Bende de o sorun var. Doktor surup yazdı çok mecbur kaldikça icecem sadece. Hazimsizlik reflu de yapıyor karnim çok şişiyor. Ama maden suyu çok icemesem de yarım bardak alınca az da olsa iyi geliyor
Ben evdeyim ama inan hiç güzel beslenmiyorum mide bulantisindan adam akıllı bişey yemiyorum hep aperatif şeylerle geliştiriyorum. Adam akıllı yemek bile yapamıyorum. Seni okudum benden daha iyi besleniyorsun emin ol. Önümüzdeki ay bende düzenli beslenmeye başlarım inşallah artık
kızlar hamilelikte çiğ köfte yenilir mi cnm inanılmaz istiyor :) şöyle en acılısından :))
bende notumu alayımda doktora sorayım valla çok fena durumdayım bu sebepten.. günde 1 tane sade maden suyu içmemiz gerekiyor zaten ben akşamları tüketmeye çalışıyorum doktoruna bir danış ama bu konuda :)
valla ne diyeyim ki mide bulantısı bende yaşıyorum ama ne bileyim değişik bardak tabak vs yada yanında bişeyle ancak yiyebiliyorum bende koku hassasiyeti var bu da tiksindiriyor bazı seylerden
canım etsiz olduktan sonra düşündüğün zaman çiğ köftenin içinde; bulgur biber salça soğan tuz gibi yanı hemen hemen her yemekte kullanılan malzç var bu yüzden bence yiyebilirsin biz et yerine yumurta koyuyoruz yumurtayı omlet gibi yapıp çiğ köftenin sonlarına doğru içine ekleyebilrsin merak etme yoğurmaktan kaybolup gidiyr bu vesileyle yumurtada yemiş olursun :)