• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Aynen ole .... Etkıledı huyum suyum degıstı :))))
Ben daha sınırlı bısı oldum bazende asıro duygusal hemen aglama modı esımde cok uzakta oldugu ıcın ıuıce bunalım ;) ama herseye ragmen bebıs ıyı olsun baska bısey ıstemem

Merhaba dünyanın enn güzel anne adayları:)
Bu kahverengi akıntıdan çok fazla kişi muzdarip o yüzden bir kaç bişe söylemek istiyorum, haddimi aşarsam şimdiden affınıza sığınıyorum.
Geçen yıl bu aylarda ilk bebeğimi kaybettim.
7haftalıkken kalbi durdu, Ramazan’ın ilk günü kürtajla aldı doktorum.
Sonra tekrar hamile kaldım, tabi binbir korku ile.
5.haftamda kahverengi akıntım başladı, doktor gümde 3kez prosestan verdi, mide bulantıları cabası.
Kızdım, öfkelendim.
Ve şöyle dua ettim hep, rabbim herşey senin elinde, bu bebek senin emanetin, doğacaksa, ben ölsem bile doğacak, yok eğer dünyada nasibi yoksa ben ne yapsam nafile... o yüzden elimden geldiğince aldırmamaya, kafamı meşgul etmeye çalıştım. Hamdolsun iyiyim.
Belki yine kucağıma alamayacağım takdiri ilahi.
Ama unutmayın, bizim elimizde değil. Ve öyle ya da böyle hepimiz öleceğiz. 3 günlük dünya için, elimizde olmayan şeyler için kendimizi üzmemeliyiz. Elbetteki kolay değil, ama İnan’ın imkansız da değil. İnşaallah Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı eyler, ve onu ömrünüze nasip eyler...
Aynen cnm ben de senin gibi düşünüyorum ben 4 yıl sonra tüp bebek ile hamile kaldım 7. Haftada ve 11. Haftada kanamalarım oldu ve şu an hala sürüyor. Ama dediğin gibi veren de Allah alan da.... Korkunun hiçbir faydası yok , burda sürekli korkularımızı anlatmaya da gerek yok çünkü yapacak birsey de yok... 2 günden beri sürekli yatmıyorum, geziyorum artık, doktorun verdiği ilacı düzenli olarak kullanıyorum o kadar. Sürekli yatmanın da bir çare olduğunu düşünmüyorum. Eşim ve annem bana çok kızıyor ama ben kendimi böyle rahat hissediyorum. Hepimiz inş sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bu arada sürekli birşeyden korkarsak, dillendirirsek o şey başımıza gelir. Negatif enerjiyi çağırmamalıyız

Mide bulantım 10. Hafta gibi geçti. Şimdi 13. Haftadayım. Tekrar başladı. Benim gibi olan var mı. Korkuyorum bu durumdan
Benim de seninle benzer canım. 8-11 haftalar arası sabahları oluyodu. Hemen kalkar kalkmaz bi şeyler yemem gerekiyodu. Çok aşırı değildi ama hafif hafif bulantılarım ve koku hassasiyetim oluyodu. Geçen hafta tamamen geçmişti çok mutluydum. Dün ve bugün yine var. Hormonların değişiminden oluyor işte, bence endişelenecek bir şey yok :KK66:

Gunaydin minnos anne adaylari :anneadayı:

Donuk cıkolata suslemelerınde fln kullanılıyor yada ust kaplamada. Ama dedıgın gıbı mado ıyı urunler kullanıyor. Bılmıyorum ama ıyıdır dıye dusunuyorum ıcerıgı. Haklısın ınsanın mıdesı bulansa da yıyor bazen canı ıstıyor .... Temkınlı davranmak lazım. Bnmde tuxlu seylerde ole hıc dayanamıyorum
Aynen tuzlu her seyi gorunce dayanamiyorum
Kızlar sizlerin de genital bölgeniz şişmiş durumda ve dokununca hafiften sızlıyor mu :olamaz:
benimde sis ama acimiyor.

Merhabalar, Günaydınlar, güzel bir hafta olsun.
çoktan göğüsleri çatlamış biri olarak. ilk tavsiyem sakın üşümeyin. ben saha mühendisi olduğum için soğuklarda titremekten eve gittiğimde göğüslerimi görünce şok geçirdim ki zaten üşüyünce acayip sızlıyordu.
ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bio-oil başlamıştım zaten.
şimdide lierac aldım. göğüsler dışında şişme acıma yok.
Bu arada hiç göbeği olmayan benim şuan 5 aylık gibi göbüşüm var.

Aynen cnm ben de senin gibi düşünüyorum ben 4 yıl sonra tüp bebek ile hamile kaldım 7. Haftada ve 11. Haftada kanamalarım oldu ve şu an hala sürüyor. Ama dediğin gibi veren de Allah alan da.... Korkunun hiçbir faydası yok , burda sürekli korkularımızı anlatmaya da gerek yok çünkü yapacak birsey de yok... 2 günden beri sürekli yatmıyorum, geziyorum artık, doktorun verdiği ilacı düzenli olarak kullanıyorum o kadar. Sürekli yatmanın da bir çare olduğunu düşünmüyorum. Eşim ve annem bana çok kızıyor ama ben kendimi böyle rahat hissediyorum. Hepimiz inş sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bu arada sürekli birşeyden korkarsak, dillendirirsek o şey başımıza gelir. Negatif enerjiyi çağırmamalıyız
Aynen ben de yatmıyorum kaç gündür ve çok şükür lekeler gelmiyo artık gelse de çok minik :nazar:

Back
X