• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Arkadaşlar doktordan çıktık yer ayağımdan kaydı sanki rüya olsun lütfen bu yaşadıklarım. Bebek 10+5 olmuştu kalbi atıyordu ama bebeğin kafasının arkasında 3 mm sıvı var dedi kafa tasını sarmış.Nedeni tam belli değil çünkü bebek çok küçük dedi.Böyle bir durunla karşılaşan böyle birşey duyan var mı? Bir hafta sonra tekrar gel başka doktorlara da yönlendirecekmiş beni gerekirse gebeliği sonlandıracak.Şoka girdim inanamıyorum. Allahım sen yardım et

cnm sakın ol o nedemekmıs neden oluyomus daha acıklayıcı konusmadımı ah ekım annelerı nedır bunlar baska dr a da mutlaka gıt
Arkadaşlar doktordan çıktık yer ayağımdan kaydı sanki rüya olsun lütfen bu yaşadıklarım. Bebek 10+5 olmuştu kalbi atıyordu ama bebeğin kafasının arkasında 3 mm sıvı var dedi kafa tasını sarmış.Nedeni tam belli değil çünkü bebek çok küçük dedi.Böyle bir durunla karşılaşan böyle birşey duyan var mı? Bir hafta sonra tekrar gel başka doktorlara da yönlendirecekmiş beni gerekirse gebeliği sonlandıracak.Şoka girdim inanamıyorum. Allahım sen yardım et
o

Aktüel sayfaları oluyor galiba ordan takip edebilirsin düsünüyorsan.
Benim yakınımda yok bide hic gün yakalayamam :)

Benim göbiş bayaa aldı başını gitti ya.Kızımda 4.ay sonu bile bu kadar degildi.
Eki Görüntüle 2135486 durum bu :oops:

Canım ben ilk gebeligimde kullanmamıştım.Ama 3üz bebiş gıdalardan alman mümkün müdür herşeyi bilemedim.Yiyemiyormuşsunda hem.Bi sen sor istersen:KK66:
Ayy maşallah canım :) benimki bunun yarısı kadar daha minik ve yaygın bi karnım var :)

Canım benim telaş yapma bişey yoktur inşallah. Haftaya güzel haberler alıp için rahatlar. Böyle şeyler denip sağlıklı doğan çok bebek var üzülme bak bebeğine de yansır annesi. Allah yardımcın olsun

cnm sakın ol o nedemekmıs neden oluyomus daha acıklayıcı konusmadımı ah ekım annelerı nedır bunlar baska dr a da mutlaka gıt

o
Dedi ki bir çok rahatsızlığın sebebi olabilir usglerinin çözünürlülüğü falan çok iyi olduğu için bu kadar erken tespit etmiş. Haftaya aynı durum devam ederse ünive ayrıntılı ultrasona gönderecek. 12. de netleşir dedi. Şimdi herhangi bir doktora gitmek için erken dedi. Haftayı bekleyeyim napayım

Canım benim telaş yapma bişey yoktur inşallah. Haftaya güzel haberler alıp için rahatlar. Böyle şeyler denip sağlıklı doğan çok bebek var üzülme bak bebeğine de yansır annesi. Allah yardımcın olsun
İnşallah canım ne diyeyim çok üzülüyorum. Rabbim büyük. Oğlumun doğum günü bugün. Rabbim onun yüzüne baksın çok istiyordu. Herşeyin hayırlısı. Rabbimden geldiyse napalım

Perinatalog ile gorusmelisin canım.
Boyle 1 hafta kim bekleyebilir...
Ona gore durum sana anlatilir.
O mm'lerin sınırları var buyumesine gore degerlendirilecektir. Yakın takip gerekir.
Allah yardımcın olsun.

Dedi ki bir çok rahatsızlığın sebebi olabilir usglerinin çözünürlülüğü falan çok iyi olduğu için bu kadar erken tespit etmiş. Haftaya aynı durum devam ederse ünive ayrıntılı ultrasona gönderecek. 12. de netleşir dedi. Şimdi herhangi bir doktora gitmek için erken dedi. Haftayı bekleyeyim napayım
Ne dıyebılırım kı cnm allahın verıdıgı can bellımı olur belkı gecer ne bılım hıc duymadm allahm hepımızın yardomcısı olsn

GATA'nın eski tadı tuzu yok canım benim ya. Kadın doğumunu bilmiyorum ama genel olarak değişmiş kadrolar falan.

