2018 Ekim Anneleri

Eşim A101 de bikaç bişey görmüş tutturdu ille de alalım gelelim aldık geldik .Ben kanama alanı yok olmadıkça bişey almak istemiyordum aslında :KK22:resmini atıyım hemen :) Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin :dua:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 85
Sorun olmazmis canim. Iste Allahin takdiri can verdi yine tekrar aldi. Duruyor kardeslerinin yaninda.
anladim canim :KK66:

ben bol yesil yaprakli sebze yiyorum ancak oyle care bulabildim canim. Bol bol maydonoz salatalik biber bunlar rahatlatiyor.

ben baktim bulamadim neden bende yok acaba?

Bende niye yokki :KK43:

Anladim. Yok ev temizligi icjn kadin cagiriyorum zaten oyle iste yaptigim yok esim hallediyor sagolsun
ben kupayla gunde 3 4 bardak iciyorum ne yapayim birakamadim.

zarf seklinde nasil oluyorki anlamadim
Canim kağıdı yolla bakalim

Bulur canım lokantadan fln :)
Evde varmış gb kokuyor aşerincede :))))
Komik ama değişik bi durum :))))
Bulamazsada yarım saatini almaz düdüklün varsa:KK66:
Benimde geçenlerde canim birşey çekti şimdi adını soylemeyim evde koktu resmen eşim de as ermek bu mu dedi bana valla herhalde böyle oluyor dedim bende

Eşim A101 de bikaç bişey görmüş tutturdu ille de alalım gelelim aldık geldik .Ben kanama alanı yok olmadıkça bişey almak istemiyordum aslında :KK22:resmini atıyım hemen :) Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin :dua:
Cok cıcı ınş kullanmk nasıb olsun cnm

Kızlar bişey sorucam bebeginiz kaç gram ve kaç cm en son gittiginizde kaç haftaliktiniz kafam karışık biraz :110:

Yok kız yıyorum buara yenyat zaten alırımmdaha cok 5 nasıl aldn cnm neler yıyosun
Ben biraz yediklerimi abartiyorum sanirim canım ya ceviz fındık badem ne varsa boş durmuyor ağzım :D

Maşallah iştahım yerinde hamd olsun. Alırsın canım sende zamanla..aslında fazla kilo almak hiç iyi değil ama elimde olan bsy değil

Kızlar bişey sorucam bebeginiz kaç gram ve kaç cm en son gittiginizde kaç haftaliktiniz kafam karışık biraz :110:
30 martta 11+2
3.7 cm (ama benim 5 gun geride yani 10+5 düşün) 20 gr.dı
bugün ikili teste gittim 5.2 ölçtü doktor ama gramını sormadım

Ben biraz yediklerimi abartiyorum sanirim canım ya ceviz fındık badem ne varsa boş durmuyor ağzım :KK70:

Maşallah iştahım yerinde hamd olsun. Alırsın canım sende zamanla..aslında fazla kilo almak hiç iyi değil ama elimde olan bsy değil
Aman bebıs ıyı olsnda cnm bısber dogunca verırsın zaten artık hızla kılo alc bebiler ıyı olsn

30 martta 11+2
3.7 cm (ama benim 5 gun geride yani 10+5 düşün) 20 gr.dı
bugün ikili teste gittim 5.2 ölçtü doktor ama gramını sormadım
Hım anladim canm tşkler cevap için..cinsiyeti belli oldumu senin bebegin, bide kullandigin vitaminler neler

Hım anladim canm tşkler cevap için..cinsiyeti belli oldumu senin bebegin, bide kullandigin vitaminler neler
cinsiyetini göremedik sürekli sırtı dönük yatıyor
folattro kullanıyordum onu kesti onun dışında megadyn pronatal başından beri kullandım şimdi de dvit başladı canım

Back
X