• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

merhaba kader arkadaşım ben de monurol içtikten sonra.kahve lekem geldi. enfeksiyondanmış.seninkini de duydum.için rahatladı doğrusu ben de baya korkmustum
Gec bir cevap oldu ama canım monurolden once geldi kahverengi akıntı gectı zaten hemen anlamadım

Konyada yaşayıp Ali ACARa giden arkadaşlar detaylınuktrasonuhuzu nerede yaptıracaksınız? Ali hoca deraylı ultrasonla bakıyor mu

Kizlar yüzümde kırmızı kırmızı baya sivilce tarzı şeyler çıktı, ilaçlardan mi acaba? Sizlerde böyle olan var mı? Hamileliğin en başından beri bu sorunu yaşıyorum cildim bozuldu

Arkadaşlar merhaba ✋
16+4 hamileyim 4’lü test yaptırdım sonuçları akşamüstü internetten aldım
36 yaşındayım 2’li test normal çıkmıştı
4. Gebeliğim 2 bebeğimi erken dönemde kaybettim 2. gebeliğim olan kızım 4 yaşında Allah’a şükür
4’lü test yaptıran yada değerler hakkında bilgisi olan var mı?
Beta HCG:74
AFP:33
Estirol E3: 1.02
Inhibin A:481.6

Başka açıklama da referans aralığı yada not gibi
Şimdiden teşekkürler

Konyada yaşayıp Ali ACARa giden arkadaşlar detaylınuktrasonuhuzu nerede yaptıracaksınız? Ali hoca deraylı ultrasonla bakıyor mu
Evet bakıyor cnm yarın randevum var insaallah
Yarın ayrıntılı için gün verir

merhaba kızlar şuan 16 haftalığım 6 kilo aldım aşırı yemek yemiyorum aslında ama niye bukadar hızlı kilo aldım bilmiyorum var mı böyle olan? :110: birde doğum konusunda tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi normal doğum yapanlar ve tavsiye edenler bar mı benim ilk gebeliöim ve endişeliyim belki şuan erken düşünmek için ama hamile birini gördümü herkes aynı muhabbeti açıyor tabiri caizsr kendi korkutucu tebrübelerini paylaşıyor kafam çok karışık :olamaz:

merhaba kızlar şuan 16 haftalığım 6 kilo aldım aşırı yemek yemiyorum aslında ama niye bukadar hızlı kilo aldım bilmiyorum var mı böyle olan? :110: birde doğum konusunda tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi normal doğum yapanlar ve tavsiye edenler bar mı benim ilk gebeliöim ve endişeliyim belki şuan erken düşünmek için ama hamile birini gördümü herkes aynı muhabbeti açıyor tabiri caizsr kendi korkutucu tebrübelerini paylaşıyor kafam çok karışık :olamaz:
Canim bana gore yine iyi durumdasin. Ben 9 kilo almisim. Ilk aylarda cok fazla ackiyordum. Yiyorum bi turlu doymuyordum. Acksam bile cok fazla dikkat etmemeye calisiyordum ama mumkun degildi o zmnda bsy yemeden durmak, midem delniyor gibi oluyordum. Oyle yiye yine 9 kilo almisim. Ama bu aralar ishtahim duzeldi cok shukur. Arik o kdr acikmiyorum normal insanlar gibi yiyorum artik.

Merhaba ben kızımda normal doğum yaptım 2. gebeliğimi yaşıyorum bu kez epidural ile istiyorum nasipse bende epidural olanlardan tavsiye almak isterim

Canim bana gore yine iyi durumdasin. Ben 9 kilo almisim. Ilk aylarda cok fazla ackiyordum. Yiyorum bi turlu doymuyordum. Acksam bile cok fazla dikkat etmemeye calisiyordum ama mumkun degildi o zmnda bsy yemeden durmak, midem delniyor gibi oluyordum. Oyle yiye yine 9 kilo almisim. Ama bu aralar ishtahim duzeldi cok shukur. Arik o kdr acikmiyorum normal insanlar gibi yiyorum artik.
canım benim ya valla kendimden korkuyorum 100 kilo olacağım diye görümcemde bu ne bukadar göbeğin çıktı şimdiden ben etrafımda böyle görmedim hiç falan diyor bemde aynada bakıyorum baya çıktı göbeğim pskolojim bozuldu yeminle :KK35:

Merhaba ben kızımda normal doğum yaptım 2. gebeliğimi yaşıyorum bu kez epidural ile istiyorum nasipse bende epidural olanlardan tavsiye almak isterim
maşallah canım ilkini epiduralsiz nasıl başardın ben normal dahi olsam epiduralli düşünüyorum bide beni en çom atılan dikişler korkutuyor oraya eskisi gibi oluyor mu peki herşey bazı normal doğum yapanlar beni korkuttu baya bide internette okudum bazı şeyler ondan endişeliyim anlayacağln:110:

maşallah canım ilkini epiduralsiz nasıl başardın ben normal dahi olsam epiduralli düşünüyorum bide beni en çom atılan dikişler korkutuyor oraya eskisi gibi oluyor mu peki herşey bazı normal doğum yapanlar beni korkuttu baya bide internette okudum bazı şeyler ondan endişeliyim anlayacağln:110:
Açıkçası akışına bıraktım ☺️
Ben dikiş sayımı dahi sormadım iyileşme bünyene bağlı olarak hızlı oluyor normal dogumdan memnunum herşey gayet normal oluyor sonrasında da bir değişiklik olmuyor

Back
X