- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
Canım burda fırtina vardı.çikmadim.cami biraz actim ama bulanti basladimı illa cikarcam rahatlicam.
Leğeni de zaten en son aldim elime.2 kere öğürdüm.hemen çikardım.ne var ne yok cikti.bombos kaldi.simdi rahatim:)
Durumu iyidir heralde.ne zamandir arayio soramadim.ama o zaman hem uykusuzdu hemde telefonlara bakacak hali yoktu.çok dönemiyordu.onun icin arayamadim.
Bende doğumdan önce baslicam.surekli bisey sürer dururum heralde.bide benim cildim çok kuru.hele goğüslerim hep soyuluyor.uclari da kuruyor resmen deri döküyor.anlasilan çatir çatir çatlicak.
Insallah iyidir sen yine de samimiysen yalniz birakma arkadasini cunku cidden zor zamanlar :)
Son zamanlarda meme uclarini cok cok uyarmamak gerek aklinda olsun canim.
Ama oncesinde baslamak bayaa yararli oluyor evet.
Aslinda bebek emdikcede uç buyuyor o yuzden degisiyorda malum.Memelerde zaten cok buyuyor.Sut doldukca belli oluyor,elinle sut kanallarini bile anliyorsun :)
Emzirme oncesi nemlendirmek az sutunu sıkarak,sonrasi yine ayni sekilde nemli birakmak ve camasirla vs temas ettirmemek gb seyler cok katli sagliyor.
Cunku 10-15 ufacik delikten süt ciktigini dusun :)))))) ehh o memeninde bi canı var :)))))))