- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
- 53
Evet sormak en iyisiAnladım aslında bence bi şey olmaz da yine de derim iki kullanmak istiyorum kullananlar varmış derim bekli kabul eder. Kan çok önemli anneninki iyi olursa bebeğin ki de iyi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sormak en iyisiAnladım aslında bence bi şey olmaz da yine de derim iki kullanmak istiyorum kullananlar varmış derim bekli kabul eder. Kan çok önemli anneninki iyi olursa bebeğin ki de iyi olur
Kızlar merhaba
Artık benlm de 4 boyutlu resimlerim var :) Farklı bir hastaneye gittim resim için.miniğim önce eliyle yüzünü kapatmıştı bikaç saniye içinde açtı :) üzmedi anneyi maşallah34+5 ım 2800 dedi iri bebek dedi ilk kez iri bebek denildi kimse yorum yapmıyordu bu konuda.Miniğim size merhaba diyor
Rabbim hepimizinkileri korusun saplıkla kavuşalım inşallah![]()
Senin tavrini bildigi halde yaparsa sadece gicikligina yapmis olur bence.Ne saçma konuşuyor millet ya
Şimdi kendi annem bak ben çocuğu öpmem ama kaynanan öperse ses çıkarma diyor eşimin yanında
Kendi anneme gıcık oluyorum bazen
Ayy çok hoşsun ya sesli güldümSağol canım :)
Çok nadir oluyor.Vıcık vıcık iki şey ayrılıyormuş gibi :)) bi de başının kolunun oldupu yerde de arada tırt oluyo :) içerde bi işler çeviriyo da Hayırlısı :))
Görmemişim canımCanim seninlr gunumuz ayni ve yasadigimiz da. Sen okurken gozden kacirmissin galiba. Tam da gecen hafta bugun ayni seyi yasadim. İlk kez gecen hafta nst ye girdum. Aynrn 185 190 170 di kalp atislari. Ekranin tepesinde surekli turuncu ışık yanip söndü. Bana da tasikardi dediler. Cuma tekrar nst dedi. Cuma gunku nst de 150 160 165 gibi cikti. Normal dedi. Yuksek ciktigi gun biraz yorulmustum. Nst deki hemsire sen yorulunca strese girer bebek dedi. Dr da bi hafta sonraya tekrar cagirdi. Yarin gidicem bakakim. Ben de cok korkmustum
Belki de canim dedigin gibi 40 haftanin dolmasinin etkisiydi sut olayi ama dogumdan sonra vucuttaki hormon dengesi tamamen degisiyo belki de o tetikliyodur. Sadece en onemli nokta duzenli olarak emzirmek. Bana hastaneden soylenen suydu: bebek her arandiginda her agladiginda emzirin. Bir memeyi en az 10-15 dk. Vermek gerekiyo. Sutun ilk gelen kismi sekerli ve su orani yuksek kismiymis. Sonradan gelen kisimsa yagli ve asil besleyici kismi. Bebegin o kismi emmesini saglamak anatar noktaAa çok sevindim canım ilk günler sütun geldiğine. 40hafta olmasının etkisi var mı acaba. Kuru dut suyunu şimdi başlasak olur mu? Epidural i tavsiye eder misin?
Dün hastaneden arayıp kanguru bakımına başlayacağımızı söylediler.
Yaniiii Zeynebimi ilk kez kucağıma vereceklerdi. 12.30 da burda olabilir misiniz? Dediler.... soruya bak ☺ olmam mı olurum tabi koşa koşa gittim taksiden inince
Ilk gün güzeldi. Kucağıma alinca kendimi öyle güçsüz öyle çaresiz hissettim ki ... agladim sessizce kuzuya hissettirmeden
Neyse bugün yine gittim hevesle.. kuzumun bir aydir yattığı küveze baktim hemen... zayiflamis.... tekrar solunum cihazina baglanmis.... gözleri şiş..teni kipkirmizi.... heryerinde yine kablolar haftalar öncesine dönmüş durumu... bu kez yine agladim ama dünkü gibi sevinçten degil, içim yana yana ağladım...
