2018 Ekim Anneleri

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Inşallah. Bebeğin ve sizin sağlık durumlarıniz nasıl? Spinal ile normal dogum mu yaptınız?
İkimizde iyiyiz çok şükür memeyi de alırsa daha iyi olacak
Spinal sezeryan oldum

Gözünüz aydın cnm analı babalı büyüsün inşallah:dua::nazar:

Amin inşallah darısı başınıza olsun inşallah

Hayrli ugurlu olsun insaAllah. Hemencecik toparlarsiniz eminim. Artik baya buyuduler cok sukur. Saglicakla huzurla devam etsin ins bundan sonraki surecleriniz

Amin Allah razı olsun
Sürpriz oldu gözün aydın sağlıkla büyütün inşallah.36 olunca küvezlik durum da olmuyo dimi çok sevindim :nazar:
Inşsllah emmeye de başlar minik kuş:)
Hayır kuvezlik durum yok ama tembelliği var sipa nin memeyi tutmuyor
Hayırlı olsun canım :halay:sütünü sağmaya çalış ilk sütler çok değerli bağışıklığı için

Allah razı olsun dr en son çare dedi sağmayi
Hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini...
Amin Allah razı olsun
Ya sürekli düşünüyorum ben de, kime benzeyecek ilk görünce neler hissedicem vs. Amin inşallah sağlıkla kavuşalım.

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. İnşallah emmeye de başlar.
İnşallah amin alllah razı olsun
Canım Allah analı babalı büyütsün inş en kısa sürede bu sorunun üstesinden gelio günlük rutine döner. Ayy heyecanlanıyorum böyle haberler aldıkça
Amin Allah razı olsun
Hadi gözün aydin Allah analı babalı büyütsün :) Erken de gelse kilosu boyu yerinde maşallah üstünde varmış zamanla emmeye de başlar hiç canını sıkma. Sağ salim aldın ya kucağına en önemlisi o su an.
Allah razı olsun çok şükür

Allah yardımcın olsun canım. Okudum mesajlarını insanın en yakınları anlayışlı olmadıktan sonra ne denir ki. Varsın eşinle ikiniz ıki aileye de kötü olun rest çekemez misiniz?

Gozunuz aydin. Masallah boyu kilosu iyi. Sagligi da iyidir insallah. Allah kurtarmis. Darisi vaktinde basimiza.
Amin darısı başınıza olsun Rabbim herkese kolaylıklar versin

Hayırlı olsun çok sevindim. Bebeğine sağlıklı, mutlu, uzuuuun bir ömür diliyorum. :nazar:
Amin çok sağol

Hayırlı olsun çok sevindim ..inşallah en kısa sürede emer ama alışır emer merak etmeyin pes etmeyin :) bende spinal olacağım bu sefer inşallah ..tansiyon yükselmesini nasıl farkettiniz?
Geçen hafta idrar da zaten protein cikmisti
Dr tansiyonu takip et 14/9 olunca hemen gel demisti
Bende 3 gündür takip ediyordum
Birden 15 oldu ve hiç düşmedi
Hemen dr a geldik burda da 18 10 çıktı
10 da dr a geldik 11 de sezeryan a girdim
Oyyy :) Gozunaydin canimm
Nasil heyecanlandim,sevindimm❤
Amin Allah razı olsun

Ayy canım ne güzel söylemişsin. Tek başıma bunlarla başa çıkmak çok zor. En kötüsü kendilerini haklı görüyorlar ve birbirlerini destekliyorlar. Savunmaya kalksam benden kötüsü yok, ağlayıp içime atiyorum

Cok zor isin cidden.
Kendine yazik etme ama.
Inan dogumdan sonra da boyle devam ederse tek zarar goren bebegin olur.Cunku senin butun hislerini alacak.
Bol bol uyursun madem bebisle

