• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Biara ramzi teorisi diye bakiniyorduk canim onda kendikimi bile dusununce farkli cikiyor valla :)))))
Biseyinden anladigimdan degil ama ben yine kız diyorum seninkine :))))
Bende kız diyorum bu defa

Bende kız diyorum bu defa

Emin degilse soylememistir.
Kızımda kız olabilir ama kesin demeyelim deyip durmuslardı tam kesin olarak 19.haftada öğrenmistik :)))
Hep bacaklarini kapatirdi o zaman bacaklatini acip yuzunu kapatmisti elleriyle cimcime :)))

Tek tek alıntı yapamadım arkadaslarim ama herkesin yazdığını okudum
Doktora gittik bebikom masaallah kesesini kaydırak yapmış kayıyordu
Bisey yok şükür ama yarın idrar tahlili yapılacak
Esime gelince pişman oldu bende suna pişman oldum ne olursa olsun kimseye kafayı takmamam lazimdi ben kendimden çok bebeğimi düşünmeliyim
Çok acılar çektim ben kimse ile kıyaslamam herkesin yaşadığı kendinedir ama eşinde olsa kaybettiğim yavrumun hesabını bana soramaz bunu kendisine de soyledim
Maşallah canım bebeişin iyi olmasına çok sevindim ve eminim o iyi olunca sen de iyi oldun :KK200: Ben şunu anladım: bu adamların hayatında eşsiz benzersiz, en en en kıymetlisi de olsan işin içine kendi ailesi girince kafası karışıyo ve hata veriyo beyinleri :kızgın: Bizimki gibi çok yönlü ve kıvrak işleyebilseydi keşke beyinleri :işsiz:

Önce kendimize sonra da bebişlerimize lazımız biz canım benim o yüzden lütfen dikkat et kendine. Geçen günkü tartışmadan sonra ben şöyle yapmaya karar verdim: işime geleni duyup işime gelmeyeni duymicam, işime geleni yapıp işime gelmeyeni yapmicam, işime geldiği gibi bundan sonra :halay: En kıymetli en önemli en kutsal canlılarız bence şu an yeryüzünde olan :KK200: (en az :) birer can taşıyoruz ya var mı ötesi :anneadayı: Şükürler olsun bunu yaşatana...

Önceki bebeğin için yazdıklarını okurken benim bile kalbim eridi, içim acıdı. Eminim eşin de bunu hissediyordur ama öfke anında işte beyinleri hata veriyo, dediğim gibi :olamaz: Sen şimdi minikkuşun ve kendinin sağlığına sıhhatine iyi bak canım, geri kalan her şeyi rölantiye almakta fayda var :KK5:

Günaydin kizlar herkes omega içiyormu dün bir eczaciyla konuştuk icsen senin icinde bebek icinde iyi olur dedi doktorum da istersen içebilirsin dedi birde icenler hangi marka aldi acaba?
Ben folik asit kullanmadım hamileliğimi öğrendiğimden beri regenesis max kullanıyorum içinde herşey var

Merhaba sabah sabah kan idrar tahlili yaptırdım benim bi çocuğun cinsiyetini halen söylemediler anlamıyorlar mi bilerek mi söylemiyorlar bilemedim
Anlayan varsa bakabilir mi plojovic plojovic canim sende anlarsın belki

Aynen ya..sanirim doktordan doktora degisiyor..kimi 13 haftada bile net sekilde soyluyor...
Ben 12 hafta da sordum kesin olmasa da bir fikriniz var mi diye olmaz mi yuzde 50 erkek yuzde 50 kiz dedi:olamaz::KK48:

An itibariyle boyle gorunuyoruz minikkusumla ❤:nazar::anneadayı: onceden aldigim M beden buyuk gelen bir t-shirtum vardi simdilik icine girebildigimi fark ettim :-)

Eklentiler

• 20180416_125413-1.webp
    20180416_125413-1.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 151
  • 20180416_125408-1.webp
    20180416_125408-1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 146
Ay senin kv iyiymiş derdini anlatıyor benimki anlatmazz asla. Başkasından duyarım devlet gibi kadın ama annenne döktürür bana sağ olsun. Bizde ona bi şey anlatmıyoruz nereye gittik geldik ne aldık hiç bi şe demiyoruz çatlıyor seninki :KK71:anneme demiş bişey anlatmazlar diye. Eee ne demişler gelin kayınnanın sol eğesi olur :KK73:

Yok öyle değil dert tasa yükleyip gidiyor. Milleti anlatıyor seni şişiriyor sonra bi bakıyorsun anlattiklariyla can ciğer :/
Kayinvalidende çok gorumcelerim problem. Asla aldigimi yaptığımi söylemem. Allah herkese kalp ferahlığı versin ne diyeyim