Dualar ettim ayetel kursi nas felak... masal anlattım... ablalarindan bahsettim... falan filan... kucagimdaki yavru once huzursuz ve ağlıyordu...ben konuştukça sustu... uyudu....
Sonra hemsire bebegi alip kuveze koydu.... bebegin ayagindaki bant gözüme çarptı... benim adım degil baska bi isim yazıyordu
Meger benim kuzumu baska bölüme almışlar... onun bir aydır yattığı yere de baska bi çocuk yatırmışlar
Zeybebim zeynebim diye sevdiğim, zayifladi diye üzüldüğüm yavru başka bi yavruymuş
Ben hiç krem kullanmadım 1 hafta öncede kaşıntı başlamıştıNe şanslıymışsın :) Gerek yok bence canım elinde varmış zaten renkliler.
Her zaman olmasa da arada paytaklaşıyorum aynen :)
Bugünkü çok farklıydı ya, hala öyle çok sık tuvalete çıkarırdı şimdi her hareketinde altıma kaçıracağım hissi oluyor.
Aynada baktım karnımda değişiklik göremedim gerçi ama indi sanırım biraz daha.
Her değişiklikte insan heyecanlanıyor artık son zamanların belirtileri görülünce :)
Bende her gün kontrol ediyorum neredeyse. Hiç farkettin mi acıma ya da kaşıntı oldu mu?
Bende yok ama her an çıkacak gibi hissediyorum o kadar kreme, yağa rağmen.
O yavrunun benim kucağımda nasibi varmış ❤
O bebeğe de sizinkine de ordaki tüm bebekler için herşey çok iyi olsun..O yavrunun benim kucağımda nasibi varmış ❤
Amin canım Sağol Hepimizinki inşallahMaşaallah ya çok güzel, sağlıkla gelsin
gecmis olsun canim ama doktor kotu bisey olmadigini soylediyse aman uzme kendini. ben de bugun aynini yasadim. nstde hep 180 civari cikinca hastaneye yatisim yapildi oglen. 2 tane serum bitti.kan aldilar.arada atesimi tansiyonumu olctuler.aksamuzeri tekrar nst ye girdim 140-160 arasina indi kalo atislari.taburcu ettiler. icim rahatladi.Ben bugün büyük korku atlattım kızlar
Nst 'ye girdim 156 ile başladık zeynep birden hareketlendi 190 a kadar çıktık en son ben 185 gördüm sancim da 30a cıktı aynı anda aklım da bi yerlere gitti geldi malesef
Ikıncı defa girdim nst ye orda 160 170 arası gitti geldi sancim 19 20 arasındaydı
Ilk taşikardi dediler ben fenalastim tansiyonum oynadı çok kötü oldum sonra bebek hareketli diye olmuştur dediler ama bittim ben bittim mahvoldum korkudan
Evet epiduralde saniye harekt etmemek lazim. Benmde tam yapilirken sancim gelmisti:) ama cok sukur ki kimildamadm. Yine oyle sikintisiz olur ins.Belki de canim dedigin gibi 40 haftanin dolmasinin etkisiydi sut olayi ama dogumdan sonra vucuttaki hormon dengesi tamamen degisiyo belki de o tetikliyodur. Sadece en onemli nokta duzenli olarak emzirmek. Bana hastaneden soylenen suydu: bebek her arandiginda her agladiginda emzirin. Bir memeyi en az 10-15 dk. Vermek gerekiyo. Sutun ilk gelen kismi sekerli ve su orani yuksek kismiymis. Sonradan gelen kisimsa yagli ve asil besleyici kismi. Bebegin o kismi emmesini saglamak anatar nokta
Epiduralle ilgili olarak da ben biraz talihsizlik yasadim. Katater takilirken irkildim yani hareket edince igne kaydi ve yeniden baska bi nokyadan delmek zorunda kaldilar. Hal boyle olunca sonrasinda 2 noktada omurilik sivisinda kacak oldugu icin asiri sekilde bas agrisi cektim. Bir de kulak ugultusu vardi. Gunde 4-4.5 lt su tuketimi ve bol bol kafeinli kahve icerek bas agrisini cozdum ama kulak ugultusu biraz daha surmustu malesefpeki bunlara degmedi mi? Bence kesinlikle degdi, oglumu dogar dogmaz gordum hemen gogume verdiler ve odaya cokar cikmaz da emzirmistim. O yuzden hala epiduralden korkmama ragmen sanirim yine epidural istiycem :)
Çocukları doğunca cam fanusa koysak ne güzel olur dimi. Valla bazen keşke öyle bişey olsa diyorum.En sinir olduğum aaa kız çocuğu mu erken doğar o
Ya etkileniyorum kimse anlamıyor![]()
Kıyamam yaDün hastaneden arayıp kanguru bakımına başlayacağımızı söylediler.