Bir erken doğum vakasi daha
Dün tansiyonumun 18 olması nedeni ile acil olarak saat 11 de spinal dogum ile bebegimi kucağima aldım
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Şimdilik mama takviyesi yapiyiruz
İnsllah en kisa zamanda emer
Dua edin
Spinal olacak olanlar hiç korkma son
Cok rahat geçiyor
Ayyy canım hayırlı olsun gözünüz aydın çok sevindim ya bi o kadarda heyecanlandım görünce .. çok şükür :dua: ikinizde iyisiniz dimi:KK68:

Dün tansiyonumun 18 olması nedeni ile acil olarak saat 11 de spinal dogum ile bebegimi kucağima aldım
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Cok rahat geçiyor
Gözünüz aydin allah anali babali nuyutdun insallah. Su spinal ve epidural arasindaki fark ne cok duyuyorumda arsstrnadim

@tinimini_hnm cnm bn sezeryanda pedlerden koymuşlar hatta ped büyük ve kabarık olduğu için altımda çamaşır olmadan da durmuş ped. Sonra narkozun etkisi ile giyinerken yine ped koymuşlar çamaşırımın içine hemşireler. Bn depend olmasına rağmen çantamda kullanmadım. Çünkü ped rahat geldi. Birde sürekli hemşireler değiştirdi pedi. Yanıma bu şekilde ped almamıştım da hastahane verdi rahat ettim ama... neyle rahat edersen o.
Nasılsın cnm bebeğin nasıl? Eve çıktınız mi? Ben gecelik alamadim 3tane pijama var. Sezeryanda illa gecelik lazım oluyor mu?

Selammm sezaryan g7nleri belli olan anne adaylarimizda var 41 kere masallah ..heycan ve sevinc mutluluk sizlerle.olsun Allah goz acip kapayinca evlatlarinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah ... daha dun gibi 12 hafta 18 hafta muhabbetleri masallah zaman su gibi akiyor her birimiz bu hamileligimizi guzel saglikli bitirip yavrularimiza kavusuruz insallahhhhhh
Amin inşallah cnm. Sen sezeryan mi olacaksın günün belli mi? Bu salı bırakacağım inşallah coraspini

İşte bunları dediğimizde karşıda bunları anlayacak beyin var mı bakalım. Varsa zaten bir söylemeye kafaya dank eder. Ömrü boyunca da böyle şeyler yapmaz. Ama beyin yoksa devamlı mücadele halinde olacaksın. Zaten küçük çocuk değil ya bu sigara içenler koca insanlar. O yaşlarına kadar hiç duymadılar mı bebeğin yanında sigara içilmemesi gerektiğini. Leş sigara kokusuyla bebeği öpmemeleri gerektiğini, hatta aile dışında hiç öpmemeleri gerektiğini, dışarıdan gelince ellerini yıkamaları gerektiğini. Hepsini duydular biliyorlar ama yapmıyorlar çünkü beyin yok. Sonra bize mücadele yolları... :olamaz:
Haha:) ne güldüm cnm sesli dile getirmissin.

Niyeyse herkes şartlamıştı kendini erkek olacak erkek olacak. Cinsiyetini öğrendikten sonra herkes aradı kız deyince OLLLSUUUUNN! O kadar şaşırdım ki. En modern takılan aileler bile erkek olmadığını duyunca hayal kırıklığına uğradılar. Nedir bu kadınların çektiği :KK70: Bizim topluma göre kadın doğmak sanki 10-0 geriden maça başlamak gibi :KK70: çok ilginç ve komik. Herkesin mükemmel genleri var ve o genleri erkek yoluyla aktarmak istiyorlar mantık bu. O mükemmel genler kadından geçemiyor çünkü. Ah o herkesin sahip olduğu sözde mükemmel tırt genleriniz paralasın sizleri :KK70:
Ben de yıllardır 3-4 çocuk isterdim. Bizim çok zor oldu mucizemiz. İkinciyi nasipse hiç ara vermeden yapalım diyoruz eşimle ama ona bile tepki aldım bizimkilerden. İkinci belkibolur belki hiç olmaz yine de soyleniyorlar

Günaydın kızlar doktora gideli 1 hafta kadar oldu tartıldım hic kilo almamışım muhtemelen Zeynep te almadı:(

