- 13 Haziran 2012
- 4.246
- 3.021
- 448
- 43
İkimizde iyiyiz çok şükür memeyi de alırsa daha iyi olacakAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Inşallah. Bebeğin ve sizin sağlık durumlarıniz nasıl? Spinal ile normal dogum mu yaptınız?
Spinal sezeryan oldum
Gözünüz aydın cnm analı babalı büyüsün inşallah![]()
Amin inşallah darısı başınıza olsun inşallah
Hayrli ugurlu olsun insaAllah. Hemencecik toparlarsiniz eminim. Artik baya buyuduler cok sukur. Saglicakla huzurla devam etsin ins bundan sonraki surecleriniz
Amin Allah razı olsun
Hayır kuvezlik durum yok ama tembelliği var sipa nin memeyi tutmuyorSürpriz oldu gözün aydın sağlıkla büyütün inşallah.36 olunca küvezlik durum da olmuyo dimi çok sevindim
Inşsllah emmeye de başlar minik kuş:)
Hayırlı olsun canımsütünü sağmaya çalış ilk sütler çok değerli bağışıklığı için
Allah razı olsun dr en son çare dedi sağmayi
Amin Allah razı olsunHayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini...
İnşallah amin alllah razı olsunYa sürekli düşünüyorum ben de, kime benzeyecek ilk görünce neler hissedicem vs. Amin inşallah sağlıkla kavuşalım.
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. İnşallah emmeye de başlar.
Amin Allah razı olsunCanım Allah analı babalı büyütsün inş en kısa sürede bu sorunun üstesinden gelio günlük rutine döner. Ayy heyecanlanıyorum böyle haberler aldıkça
Hadi gözün aydin Allah analı babalı büyütsün :) Erken de gelse kilosu boyu yerinde maşallah üstünde varmış zamanla emmeye de başlar hiç canını sıkma. Sağ salim aldın ya kucağına en önemlisi o su an.
Allah razı olsun çok şükür
Allah yardımcın olsun canım. Okudum mesajlarını insanın en yakınları anlayışlı olmadıktan sonra ne denir ki. Varsın eşinle ikiniz ıki aileye de kötü olun rest çekemez misiniz?
Amin darısı başınıza olsun Rabbim herkese kolaylıklar versinGozunuz aydin. Masallah boyu kilosu iyi. Sagligi da iyidir insallah. Allah kurtarmis. Darisi vaktinde basimiza.
Amin çok sağolHayırlı olsun çok sevindim. Bebeğine sağlıklı, mutlu, uzuuuun bir ömür diliyorum.![]()
Geçen hafta idrar da zaten protein cikmistiHayırlı olsun çok sevindim ..inşallah en kısa sürede emer ama alışır emer merak etmeyin pes etmeyin :) bende spinal olacağım bu sefer inşallah ..tansiyon yükselmesini nasıl farkettiniz?
Dr tansiyonu takip et 14/9 olunca hemen gel demisti
Bende 3 gündür takip ediyordum
Birden 15 oldu ve hiç düşmedi
Hemen dr a geldik burda da 18 10 çıktı
10 da dr a geldik 11 de sezeryan a girdim
Amin Allah razı olsunOyyy :) Gozunaydin canimm
Nasil heyecanlandim,sevindimm❤