• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar dün çok hafif bir lekelenmem oldu kahverengi pıhtı şeklinde 3-4 kez geldi doktora söyleyince hemen cağırdı kontrole ama hersey normal dedi idrarda lokosit çıkmıştı pazartesi 16 değerinde ondanmı oldu acaba dün monurol içtim ama baya korkuttu bu leke daha önce de olmuştu ama ilk üç ayda olur diye fazla tedirgin olmamıştım

cnm mete yada metehan da olabılır.... Kağan da güzel , batu ,batuhan bunlarıda düşünüebilirsin
Metehan ve Batuhan'ı sevdim canım hemen onları da ekliyorum :rapci:

bence alp koyabilirsin :)
Onu düşündüm ama acaba çok mu benzer olur? Dur yine de o da dursun cepte :super:

ama Türkçe karakter içeren isimler sonradan sorun oluyor. Bilet alırken, mail kullanırken yurtdışında... o yüzden ğ olan isim koyma bence :KK66:
Bu arada ben Bumin koyacağım :) Öz Türkçe ...
Alper'in ismini seçerken ben de bunlara dikkat etmiştim canım. Haklısın bence de türkçe karakter olmaması avantaj olabilir :super:

Gözunaydiin cok sevindimm❤
Isimde Acar geldi nedense aklima seni okuyunca :)

Aaa ilk kez duydum ama çok hoşmuş anlamı: 1. Atılgan. 2. Güçlü ve becerikli, çevik, enerjik. Süpermiş, teşekkürler canım :KK68:

Çok çok özür dileyerek birşey soracağım
Ben et yiyemiyorum tiksindim zorla yediğinde de midem bulanıyor
Iki gündür bu sebeple istifra ediyorum
Ya tuvalet ihtiyacım da olmuyor ama büyük ihtimal tuvalet kaçırdığımi düşünüyorum çünkü her defasında aĺttan baya bi su kaçıyor
Acaba idrar torbasına baskı yapıyor olabilirmi
Dün gece de 7 defa falan tuvalete gittim

Canım hastalığın nasıl oldu? İnşallah daha iyi hissediyosundur. Ben nezleyken öksürürken sürekli kaçırıyodum. Koşa koşa tuvalete zor yetişiyodum. Dediğin gibi rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapıyolar sanırım...

Kizlar bugun evde yalnizim esim italyada
Boyle zamanlarim cok oldu onceden 5 sene olacak evlendigimiz
Hep yalniz kalirdim iki ailede uzakta cunku
Ama artik yalniz degilim
Rabbimin bana iki tane emaneti var
Onlar benim bedenimde, annelerinin arkadasi, yalniz degilim artik... :emir_bebek::emir_bebek:

Allah sağlıkla kavuştursun canım, ama ne güzel düşünüyosun bak hakikaten minik kuzularımız bizimle çok şükür :KK68: Çok şükür onları veren Rabbime :KK200:

Kuran okumak tabi ki de muhteşem (bilgisayardan dinletebilirsiniz) ama ne okursanız okuyun bence alacaktır, ben de o zamanlar yüksek lisans yapıyordum. İngilizce makalede okudum yani :) Masal kitabı da okudum.Kendime okuduğum kitabı bazen sesli okudum.Ama hakkaten çocuğum çok erken konuştu,kitap okumayı seviyor,ve kelime haznesi gerçekten geniş (maşallah).
Ben de ilk oğluma hamileyken doktora derslerine gidiyodum. İki ders almıştım özellikle benim çok sevdiğim hocanın dersini dinlerken kıpır kıpır oluyodu. Kadının sesini o da çok seviyo diyodum :KK48: Bir de doğmasına yakın her gün yasin-i şerifi açıyodum televizyondan sesli takip ediyodum. Oğlum doğduktan bi 20 gün sonra falan kolik sancılarımız başladı ve akşamları yaygarayı basıyodu. Susmaksızın ağlıyodu sonra eşimin aklına geldi televizyondan yasin-i şerifi açtık ve mucize gibi çocuk şıp diye uyuyakalmıştı :KK200: Cidden anne karnında işittikleri şeyler onları etkiliyor ve hafızalarında kalıyor bence de :anne:

Kızlar tetenoz aşısını 18.ci haftasinda yaptiran oldumu???

Sağlık ocagindan hemşirem aradı yarın gelin diye ama ben 20.ci haftada yapildigini saniyordum , 16 haftadan itibaren yapılabiliyormuş ,ne yapsam acaba ya iki hafta daha beklesemmi yoksa yarin yaptirsammi kafam karıştı :KK64::KK64:

Ben de 20. haftada gidicem canım. İstersen bir de doktoruna danış, o ne derse öyle yaparsın...

