- 15 Nisan 2017
- 13.777
- 16.193
- 298
Ay inşallah şifa olsun canım bunların hepsi.TeşekkürlerCnm bn hamılelıgım ılk donemlerındr 3 gunde bır pruluton ıgne vurundum bırde gunde 3 deva progestan 200 luk ıcıyordum. Kanama hala daha bıtmedı yazmıstım burda hatırlarsın. Pruluton ıgne yaklasık bır aydır haftada bır vurunuyorum. Kanama alanı kaybolmustu cunku oyle olunca haftada bıre dusmustu o sekılde devam edıyor.kanama alanım sımdı az var. O yuzden hala daha kesılmedı ıgne haftada. Bır devam ve her gun gunde 3 kere progesatan da devam. Ucuncu ayımı bugun bıtırıyorum.bır yan etkısı olsa dr vermez.dunyanın nerrsıne gıdersen gıt zaten bu ılaclarmıs kullanılan amerıkada kadın dogum uzerıne master yapan bır tanıdıgım var esımın akrabası. Oda benı rahatlatıyır sag olsun vereceklerı baska hıcbırsey yokmus. Ve yan etkısı de yokmus.vucudun rahmın urettıgı bır hormon takvıye edılıyor aslında ılac vee ıgneyle bızlere. Bebısın ureme organı olusunca ana rahmının yanında bebekte hormon uretmeye baslayacagı ıcın buyuk olcude vucut kendını topluyormus zaten ve ıgne ve ılac kesılıyırmus.tabı dr rısk gorurse eger devam eder o ayrı. Ayrıca vurulan ıgnenın ve kullandıgımız hapın erken dogumu da onledıgı kanıtlanmıs.
Endise etme, gecer insallah kisa surede..