- 1 Mart 2010
- 45.465
- 116.258
- 1.123
Gelisim sikintisi varmis anne karninda canim.Canım otizm anne karnında tanısı konulabilen bir durum değil down sendromu ya da başka bir engel grubu olabilir. Yani bu şekilde engelli ihtimalini düşünüp kararını verecek anne babası oluyor Allahın verdiği bir can deyip kıyamayan ömrünü o şekilde olacak çocuğuna adayacak insanlar da oluyor tabi ki de ya da ben bununla baş edemem deyip kürtaj olanlar. Hepsi tercih meselesi tıpkı bu testleri yaptırmak isteyip istemememiz gibi.
Zaten kan uyusmazligi varmis tabiki onemseyip igne falan vurdurmamis.
Sanirim bundan oldu.
Yani bilerek dogurdugunu cok iyi hatirliyorum.
( 8 sene oldu ama tasinali onlar) cunku hep bilerek dogurdu dediler.
Cocukda algi sikintisi, konusmama yurumeme vardi.
Mesela 3 yasinda falandi gittiklerinde bebek gibiydi.
Seslenince bakmiyordu
Konusmuyor, yurumuyordu.
Suan nasil bilemiyorum.
Rabbim dermansiz dert vermesin.
Rabbim korusun bütün kanama geçirenleri de beni de

Çakır keyf oluyorum
İnşallah en kısa sürede şu hormon ilaçlarına ihtiyacımız kalmaz da rutine döneriz
. Bir de sakatat ve özellikle ciğer tüketimi yasak. Haftada iki kez de bakliyat tüketimini önerdi. Pirinç ve makarnaya hep mesafeli dur çünkü bunların bebek için besleyici pek bir değeri yok, kahbonhidrat içeriği açıısndan sana enerji sağlar ama o enerjiyi daha kaliteli karbonhidra içerikli besinlerden de alabilirsin dedi: örneğin tam buğday ya da çavdar ekmeği. Her ana öğünde birer dilim, toplamda günde 3 dilimi geçme dedi. Canın çok pilav makarna falan çekerse de en en fazla 4 yemek kaşığı (silme) yemen yeterli dedi