Kızlar gunaydın bıkac gundur gogus uclarım ve yarodan sonrası agrıyo hafof acıyo anlamadım neden sızde var mı
Al benden de o kadar ya benim de özellikle sağ göğüs ucum çok fena :bicak: Aşırı hassasiyet ve ağrı oluyor. Gece sağ tarafıma döndüğümde göğüs ağrısına uyanıp yeniden sola dönüyorum :KK43:

Canim, dun senin nicki gorunce canim limonlu tarcinli kek istedi
:confused::kk77:
yaaaaa yakinimda olsan yapip getirirdim. Bunu bana cok kisi soyledi degistirsem mi nickimi acaba ama cok seviyorum :D

pixielix pixielix canim evet iste yanimda olduklarini bilince kendimi hem guclu hissediyorum hemde yalniz hissetmiyorum cok sukur

KIZLARRRR, dünden beri midem yanıp kavruruluyor, hiç istifra faln etmedim bu süreçte sadece geğirme ve hıçkırık olurdu
ama dün bugün midemm çok yanıyor,tavsiyeniz var mı

Metehan ve Batuhan'ı sevdim canım hemen onları da ekliyorum :rapci:

Onu düşündüm ama acaba çok mu benzer olur? Dur yine de o da dursun cepte :super:

Alper'in ismini seçerken ben de bunlara dikkat etmiştim canım. Haklısın bence de türkçe karakter olmaması avantaj olabilir :super:

Aaa ilk kez duydum ama çok hoşmuş anlamı: 1. Atılgan. 2. Güçlü ve becerikli, çevik, enerjik. Süpermiş, teşekkürler canım :KK68:

Canım hastalığın nasıl oldu? İnşallah daha iyi hissediyosundur. Ben nezleyken öksürürken sürekli kaçırıyodum. Koşa koşa tuvalete zor yetişiyodum. Dediğin gibi rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapıyolar sanırım...

Allah sağlıkla kavuştursun canım, ama ne güzel düşünüyosun bak hakikaten minik kuzularımız bizimle çok şükür :KK68: Çok şükür onları veren Rabbime :KK200:

Ben de ilk oğluma hamileyken doktora derslerine gidiyodum. İki ders almıştım özellikle benim çok sevdiğim hocanın dersini dinlerken kıpır kıpır oluyodu. Kadının sesini o da çok seviyo diyodum :KK48: Bir de doğmasına yakın her gün yasin-i şerifi açıyodum televizyondan sesli takip ediyodum. Oğlum doğduktan bi 20 gün sonra falan kolik sancılarımız başladı ve akşamları yaygarayı basıyodu. Susmaksızın ağlıyodu sonra eşimin aklına geldi televizyondan yasin-i şerifi açtık ve mucize gibi çocuk şıp diye uyuyakalmıştı :KK200: Cidden anne karnında işittikleri şeyler onları etkiliyor ve hafızalarında kalıyor bence de :anne:

Ben de 20. haftada gidicem canım. İstersen bir de doktoruna danış, o ne derse öyle yaparsın...

Al benden de o kadar ya benim de özellikle sağ göğüs ucum çok fena :bicak: Aşırı hassasiyet ve ağrı oluyor. Gece sağ tarafıma döndüğümde göğüs ağrısına uyanıp yeniden sola dönüyorum :KK43:
Uclardan sımdıden sıkıntı yasarsak emzırırken nabıcaz nemlendırıyorum da sende beyaZ akıntı oluyomu bende bugun oldu bu zamanlarda bebegın dıs yuzeyını kaplayan beyaz kıvam olusuyomus oyuzden olabılır dıyolar

kızlar ya bebişimi cok merak ediyorum acaba ne durumda :anne:boyu kılosu gelısımı ?ayda 1 bekle bekle gelmiyor pazartesi günü gelmedi bir türlü:işsiz:

Iyıdır olumlu dusun cnm bak bız 15 gunde bır gıdıyoruz rıskı olduğumuz ıcın oyuzden ıyı olsunda bıraz sanır lazım ınsanın gordukce goresı gelıyor
kızlar ya bebişimi cok merak ediyorum acaba ne durumda :anne:boyu kılosu gelısımı ?ayda 1 bekle bekle gelmiyor pazartesi günü gelmedi bir türlü:işsiz:

yaaaaa yakinimda olsan yapip getirirdim. Bunu bana cok kisi soyledi degistirsem mi nickimi acaba ama cok seviyorum :KK70:

pixielix pixielix canim evet iste yanimda olduklarini bilince kendimi hem guclu hissediyorum hemde yalniz hissetmiyorum cok sukur

