• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar bana da tahmin
10haftalık resmi

Eklentiler

• Screenshot_20180327-132514.webp
    Screenshot_20180327-132514.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 79
Tünaydın annişler:KK200::nazar: Purpplee Purpplee geçmiş olsun sağlıkla al kucağına inşallah bişey olmaz dinlen bol su iç arkadaşım şakır şakır kanayarak doğurdu oğlunu 4 ay boyunca içini ferah tut :anne::KK3:
Sağol canım sağ salim doğurmak bizlere de nasip olsun inşsllah.özel bir hastanede yatıyorum şimdi,heyet için burayı bulabildim ancak.3 cm kanama alanı varken nasıl heyet vermezler dedi iğne yapıldı ilaç serum Bakslım dua etmek kaldı bana sadece

Kızlar özel bir hastanede yatıyorum şu an bir aylık heyet verilecek çok şükür.bazı tahliller istendi iğne yapıldı serum takıldı ilaca zaten devam.İkili test istemiyordum onu da Yaptılar bakalım Hayırlısı

Sağol canım sağ salim doğurmak bizlere de nasip olsun inşsllah.özel bir hastanede yatıyorum şimdi,heyet için burayı bulabildim ancak.3 cm kanama alanı varken nasıl heyet vermezler dedi iğne yapıldı ilaç serum Bakslım dua etmek kaldı bana sadece
Hepsi gececek insallah.Istedigin igne de yapilmis bak :KK66:

Kızlar özel bir hastanede yatıyorum şu an bir aylık heyet verilecek çok şükür.bazı tahliller istendi iğne yapıldı serum takıldı ilaca zaten devam.İkili test istemiyordum onu da Yaptılar bakalım Hayırlısı

Hadi hakkinda hayirlisi olsun insallah rapor alabilmene cok sevindim 1 ay toparlar seni birseycigin kalmaz umarim bosver ikili testte aradan cikmis olsun herseyde bir hayir vardir diyelim guzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah cinsiyet tahmini ben hic yapamam anlamamda ilk gebeligim cunku :) fakat tsh hormonunuzu gorunce yazmak istedim benimde ilk haftalarda 0,378 di ve dr dusuk oldugunu ama bunun gebelige bagli oldugunu soyledi eger varsa daha once yaptirdigin testler onuda dr goturmelisin tsh hormonu kimi gebelerde yukselirken kimisinde de dusuyormus bu normalmis fakat tsh bebegin zekasiyla orantili bir hormon oldugundan dengede tutulmasi gerekliymis ben her ay endokrine gidip muayene olucam doktorum boyle dedi ve propycil diye bir ilaca basldim aksatma mutlaka doktoruna danis derim

doktora yazdım hemen gönderdim sonuçları
sadece normal demiş acaba dediğin gibi düşük mü ki neden öyle geçiştirdi

Bebısler bızlerı baya zorluyor. Ikımızınde durumu hemen hemen aynı allah yardımcımız olsun

Hadi hakkinda hayirlisi olsun insallah rapor alabilmene cok sevindim 1 ay toparlar seni birseycigin kalmaz umarim bosver ikili testte aradan cikmis olsun herseyde bir hayir vardir diyelim guzel haberlerini bekliyoruz
Inşallah canım çok Sağol
inşallah csnım Sağol

Back
X