Metehan ve Batuhan'ı sevdim canım hemen onları da ekliyorum
Onu düşündüm ama acaba çok mu benzer olur? Dur yine de o da dursun cepte
Alper'in ismini seçerken ben de bunlara dikkat etmiştim canım. Haklısın bence de türkçe karakter olmaması avantaj olabilir
Aaa ilk kez duydum ama çok hoşmuş anlamı: 1. Atılgan. 2. Güçlü ve becerikli, çevik, enerjik. Süpermiş, teşekkürler canım
Canım hastalığın nasıl oldu? İnşallah daha iyi hissediyosundur. Ben nezleyken öksürürken sürekli kaçırıyodum. Koşa koşa tuvalete zor yetişiyodum. Dediğin gibi rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapıyolar sanırım...
Allah sağlıkla kavuştursun canım, ama ne güzel düşünüyosun bak hakikaten minik kuzularımız bizimle çok şükür

Çok şükür onları veren Rabbime
Ben de ilk oğluma hamileyken doktora derslerine gidiyodum. İki ders almıştım özellikle benim çok sevdiğim hocanın dersini dinlerken kıpır kıpır oluyodu. Kadının sesini o da çok seviyo diyodum

Bir de doğmasına yakın her gün yasin-i şerifi açıyodum televizyondan sesli takip ediyodum. Oğlum doğduktan bi 20 gün sonra falan kolik sancılarımız başladı ve akşamları yaygarayı basıyodu. Susmaksızın ağlıyodu sonra eşimin aklına geldi televizyondan yasin-i şerifi açtık ve mucize gibi çocuk şıp diye uyuyakalmıştı

Cidden anne karnında işittikleri şeyler onları etkiliyor ve hafızalarında kalıyor bence de
Ben de 20. haftada gidicem canım. İstersen bir de doktoruna danış, o ne derse öyle yaparsın...
Al benden de o kadar ya benim de özellikle sağ göğüs ucum çok fena

Aşırı hassasiyet ve ağrı oluyor. Gece sağ tarafıma döndüğümde göğüs ağrısına uyanıp yeniden sola dönüyorum