Benim de bazen normale dönüyor akıntı ama hemen arkasından yine açık kahverengi geliyo. Demek ki daha temizlenmedi diyorum tümü :kızgın:Bu arada ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım demiştim ya, işte ayrıntılı ultrasonu da onlar ayarlıyormuş. Anlaşmalı olduğumuz bir hoca var dedi sigortacım . Senin gittiğin doktormuş Ahmet BOSTANCI :halay: Senin hocayla ilgili olumlu yorumlarını da okumuştum sevindim, nasip olursa ben de ayrıntılı için ona gidicem :KK76:Bir de kontrole giderken hiç sıkışık gitmedim canım evden normal tuvalete girip gidiyodum. Farkı oluyo mu ki acaba :KK57:
Ilk usg ye girerken sıkışık gel dedi diye hep sıkışık gidiyorum zorla su içiyorum sıkışmak için ama bir ara acile gitmiştim apar topar o gün sıkışık da değildim göründü yine usg de.Midem bulanıncaya kadar içiyordum suyu içmeyin Artuk :)
Ayrıntılı usg si harika canım.Hem doktorun ekranı var hem senin uzanırken tam karşında ekranın var ve beyninin içine varıncaya kadar her şey net görünüyor.Doktor da çok tatlı ama inşallah dedikleri de doğrudur saldım çayıra ondan geldiğimden beri hatta şu an bilmem ne kadar yol yürüyüp Yemeğe geldim kendimi mutlu etmek için :KK17:

Canım benim kardeşim de aynısı oldu yeğenimin de başı su topluyormuş bi iğne mi ne yapılmış sonra durmuş su Kaçağı.İlk doğduğunda her ay iğne olacak Demiş bebek için bir ay vuruldu sonra geçti şükür geçmiş olsun.Yeğenim akil küpü kırk bin kere maşallah :nazar:korkma Allah büyük

Ilk usg ye girerken sıkışık gel dedi diye hep sıkışık gidiyorum zorla su içiyorum sıkışmak için ama bir ara acile gitmiştim apar topar o gün sıkışık da değildim göründü yine usg de.Midem bulanıncaya kadar içiyordum suyu içmeyin Artuk :)
Ayrıntılı usg si harika canım.Hem doktorun ekranı var hem senin uzanırken tam karşında ekranın var ve beyninin içine varıncaya kadar her şey net görünüyor.Doktor da çok tatlı ama inşallah dedikleri de doğrudur saldım çayıra ondan geldiğimden beri hatta şu an bilmem ne kadar yol yürüyüp Yemeğe geldim kendimi mutlu etmek için :KK17:
Harikaymış canım süper :KK76: Benim şimdiki doktorun usg de iyi ama Koru hastanesindeki daha iyi gibiydi. Geçen hafta yandan üstten bir de bacak arasından gösterdi güzelce :KK33:

O doktor sanırım perinatolog yani ceninbilimci, bence ne dediyse doğrudur canım. Ben de 1 aydan fazla süredir lekelenme devam ama çok şükür günlük hayata da devam etmeye çalışıyorum. Aşırı yorulmadığımız sürece ve ağır iş yapıp kendimizi zorlamadığımız sürece bence sorun yok, Allah'a emanetiz Hoppa

İnşallah canım ne diyeyim çok üzülüyorum. Rabbim büyük. Oğlumun doğum günü bugün. Rabbim onun yüzüne baksın çok istiyordu. Herşeyin hayırlısı. Rabbimden geldiyse napalım
Oğlunun doğum günü kutlu olsun Alalh sağlıkla nice seneler kutlamayı nasip etsin. Inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım dua ederiz bizde

Harikaymış canım süper :KK76: Benim şimdiki doktorun usg de iyi ama Koru hastanesindeki daha iyi gibiydi. Geçen hafta yandan üstten bir de bacak arasından gösterdi güzelce :KK33:

