- Emoji Skoru
- 16.202
- Puanlar
- 298
Amin canım çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın.Pıhtılaşma sorunu mu vardıBiliyorum canim basindan beri yasadigin zorluklari hep okuyorum ama 41 kere Maşallah o gunler geride kaldi .. boyuda normal gr mida herseyi insaĺlah normal cikicak guzel seyler dusun Allah hepimize bir avazda dogurup koklayip buyutmeyi nasip etsin..
Yeminle ben daha bakmiyorum bile ikizlerimi kaybedeli 1 sene olmadi 12 jaftaliklardi ..hayatta hersey bizim icin deyip umudumu kesmeden dua ile su zor gunleri atlatmak istiyorum..butun anne adaylari icinde tel duam bu ..simdi igne vuruluyorum şukurler olsun ki 18 jaftaya geldim ama dedigim gibi elim gitmiyo bisi almaya magzalara bile girip bakamiyorum bi tihafim tevekkül ile bekliyorum .. burda yeni cicileri goriluyorum oy Allahim giydirmeyi nasip eyle banada almayi nasip eyle diyorum simdilik kendimi boyle avutiyorum... bazi hisler gercekden kelimelere dokulmuyor..Allah hayalimizdeki dua mizdaki guzellikleri bir bir yasatsin inşallah ...
Vallahi gozum gonlum acilir hem kopyada cekerim ..Allah im kuzularimizi giydirip susleyip allayip pullayip gezmelere cikicamiz gunleride gosters8n insallah..
Herpsi birbirinden guzeller erkek annesi pasan cok sansli valla zevkli bi annesi var Maşallah.. mavimsi 5 li takima bayildim resmide kaydettim insallah sana da bizlerede nasip olsun aldiklarimizi giydirmek kuzum..
İnsallah gelir gecici yel gibi bisidir canim uzun surerse baska bi dr a gorunmen iyi olur sanki ama bu aralar havalar malum belkide yel dir insallahda oyledir cabucak ustunden ativerirsin..
Ya canim sen bi bogaz agrisida cekmis dr a gitmis aka bisi vermemisti degilmi hatirladim simdi .. hastalıklara her birimiz acigiz ilac yok tedavi yok kendi k3ndimize iylesc3z s3n hic canini sıkıp kendini uzme iyice hassaslaştin sanirim o dan bukadar bunaldin.. bak bebisin 41 kere Mâşallah iyi pipiyi bile sakliyo uyanik hep bi merak ilgi ustunde olsun istiyo simdiden ...bu guz3l haber bile seni en kisa sured3 iylestirir bence.