oyle iste yaptigim yok esim hallediyor sagolsun
ben kupayla gunde 3 4 bardak iciyorum ne yapayim birakamadim.
zarf seklinde nasil oluyorki anlamadim
Kızlar kac kılo aldınız sımdıye kdr ben 1 1,50 falan almısım
Eşim A101 de bikaç bişey görmüş tutturdu ille de alalım gelelim aldık geldik .Ben kanama alanı yok olmadıkça bişey almak istemiyordum aslındaresmini atıyım hemen :) Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin
![]()
Benimde geçenlerde canim birşey çekti şimdi adını soylemeyim evde koktu resmen eşim de as ermek bu mu dedi bana valla herhalde böyle oluyor dedim bendeBulur canım lokantadan fln :)
Evde varmış gb kokuyor aşerincede :))))
Komik ama değişik bi durum :))))
Bulamazsada yarım saatini almaz düdüklün varsa![]()
Cok cıcı ınş kullanmk nasıb olsun cnmEşim A101 de bikaç bişey görmüş tutturdu ille de alalım gelelim aldık geldik .Ben kanama alanı yok olmadıkça bişey almak istemiyordum aslındaresmini atıyım hemen :) Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin
![]()
Benimde geçenlerde canim birşey çekti şimdi adını soylemeyim evde koktu resmen eşim de as ermek bu mu dedi bana valla herhalde böyle oluyor dedim bende

Yok kız yıyorum buara yenyat zaten alırımmdaha cok 5 nasıl aldn cnm neler yıyosunÇok az almissin canım yada benmi fazla aldim bilemiyorum5 kilo almisim ben yahuu
Gr bılmıyorum kı 7 küsür cm dı en son 14+2Kızlar bişey sorucam bebeginiz kaç gram ve kaç cm en son gittiginizde kaç haftaliktiniz kafam karışık biraz![]()
Ben biraz yediklerimi abartiyorum sanirim canım ya ceviz fındık badem ne varsa boş durmuyor ağzımYok kız yıyorum buara yenyat zaten alırımmdaha cok 5 nasıl aldn cnm neler yıyosun
30 martta 11+2Kızlar bişey sorucam bebeginiz kaç gram ve kaç cm en son gittiginizde kaç haftaliktiniz kafam karışık biraz![]()
Aman bebıs ıyı olsnda cnm bısber dogunca verırsın zaten artık hızla kılo alc bebiler ıyı olsnBen biraz yediklerimi abartiyorum sanirim canım ya ceviz fındık badem ne varsa boş durmuyor ağzım
Maşallah iştahım yerinde hamd olsun. Alırsın canım sende zamanla..aslında fazla kilo almak hiç iyi değil ama elimde olan bsy değil
Bnmde gerıden gelıyodu cnm sonra ılerı gectı takılma ona hıc30 martta 11+2
3.7 cm (ama benim 5 gun geride yani 10+5 düşün) 20 gr.dı
bugün ikili teste gittim 5.2 ölçtü doktor ama gramını sormadım
geç döllenme dedi doktorBnmde gerıden gelıyodu cnm sonra ılerı gectı takılma ona hıc
Hım anladim canm tşkler cevap için..cinsiyeti belli oldumu senin bebegin, bide kullandigin vitaminler neler30 martta 11+2
3.7 cm (ama benim 5 gun geride yani 10+5 düşün) 20 gr.dı
bugün ikili teste gittim 5.2 ölçtü doktor ama gramını sormadım
Sağol canım benimNe tatlı duygulandım canım güle güle kullan inşallah
İnşallah canım hepimiz kullanalım inşallah içimize Sine Sine :)Cok cıcı ınş kullanmk nasıb olsun cnm
cinsiyetini göremedik sürekli sırtı dönük yatıyorHım anladim canm tşkler cevap için..cinsiyeti belli oldumu senin bebegin, bide kullandigin vitaminler neler