O doktor sanırım perinatolog yani ceninbilimci, bence ne dediyse doğrudur canım. Ben de 1 aydan fazla süredir lekelenme devam ama çok şükür günlük hayata da devam etmeye çalışıyorum. Aşırı yorulmadığımız sürece ve ağır iş yapıp kendimizi zorlamadığımız sürece bence sorun yok, Allah'a emanetiz Hoppa
Yok hiç iş Yapmıyorum hiçbişey de kaldırmıyorum Yürürken de yavsş yürüyorum yine..4 bir yandan göreceksin Bebeğini canım ve de tatmin Olacağın kadar sürede :) hadi bakalım

Canım bir de bu doktor Arkadaşımın Dr ..sana ne zaman doğum yapacağını tarihiyle veriyormuş ve doğru çıkıyormuş :)

Canım bir de bu doktor Arkadaşımın Dr ..sana ne zaman doğum yapacağını tarihiyle veriyormuş ve doğru çıkıyormuş :)
Cidden? :21: Gerçi benim ilki sezaryen olduğu için bu da öyle olur sanırım. normalde 18 Ekim görünüyor ama nasip olur da o günlere çıkarsak 10.10.2018 gibi tarih mi seçsem diyorum :KK48:

Sakin sonlandırma.Kardeşime çocuğun Kafası su topluyor ayrıca serçe parmağı da yok demişler amniyosentez yaptırmıştı temiz çıktı.Dediğim gibi çocuk çok akıllı sağlıklı ve de yakışıklı yerim onu ben:) şimdi her gören şu çocuğa kıyacaklardı nerdeyse diyor.İzin verme

Perinatalog ile gorusmelisin canım.
Boyle 1 hafta kim bekleyebilir...
Ona gore durum sana anlatilir.
O mm'lerin sınırları var buyumesine gore degerlendirilecektir. Yakın takip gerekir.
Allah yardımcın olsun.
Haftaya ona yönlendirecek galiba. Çok küçük ya netleşsin diyorum bende. Rabbim ne demişse odur. Hakkımızda hayırlısı. İnşallah geçer geçmezse mutlaka Bir kaç doktora daha görünürüm.

Sakin sonlandırma.Kardeşime çocuğun Kafası su topluyor ayrıca serçe parmağı da yok demişler amniyosentez yaptırmıştı temiz çıktı.Dediğim gibi çocuk çok akıllı sağlıklı ve de yakışıklı yerim onu ben:) şimdi her gören şu çocuğa kıyacaklardı nerdeyse diyor.İzin verme
@Lets go inan hiç istemiyorum böyle birşeyi. Rabbime sığınıyorum ona teslim ettim. Hakkımızda hayırlısını versin. Bebekte gerçekten bir rahatsızlık varsa ona bıraktım çünkü ben kıyabileceğimi hiç düşünmüyorum

Canım öncelikle Rabbim şifasını versin inşallah yar ve yardımcın olsun. Benim yakın bir arkadaşımın bebeğinde olmuştu ama hem ensede hem de kalbinde sıvı vardı ve hemen almak istediler. Kalbiyle ilgili bir sorun da vardı sanırım ama kürtajı hiç istemedi, kızın kendisi de hafız zaten bir cana kıyamam Rabbim bilir dedi. Miniğin kalbi durdu 20li haftalarda. Ama dediğim gibi kalple ilgili de sorun vardı. Bence sen istemedikçe kimse gebeliğini sonlandıramaz. Mümkünse başka bir doktora görün bence, hem de vakit kaybetmeden. Purpplee Purpplee nun örneği çok güzel bak derdi veren dermanı da verir inşallah bir çözümü vardır :dua::KK200:

Haftaya ona yönlendirecek galiba. Çok küçük ya netleşsin diyorum bende. Rabbim ne demişse odur. Hakkımızda hayırlısı. İnşallah geçer geçmezse mutlaka Bir kaç doktora daha görünürüm.

@Lets go inan hiç istemiyorum böyle birşeyi. Rabbime sığınıyorum ona teslim ettim. Hakkımızda hayırlısını versin. Bebekte gerçekten bir rahatsızlık varsa ona bıraktım çünkü ben kıyabileceğimi hiç düşünmüyorum
Allah yardımcın olsun.Kardeşim de kıymayacaktı doktorlar hadi sonlandıralım demişler zamanında.Su toplamaya rağmen doğurdu kardeşim ve maşallahı var darısı başına

Back
X