- Emoji Skoru
- 11.879
- Puanlar
- 298
12haftamız var sanırom 32. Haftaya oyle hesapladmÜç ay sonra doğum izni mi Başlıyor senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12haftamız var sanırom 32. Haftaya oyle hesapladmÜç ay sonra doğum izni mi Başlıyor senin
Ben duruma göre Allah izin verirse 37 ye yaklaştırmaya çalışıcam doğum sonrasına Kays'ın diye izin.Gerçi tatile denk geliyo benim 32 nasipse,belkide 32 de izne ayrılmak kaçınılmaz olacak benim için .Bakalım Allah ne yazar12haftamız var sanırom 32. Haftaya oyle hesapladm
Bnm rısklı oldugu ocın okdr calıscamo sanmam 32demcıkmayımdusunuyoeum httamıznımmvar 2 haftada onuda kullanmayı dusunuyorum kalcalarm oturmaktan cokmagrıyoBen duruma göre Allah izin verirse 37 ye yaklaştırmaya çalışıcam doğum sonrasına Kays'ın diye izin.Gerçi tatile denk geliyo benim 32 nasipse,belkide 32 de izne ayrılmak kaçınılmaz olacak benim için .Bakalım Allah ne yazar
Bende 37.ye kadar çalışır raporu almak istiyorum. 31.haftada mi almam lazım acaba onu12haftamız var sanırom 32. Haftaya oyle hesapladm
32+0 da alınıyo sanrm raporBende 37.ye kadar çalışır raporu almak istiyorum. 31.haftada mi almam lazım acaba onu
Bende ayniyim serumla bolca vitamin ve oksijen aldim simdilik iyiyim ama ilac vermedi kesinlikleHaa bide kizlar bisey sormak istiyorum cok fena birsekilde usutmusum galiba boyle sinuzit gibi kulagima bogazima gozume dogru heryere bir tikaniklik agri uzandi cok rahatsizim bu durumda dogal ne kullanabilirim bilen varmi
Valla benm dr oyle olcuyo. Ama dedgin givi aslnda herkesn bunye farkli. Bnm dr kafasinada kilsounada hep karindan elleyerk bakti ve dogruydu. Dogru cikti. Bakalim bunda nolckAz önce izledim video beb3ginizin boyutunu yada sağlık durumunu kanınızın boyutuna göre ölçmeyiniz diyor dr.. bazı hanımların dışardan göbekleri küçük gorunsede in karnı büyük olduğu için gayet normal olabilirmiş.. benim göbeğim küçük diye vesvese ye düşmeyin çanlar.
Ben bir hafta bir gittim geldim oturdukça kuyruk sokumum ağrıyordu yerimden kalkamıyordumBnm rısklı oldugu ocın okdr calıscamo sanmam 32demcıkmayımdusunuyoeum httamıznımmvar 2 haftada onuda kullanmayı dusunuyorum kalcalarm oturmaktan cokmagrıyo
Bnm kalcamkısımlarım ıkı kısımda zaten ahar ıs yapımca ordan asaya kdr vuruyorduBen bir hafta bir gittim geldim oturdukça kuyruk sokumum ağrıyordu yerimden kalkamıyordum
İnternette milyonlarca şey yazar. Hiç girip de kafanı bulandırma. Toplumun yarıya yakınında bu meret pozitif zaten. Benimki de pozitif meselaHm Anladım tsk ederim 6 yıldır evliyim ilk gebelikte böyle bir test hiç yapmadım su an bir çocuğum var 4 yaşında ikinci gebeligim bu 36. Haftama girecem ilk defa böyle test gördüm ve düşündün acaba geçirdiğim esnada çocuğuma ne bileyim ev üstünde oturduğum için ev halkına bulasmis midir yoksa.bulasmaz mi en çok bundan korkuyorum zaten yalnız.benim 3 senedir kronik faranjit acaba o zamandan başladı bilmiyorum internete girmek istemiyorum anlamiyorum zaten hiçbirşey
Selam ben canım.. hatta gerginlikten bugün rahatsız oldum.. çok yemek yememek gerekiyor galibaBu nasıl bir gerginliktir arkadaşlar yaaa daha şimdiden karnım öyle bir şişiyor ki... sabah dümdüz, akşama kadar 7-8 aylık oluyor. Var mi böylesini yaşayan![]()
Bende aynıyım sabah dümdüz aksam son ayımdaymısım gbiyimBu nasıl bir gerginliktir arkadaşlar yaaa daha şimdiden karnım öyle bir şişiyor ki... sabah dümdüz, akşama kadar 7-8 aylık oluyor. Var mi böylesini yaşayan![]()
Benim de öyle oluyor Öxellikle de su içerken şişiyor geriliyorBu nasıl bir gerginliktir arkadaşlar yaaa daha şimdiden karnım öyle bir şişiyor ki... sabah dümdüz, akşama kadar 7-8 aylık oluyor. Var mi böylesini yaşayan![]()
Evet canim ben 1 kilo manda 5 kilo inek sutu alip kaynatip kavanozlarda firinda mayaliyorum 3 senedir eve market yogurdu hic ama hic girmedi.mahalle sutcusunden mi aliyorsun canim?