- Emoji Skoru
- 450
- Puanlar
- 103
Aynen benim de göbek olmasından baya büyüktü o yuzden. Şimdilerde o zamanlardaki gibi değil gerçi. Bebeğin büyümesi iyi gidiyor. Bide aldırma etrafa. Psikolojini bozacak zamanda degilsin. Bebeğine odaklan. Doğumdan sonra emzirince kolay veriliyormuş. Hem beslenmeye dikkat hem emzirme ile gider o kilolar. Ben de artık kabullendim canımı sıkmıyorum. Ilk baslarda baya moralimi bozuyordu ama şimdi önemli olan bebeğim iyi çok shukur diyorum. Bide normal doğum sonrası dikişlerden bahsetmişsin. Ben burdaki doğum hikayeler bölümünü okumuştum. Orda birisi anlatmış doğuma 2 hafta kala zeytin yağla masaj yapmış hergun vajinal masaj yani. Ama masajin adını tam olarak hatirlamiyorum. Youtubeda nasıl yapıldığına bakmıştım. O zaman oraları esnek olup yırtılma olmuyormuş. Benim de ilk gebeligim ve epidural alanların sonradan oluşan yan etkilerini duydukça korkuyorum. Kendi ablamda migren oluştu . Başkalarında sürekli bel ağrısı duydum. Yanı dayanabilirsem almamayi düşünüyorum bakalım hayırlısıyla Allah o günlere ulaştirsa.canım benim ya valla kendimden korkuyorum 100 kilo olacağım diye görümcemde bu ne bukadar göbeğin çıktı şimdiden ben etrafımda böyle görmedim hiç falan diyor bemde aynada bakıyorum baya çıktı göbeğim pskolojim bozuldu yeminle![]()