Dün kaynanama dedim gorumcem sigara içtiği sürece onu eve alamam diye. Sen gel istersen dedim onsuz gelemem dedi ee sen çocuğunu düşünüyorsun bende çocuğu mu düşünürüm. Işe başlayınca bize bırak diyor. Yanı ise giderken çocuğu 1.5 saat şehirlerarası yola götüreceğim bırakacağım oradan 1.5 saat daha ise gideceğim. Kucuk bebek karda kışta nasıl gitsin annem bakacak dedim ya sıkıntısı o
Hâlâ ben gelir bakarım diyor kime dedim ben sigara iceni istemiyorum diye sinirimi yıpratıyorlar. Bende söyle çözüm buldum doktora götürdüğümüzde rica edeceğim sigara içilen yerde durmasın...vs diye eşime anlatsın yoksa isim zor

Neden ben cocuguma sağlıklı bir hayat isterken vicdan azabı çekmek zorunda kalıyorum. Bende içiyordum sigara bıraktım bir dahada başlamayı düşünmüyorum. Zaten zayıf çocuğum belki de zayıf doğacak neden riske atayim kuzumu

2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Cok rahat geçiyor
Allah bağışlasın cnm ,korkup stes oldunmu.

Bunu kendi ailene ve eşinin ailesine söylemek çok zor cnm
Evet ama onlarda anlayış yoksa yapacak bir şey yok mesela ben kendi adıma diyim 4 sene beraber oturduk ağzımdan burnumdan getirdiler gelen giden bitmedi benim evimde benden rahattılar en son patladım işte evde ayrıldı şimdi çok rahatsız olduğum şeylerde söylüyorum yani 4 sene kendimi ezdirdim sustumda ne oldu diyorum bazen madalya mı taktılar valla benim sesim çıkmaya başladıktan sonra her şey daha iyi oldu eşim bile diyo keşke baştan cırlasaydın :)))

Amin cnm. Dün gece sancim tuttu afedersin popoma kadar ağrıdı peşpeşe geldi sancı. Ablama anlattım ben o haldeyken son iki haftaya kadar ise gudip geldim dedi olur öyle dedi. Ben bacagimin üstüne basamiyorum kacgundur duvara tutunup tuvalete gidiyorum oysaki. Ne agrimdam ne sancimdan ne de yıllardır beklediğim hevesim ozlemimden anlayan var. Hastaneye balon süslemesi düşünüyorum annem ona bile ayıp, hastaneye alırlar mı görgüsüz musun diyo!
Canım benimde tüp bebekle 6sene sonra oldu 3 gün ablamda kaldım afedersin iç çamaşırıma varana kadar giydirdi şuan ben diyorum abartmayın diye onlar habire yok süs yok hediyelik onu alalım bunu yapalım hevesindeler inşallah seninkilerde hatalarını anlarlar çok yanlış biz o kadar bekledik ne bileyim değişik biraz tepkini göster bence canım anlamıyorlarsa anlatacaksın yapacak bir şey yok yarın birgün çocuğunu kucağına aldığın zamanda her şeye dır dır ederler :(

Günaydın kızlar doktora gideli 1 hafta kadar oldu tartıldım hic kilo almamışım muhtemelen Zeynep te almadı:KK43:

Dün kaynanama dedim gorumcem sigara içtiği sürece onu eve alamam diye. Sen gel istersen dedim onsuz gelemem dedi ee sen çocuğunu düşünüyorsun bende çocuğu mu düşünürüm. Işe başlayınca bize bırak diyor. Yanı ise giderken çocuğu 1.5 saat şehirlerarası yola götüreceğim bırakacağım oradan 1.5 saat daha ise gideceğim. Kucuk bebek karda kışta nasıl gitsin annem bakacak dedim ya sıkıntısı o
Hâlâ ben gelir bakarım diyor kime dedim ben sigara iceni istemiyorum diye sinirimi yıpratıyorlar. Bende söyle çözüm buldum doktora götürdüğümüzde rica edeceğim sigara içilen yerde durmasın...vs diye eşime anlatsın yoksa isim zor