Yok canim guzel kalsin.Ordan feyz aldim aksama yapacagim :halay:

Iyidir canim. Az kalmis.
Ben gecen gun gittim.Buyumus oldugunu gorursun sen de insallah.Bir dahaki 1 ay sonra yine ama artik hareketlerini hissediyor olmak beni rahatlatiyor. Orda ve rahat diye dusunuyorum :KK6:

Iyidir canim. Az kalmis.
Ben gecen gun gittim.Buyumus oldugunu gorursun sen de insallah.Bir dahaki 1 ay sonra yine ama artik hareketlerini hissediyor olmak beni rahatlatiyor. Orda ve rahat diye dusunuyorum :KK6:
hafif kıprasmalar bende de var canım ama bebek olduguna emin değilim gerci tatlı bisey yediğim zaman pıt ediyor bisey:KK48:cinsiyette kesinleşir heralde ciciler almak istiyorum artık

Günaydın kızlar dün çok hafif bir lekelenmem oldu kahverengi pıhtı şeklinde 3-4 kez geldi doktora söyleyince hemen cağırdı kontrole ama hersey normal dedi idrarda lokosit çıkmıştı pazartesi 16 değerinde ondanmı oldu acaba dün monurol içtim ama baya korkuttu bu leke daha önce de olmuştu ama ilk üç ayda olur diye fazla tedirgin olmamıştım
merhaba kader arkadaşım ben de monurol içtikten sonra.kahve lekem geldi. enfeksiyondanmış.seninkini de duydum.için rahatladı doğrusu ben de baya korkmustum

Canım ikinci oğlumda 9 ay yaptım ilk günlerde koldan yapmıştım ama en rahatı göbek ve Doğuma kadar göbekten yaptım karın gerilse de bir sorun olmadı bundada hep göbekten başladım sadece Doğumdan sonra bacağa geçtim sezeryan acısından dolayı bir tavsiye artık yeni iğneler de kolanya sürülmüyor dedi sağlıkçı arkadaşım ve asla ovma yapma birde mümkün olduğu kadar ilacı yavaş ebjekte et çok çok yavaş göreceksin daha az acıyacak ve moralmalar olmayacak baya tecrübe kazandım bu konuda
Ben de iğneyi yapmadan önce biraz buz koydum öyle yaptım iğneyi bitincede üstüne tekrar buz koydum bi dakika falan morarmadı acısı da çabuk geçti bakalım böyle böyle alışcaz artık yapacak bişey yok ben ıslak mendilin içine koydum buzu öyle koydum karnıma heralde bi sorun olmaz

Gunaydin arkadaslar....
Bu aralar saglik ocaklari herkesi aramis sanirim
Benide dun aradilar...(ben hala kaydimi yapmadim bu arada ) tetonaz asisi icin 18 haftada gel hem kaydini acariz hemde igneyi vurariz dedi ama bende bilemedim
Doktorum 20 haftada yapiliyor dedi ama ne yapsak ki simdi
En iyisi sali gunu doktora tekrar sorayim..
18 haftada bu asiyi vurulan var mi acaba aaranizda daha once
Ben yaptirmadim bugün için gel dediler tetenoz asisi yapılacaktı ben 20.ci haftada istiyorum dedim tmm dediler

hafif kıprasmalar bende de var canım ama bebek olduguna emin değilim gerci tatlı bisey yediğim zaman pıt ediyor bisey:KK48:cinsiyette kesinleşir heralde ciciler almak istiyorum artık

Seninle neredeyse 3 hafta var aramizda.Yakinda daha net hissedersin :super: cinsiyeti de ogrenirsin bence de canim. Hadi bakalim :KK66:

Günaydın annişler biz hastaneye geldik doktorum bilgilendirme yapıcam demiş eşimi aramış dün asistanı üçlü testin kan sonucu ile alakalı heralde:110:inşallah herşey yolundadır duanızı esirgemeyin lütfen :dua:
İnşallah güzel sonuclar alırsın canım hakkında hayirlisi

merhaba kader arkadaşım ben de monurol içtikten sonra.kahve lekem geldi. enfeksiyondanmış.seninkini de duydum.için rahatladı doğrusu ben de baya korkmustum

Eşinizle kan uyumazlığınız var mı arkadaşlar? Munurol tek doz mu yoksa her gün kullanıyor musunuz. Antibiyotik kullanıyor musunuz? Enfeksiyon idrar yolunda değil mi ne alaka kahve akıntı anlayamıyorum.

Back
X