Yok öyle değil dert tasa yükleyip gidiyor. Milleti anlatıyor seni şişiriyor sonra bi bakıyorsun anlattiklariyla can ciğer :/
Kayinvalidende çok gorumcelerim problem. Asla aldigimi yaptığımi söylemem. Allah herkese kalp ferahlığı versin ne diyeyim

Ne fenaymış bi de görümceler Allah sabır versin en iyisi uzak durmak

Ahh ahh cnm uc gorumce bır kaynana bırbırınden beter bana yapmadıklarını bırakmadılar acıksın kapalısın dıye hemde neler neler hdaha cok sey ah dıyorum ya sallamak lazım

:KK61:
Gerçekten bu adamı bazen tanıyamıyorum
Benim için eş den ziyade arkadaş gibidir herşeyime koşar herşeyimi bilir ama bu 7 yıl beni yıprattığı kadar onu da yıprattı tedavi üstüne tedavi ilaç üstüne ilaç masraf üstüne masraf...
Psikolojimiz bozuldu doktorum birinde eşinin üstüne sakın gitme demişti ben hep anlayışla karşıladım o da beni anladı
Hicbir zaman bana cocuk lafı etmedi Allah verirse olur vermezse eyvallah dedi
Tedaviden önce 60 kilo olan ben tedaviler ile 78 oldum bana hep sen yemiyorsun hormonlardan böylesin boşver verirsin kiloyu üzülme diye destek oldu
Hamile kaldım ilk hamileligimdi ve doğru aşırı derecede stresliydim herkese bağırıyordum hic birşey bulamasam kendi kendime söyleniyordum
Kontrole gidipte bebeğin kalbi atmayınca beni hastaneye yatırdı orda tedavi gördüm kalbi atmaya başladı ama ritim 60-80;arasıydı
Bu böyle 1 ay devam etti ve kanamam başladı bebeğimin kalbi durmaya yakındı benim hayatim tehlikedeydi onun için bebeğimi aldılar
Kendimi suçladım mi evet belki sakın olsam böyle olmazdı dedim ama yapılan genetik tarama sonucu kan pıhtılaşmasına bağlı plesenta da tıkanıklık tanısı koyuldu
Benim suçum stresli olmaktı o bebeğin hayatı da o kadar di.
Aylarca yürüyemedim psikolojik dendi uyudugumda kendimi ameliyat masasında kürtaj olmayı beklerken görürdüm korkudan uyumuyordum
Esimin hatası evet can yakmakti ama bilmez ki evladimi kaybettigimde en çok benim canim yandı
Konuştuk hallettik söz verdi bu korku hastaneye gitmemiz ona da bana da ders oldu. Doğuma kadar kimse umrumda değil artık. Kim ne derse desin

Sotedesısın ne guzel bnm öahalle cok gorgusuz ınsan dolu neysekı tasınıcaz allah bılıyo hangı sehre esım sımdı polıs oluyo kendı evımızdı almıstık hayırlısoyla kurtulcaz dıyorm bda ev bakarken etrafa çevreyede bakcm evın ıconde gece baktı ıp atlamak nedır ya
Aynen cnm valla eskiden çok çektik artık eşimde bende çocuk olunca karar verdik taşındık siteye 24 saat güvenlik var kapalı çocuk parkı kışın oynasınlar diye açık havada ayrı havuz sauna spor salonu vs. En önemlisi daha kültürlü anlayışlı insanlar var

Inşaallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz diyorum
Benim bu aralar hormonlarım değişik sürekli ağlıyorum birisi bisey söylediğinde de ciddi şekilde üzülüyorum
Gerçekten de çok hassasız normal bişey de söylense alınıyoruz hemen :)
Neyse bebişler imiz sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsinde razıyız

En gzlı ıns bnde oylemıstyrm en azndn cocugnu cıkrp oarl da guvenlı seklde oynatrsn kultrlu ınsnlr olr ck onemlı ınsnlar bız ıse gıdıcektk yndkköern butun knsmalarnk duydm kendı hkkmda dedıkodularnı bıle arayp bırz sessız olrmusunjz deynce adam bagarıp telı kapatıyodu evı soyle bol cocuklu bırıne satmayı dusunuyrm
Aynen cnm valla eskiden çok çektik artık eşimde bende çocuk olunca karar verdik taşındık siteye 24 saat güvenlik var kapalı çocuk parkı kışın oynasınlar diye açık havada ayrı havuz sauna spor salonu vs. En önemlisi daha kültürlü anlayışlı insanlar var

Merhaba sabah sabah kan idrar tahlili yaptırdım benim bi çocuğun cinsiyetini halen söylemediler anlamıyorlar mi bilerek mi söylemiyorlar bilemedim
Anlayan varsa bakabilir mi plojovic plojovic canim sende anlarsın belki
Benimde bugün kontrolüm vardı bebişin poposu dönüktü göremedi dr bende bugün öğrenirim diye umut etmiştim. Üçlü tarama için kan aldılar iki bucuk hafta sonra da detaylı ya yönlendirdi sanırım orda belli olur artık

Back
X