Neden ben cocuguma sağlıklı bir hayat isterken vicdan azabı çekmek zorunda kalıyorum. Bende içiyordum sigara bıraktım bir dahada başlamayı düşünmüyorum. Zaten zayıf çocuğum belki de zayıf doğacak neden riske atayim kuzumu
Canım kızın almıştır kilosunu merak etme ben bu ay gittiğimde hiç almamıştım düşün 1 ay boyunca aynı kilodaydım ama kızım almıştı maşallah hatta 2 gündür 1 kilo vermiş görünüyorum tartıda ona takılma .. diğer konularada bir şey diyemiyorum artık hepimiz yaşayıp görelim bakalım zamanı gelince ne yapıyoruz belki anne olunca farklı olur :)

Eşimin ailesinden söz etmek bile istemiyorum cnm ne gelip gidiyorlar ne arıyorlar. Bişey ihtiyaç varmı bişey yapalım mı diye! Aylardır evime gelmediler. Çok yakın oturuyorlar en son bayramda gittim. Artık bir yabancı gibi hastaneye gelirler kardeşleri annesi babası. Ve gösteriş olsun diye bütün gün ayrılmazlar odadan:KK43: sanki ilgileniyorlar mis gibi! Ben herseylerine kosturmustum. Bebek nasıl diye sormak bile yok, evlerine gittiğimde hoşgeldin nasilsin diye 8yildir duymadım hic

Seninde geç oldu dimi bebek

Kimse kimsenin halinden anlamaz geçen sene bayramda kaynanamın bana bu kiloyla boşuna tüp bebek yaptırma o da tutmaz olmaz senin çocuğun dediğini bilirim. Okadar zayıftım ben evlendigimde gonalf menagon puregon serophene klomen...vs piyasadaki tüm infertilite ilaçlarını kullandım kilo aldım haliyle ama yine aşırı kilolu degilim

O gün okadar icime battı ki anlatamam ama güçlü duracağım ya laf sokmak fitratimda var ne alakası var kiloyla falan filan biseyler dedim sustum

Şimdi bana dünyayı verse alsa etse arasa sorsa ne faydası var. Ben kirildigimi belli etmem asla. Dik dururum konuşmam susarım ama Allah biliyor ya ne üzüldüğümü

Neler neler var da anlatacak gerek duymuyorum. Belki de o kötü niyetli değildi ama benim hayattaki eksikliklerim onun söyledikleri ile içimi acıttı. Halen kendimi kötü niyeti yoktur diye avuturum ben.
Aslında kötü de değildir ama işte.

Kimseden bişey istemeyelim beklemeyelim de canim. Bizler altın bebeklerimizi bekleyen anneleriz. Mucizelerimiz karnimizda ve Rabbim izin verirse 1 ay sonra kucagimizda olacaklar. Allahu teala bizlere yıllar sonra kulunu emanet etmiş. Gerektiği zaman o emanet için sesimizi yükseltip aaa ne çirkef kadın deseler bile konuşmak zorundayız. Bu ikinci hatta 3. Çocuğu olan kadın için de aynı.

Odanı süslemek mi istiyorsun süsle. Kim ne diyecek neden ayıp olsun. Senin çocuğun yok diye sana konuşanlar Allahtan korktular mi? Ayıp oldu susalım dediler mi?

Herşey güzel olacak inanıyorum ben

Canım kızın almıştır kilosunu merak etme ben bu ay gittiğimde hiç almamıştım düşün 1 ay boyunca aynı kilodaydım ama kızım almıştı maşallah hatta 2 gündür 1 kilo vermiş görünüyorum tartıda ona takılma .. diğer konularada bir şey diyemiyorum artık hepimiz yaşayıp görelim bakalım zamanı gelince ne yapıyoruz belki anne olunca farklı olur :)
Inşaallah nazlı kızım benim. Keske bi adını nazlı koysaydık :) ama herşeye tek zeynep yazdım

2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Dua edin
Cok rahat geçiyor
Gözün aydın canım.Rabbim analı babalı büyütsün inşallah..Sütünş de alır zamanla .Maşşalah sağlıkla olmuş çok şükür.

Back
X