Yaniiii Zeynebimi ilk kez kucağıma vereceklerdi. 12.30 da burda olabilir misiniz? Dediler.... soruya bak ☺ olmam mı olurum tabi koşa koşa gittim taksiden inince
Ilk gün güzeldi. Kucağıma alinca kendimi öyle güçsüz öyle çaresiz hissettim ki ... agladim sessizce kuzuya hissettirmeden
Neyse bugün yine gittim hevesle.. kuzumun bir aydir yattığı küveze baktim hemen... zayiflamis.... tekrar solunum cihazina baglanmis.... gözleri şiş..teni kipkirmizi.... heryerinde yine kablolar haftalar öncesine dönmüş durumu... bu kez yine agladim ama dünkü gibi sevinçten degil, içim yana yana ağladım...
Dualar ettim ayetel kursi nas felak... masal anlattım... ablalarindan bahsettim... falan filan... kucagimdaki yavru once huzursuz ve ağlıyordu...ben konuştukça sustu... uyudu....
Sonra hemsire bebegi alip kuveze koydu.... bebegin ayagindaki bant gözüme çarptı... benim adım degil baska bi isim yazıyordu
Meger benim kuzumu baska bölüme almışlar... onun bir aydır yattığı yere de baska bi çocuk yatırmışlar
Zeybebim zeynebim diye sevdiğim, zayifladi diye üzüldüğüm yavru başka bi yavruymuş
Nemlendirsen çok gerilmesin daha fazla catlamasini engeller belki.Ben hiç krem kullanmadım 1 hafta öncede kaşıntı başlamıştı![]()
Ay içim gitti okurken yaDün hastaneden arayıp kanguru bakımına başlayacağımızı söylediler.
Dün hastaneden arayıp kanguru bakımına başlayacağımızı söylediler.
gecmis olsun canim ama doktor kotu bisey olmadigini soylediyse aman uzme kendini. ben de bugun aynini yasadim. nstde hep 180 civari cikinca hastaneye yatisim yapildi oglen. 2 tane serum bitti.kan aldilar.arada atesimi tansiyonumu olctuler.aksamuzeri tekrar nst ye girdim 140-160 arasina indi kalo atislari.taburcu ettiler. icim rahatladi.
Kelimeler yetersiz kaldi ne buyuk seval islemisindirO yavrunun benim kucağımda nasibi varmış ❤
gecmis olsun canim ama doktor kotu bisey olmadigini soylediyse aman uzme kendini. ben de bugun aynini yasadim. nstde hep 180 civari cikinca hastaneye yatisim yapildi oglen. 2 tane serum bitti.kan aldilar.arada atesimi tansiyonumu olctuler.aksamuzeri tekrar nst ye girdim 140-160 arasina indi kalo atislari.taburcu ettiler. icim rahatladi.