• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Ben de çalışıyorum. İş yerinde organizasyonel değişiklikler söz konusu. Hamileyim diye beni gözardı etmesinler diye söylemedim daha. Hoş şimdi de küçük çocuğum olduğu için devletin kısmi çalışma modeli ile çalışıyorum. Ağustos sonu 32. Hafta. Ağustos’ta da yıllık izinlerimi girip ayrılmayı düşünüyorum. Zaten Ağustos’ta da 6 gün resmî tatil. İşten ayrılmama 2.5 ay kaldı :) Aslında karnım da belli ama muhtemelen küçük çocuğum var diye kimse ihtimal vermiyor :)

12haftamız var sanırom 32. Haftaya oyle hesapladm
Ben duruma göre Allah izin verirse 37 ye yaklaştırmaya çalışıcam doğum sonrasına Kays'ın diye izin.Gerçi tatile denk geliyo benim 32 nasipse,belkide 32 de izne ayrılmak kaçınılmaz olacak benim için .Bakalım Allah ne yazar

Ben duruma göre Allah izin verirse 37 ye yaklaştırmaya çalışıcam doğum sonrasına Kays'ın diye izin.Gerçi tatile denk geliyo benim 32 nasipse,belkide 32 de izne ayrılmak kaçınılmaz olacak benim için .Bakalım Allah ne yazar
Bnm rısklı oldugu ocın okdr calıscamo sanmam 32demcıkmayımdusunuyoeum httamıznımmvar 2 haftada onuda kullanmayı dusunuyorum kalcalarm oturmaktan cokmagrıyo

İyi akşamlar hanımlar, bugün doktora gittik 205 gr olmuş minik gayet sağlıklı dedi. %100 olmamakla birlikte 2-3 kere bakıp erkek gördüm dedi. Pazartesi tahlil sonuçlarımı göstermeye gidince detaylı için randevu alacağım. Dönüşte bir de merdivenlerde ayağım burkuldu düştüm. Çok şükür sadece ayak bileğim acıyor üzerine oturakaldım. Biraz bebek giyim mağazaları gezdik. H&M deki giysilerin kumaşlarını çok sevdim, yumuşacık pamuklu. Heralde bebek doğana kadar isim arayacağız artık

Kizlar bebegin ultrason resimlerine bakip benim gibi bebegimi ozledim diye oturup aglayanlar var mi ya? Icime bi hasret doluyor ara ara, sonrada aglamaya basliyorum.

Haa bide kizlar bisey sormak istiyorum cok fena birsekilde usutmusum galiba boyle sinuzit gibi kulagima bogazima gozume dogru heryere bir tikaniklik agri uzandi cok rahatsizim bu durumda dogal ne kullanabilirim bilen varmi
Bende ayniyim serumla bolca vitamin ve oksijen aldim simdilik iyiyim ama ilac vermedi kesinlikle

Az önce izledim video beb3ginizin boyutunu yada sağlık durumunu kanınızın boyutuna göre ölçmeyiniz diyor dr.. bazı hanımların dışardan göbekleri küçük gorunsede in karnı büyük olduğu için gayet normal olabilirmiş.. benim göbeğim küçük diye vesvese ye düşmeyin çanlar.
Valla benm dr oyle olcuyo. Ama dedgin givi aslnda herkesn bunye farkli. Bnm dr kafasinada kilsounada hep karindan elleyerk bakti ve dogruydu. Dogru cikti. Bakalim bunda nolck

Bnm rısklı oldugu ocın okdr calıscamo sanmam 32demcıkmayımdusunuyoeum httamıznımmvar 2 haftada onuda kullanmayı dusunuyorum kalcalarm oturmaktan cokmagrıyo
Ben bir hafta bir gittim geldim oturdukça kuyruk sokumum ağrıyordu yerimden kalkamıyordum

Hm Anladım tsk ederim 6 yıldır evliyim ilk gebelikte böyle bir test hiç yapmadım su an bir çocuğum var 4 yaşında ikinci gebeligim bu 36. Haftama girecem ilk defa böyle test gördüm ve düşündün acaba geçirdiğim esnada çocuğuma ne bileyim ev üstünde oturduğum için ev halkına bulasmis midir yoksa.bulasmaz mi en çok bundan korkuyorum zaten yalnız.benim 3 senedir kronik faranjit acaba o zamandan başladı bilmiyorum internete girmek istemiyorum anlamiyorum zaten hiçbirşey
İnternette milyonlarca şey yazar. Hiç girip de kafanı bulandırma. Toplumun yarıya yakınında bu meret pozitif zaten. Benimki de pozitif mesela

Selam kızlar..kaç kilo aldınız? Ben 50.5 ile hamile kaldım. Sonra kusmaktan 48 kiloya kadar düştüm.. şimdi tok karnına 51.5 fln çıkıyorum. Yani nerdeyse 2-2,5 kilo almışım. Doktorum 57-58 kg dan fazla olma Doğumun çok zor olur kiloya vücudun alışkın değil, varis konusunda sıkıntı yaşarsın fln dedi. Ya daha Doğuma 23 hafta var. Sizce 7-8 kilodan fazla alır mıyım ne yapamam lazım..

Bu nasıl bir gerginliktir arkadaşlar yaaa daha şimdiden karnım öyle bir şişiyor ki... sabah dümdüz, akşama kadar 7-8 aylık oluyor. Var mi böylesini yaşayan :110:
Selam ben canım.. hatta gerginlikten bugün rahatsız oldum.. çok yemek yememek gerekiyor galiba :(

Bu nasıl bir gerginliktir arkadaşlar yaaa daha şimdiden karnım öyle bir şişiyor ki... sabah dümdüz, akşama kadar 7-8 aylık oluyor. Var mi böylesini yaşayan :110:
Bende aynıyım sabah dümdüz aksam son ayımdaymısım gbiyim

Benim de öyle oluyor Öxellikle de su içerken şişiyor geriliyor

Bu gun bende doktora gittim..
Benim bidik kendini gostermedi....;)
Hayirlisi ile 16 hafta 4 gunluk olduk ama cinsiyetini hala ogrenemedim..
Gostermiyenler genelde kiz olur derler ama
Bilmiyorum burada erkek bebek sahibi olanlar genelde erkenden ogrendi galiba
ultarson makinesi eskiydi belki oradan anlamadi
Gerci iyi tecrubeli bir doktor ama bilmedim
Bu gun ogrenirim diye cok heycanlanmistim oysa ki....Simdi kesin kiz diyorum bu ;);)
On gun cinsiyetini ogrenmek icin yine cagirdi
Hayirlisi artik...

Birde bana doktor magnezgum ilaci vermedi
Siz kacinci haftada icmeye basladiniz ki

Son düzenleme:
Back
X