2018 Ekim Anneleri

Ay bana da hep nazlı koy dedilerde koymadım nazlı olmasınlar :)) zeynep çok güzel tek başına daha da güzel hiç yanına isim gerekmiyor
Önceki bebegim kız di
Ondan kaldı zeynep ismi. Rabbim bana bi kiz evlat nasip ederse Zeynep koyacağım demistim. 2015 6 kasımda kaybettim insaallah bunu sağlıkla kucagima alirim yine insaallah Rabbim bundan sonra sağlıklı bi çocuk daha verir bana.
Yıllarca olmayınca çok şeye hasret oluyorsun böyle

Önceki bebegim kız di
Ondan kaldı zeynep ismi. Rabbim bana bi kiz evlat nasip ederse Zeynep koyacağım demistim. 2015 6 kasımda kaybettim insaallah bunu sağlıkla kucagima alirim yine insaallah Rabbim bundan sonra sağlıklı bi çocuk daha verir bana.
Yıllarca olmayınca çok şeye hasret oluyorsun böyle
Amin inşallah canım hayırla sağlıkla kucağımızda sevdirsin Rabbim :dua:

Günaydın kızlar doktora gideli 1 hafta kadar oldu tartıldım hic kilo almamışım muhtemelen Zeynep te almadı:KK43:

Dün kaynanama dedim gorumcem sigara içtiği sürece onu eve alamam diye. Sen gel istersen dedim onsuz gelemem dedi ee sen çocuğunu düşünüyorsun bende çocuğu mu düşünürüm. Işe başlayınca bize bırak diyor. Yanı ise giderken çocuğu 1.5 saat şehirlerarası yola götüreceğim bırakacağım oradan 1.5 saat daha ise gideceğim. Kucuk bebek karda kışta nasıl gitsin annem bakacak dedim ya sıkıntısı o
Hâlâ ben gelir bakarım diyor kime dedim ben sigara iceni istemiyorum diye sinirimi yıpratıyorlar. Bende söyle çözüm buldum doktora götürdüğümüzde rica edeceğim sigara içilen yerde durmasın...vs diye eşime anlatsın yoksa isim zor

Neden ben cocuguma sağlıklı bir hayat isterken vicdan azabı çekmek zorunda kalıyorum. Bende içiyordum sigara bıraktım bir dahada başlamayı düşünmüyorum. Zaten zayıf çocuğum belki de zayıf doğacak neden riske atayim kuzumu
Okurken sinirim bozuldu walla.Eğer böyle düşünüyorsan gelme deseydin kayınvalidene.Ne kadar ayıp bişey ya.Sen kendi çocuğunu düşünüyorsan ben de kendiminkini.Çok cahilce bir söylem.Hiç umursama cnm.Hatta bakıcıya bırak daha iyi bence.Bunlar kucağında çocukla sigara içerler bu gidişle.:sinirli:

Inşaallah
Senin doğum tarihi belli mi
Tüp bebek ise sezeryan olur muhtemelen
10 ekim olası tarih sezaryen değil canım şimdilik normal ilerliyor bu perşembe kontrolüm var bakalım hayırlısı artık doktorumda tüp bebek zaten zahmet çektim sezaryen olsun dersen olur dedi yok istemiyorum dedim ben gerekmedikçe istemiyorum bakalım hangisi hayırlı ise öyle olsun yinede

Bir erken doğum vakasi daha
Dün tansiyonumun 18 olması nedeni ile acil olarak saat 11 de spinal dogum ile bebegimi kucağima aldım
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Şimdilik mama takviyesi yapiyiruz
İnsllah en kisa zamanda emer
Dua edin
Spinal olacak olanlar hiç korkma son
Cok rahat geçiyor
Ooyyy hayirli olsunn canim gozun aydin ❤ Masallah kuzucuk gayet iyi dogmus hem kilosu hem boyu. Insallah kisa zamanda emmeye de baslar canim sen duzenli olarak sag bence sutunu...

Selam canim Allah yar ve yardimcin olsun insallah ..Derdi veren Allah dermanini da sana tez vakitte verip kurtarsin evladini kucaklayip evine evinize goturecegin gunu erkenden nasip eylesin Allah 'im..

Selam canim bende 36. Hafta muayinesinde aspirini biraktim.dr tavsiyesi uzerine igneye vitamine devam .. insallah hayirlisiyla evlatlarimiza kavusup buyutmeyi nasip eyler Allah..

Cok sukur evladini sana bagislayan derdine derman olan sifasini esirgemeyen Rabbime darisi tum sifa bekleyen yuregi avucunda her bir anneye olsun insallah..Gözun aydin canim evinize gectiniz haberinide verirsin insallah bizlere burdan..

Selam canim ..uzun zamandir yazamiyorum ama mutlu olmana bebeginin saglikli olmasina cok sevindim cok zor gunleri geride biraktin sukurler olsun ki meyvesini topluyorsun evladinda masallah senin kadar guclu.. kucagina alip doya doya koklar buyutursun insallah kuzunu ..

A Atape

Canim oncelikle gecmis olsun sonrasinda gozun aydin sende zorlu donemlerden gecen annelerdensin bak 41 kere masallah nasil olursa olsun evladinin dogumu nasip oldu evet senden biraz uzak ama olsun sukur ki ordada guzel bakiliyor cektigin aciya deyecek insallah Allah yavrunu saglicakla sana bagislasin.. kuzum artik insallah hersey gonlune gore olsun..

Bi ucuzlerimiz vardi ilk goz agrilarimiz ilk bebislerimiz annesi insallah Allah oglunun sagligi icin sifasini verip seni bu uzuntuden kurtarir kizlarin tez zamanda toparlanip kokulariyla sana bayrami yasatir .. hepimizden daha guclu ol canim senin sinavin cok buyuk evet ama.mukafatinda cok buyuk olcak insallah dualarimiz minik yavrularin icin Allah yar ve yardimcin olsun....
Canım tesekkür ediyorum .rabbim bütün bebeklerin yanında inanıyorum bütün şifa beklyrnlerin yanında . Biraz geç olacak onları kucagıma almam ama olsun onlar iyi olsunlarda geç olsun kavusuruz sonunda . Oğlum canım oğlum ben yoruldum ama o minicik bedeniyle benden daha güçlü ikinci ameliyatını pldu anne kuzusu . Her gittiğimde konusuyorum onunla sen güçlüsün kız kardeslerini gececeksin onlara abilik yapacaksın diyorum hissediyorum oda beni hissdediyor can oğlum annesine tepki veriyor . Her gecen gün güzel haberler alabilmek dileklerimle ...

Biz daha yüzünü hiç göremedik. Hep renkli bakıyor doktor ama hep yüzünü saklıyor. Geçen hafta çok umutluydum bu sefer de ayağını koydu kocaman ayağı her yeri kapladı parmaklarını saydık o kadar :KK70:

Biz de göremedik ve nasıl bir heyecanla bekliyorum anlatamam. Hamile olduğumu öğrenmeden önce de bir erkek bebek görmüştüm karnımda tombik surat sarışın bir bebekti. Hala aynı bebeği görüyorum :D bizimki de elini fln koyup duruyor yüzünün önüne. Bakalım haftaya cuma giderim belki veya diğer pazartesi. Görebilirsek beyefendiyi :)

Biz de göremedik ve nasıl bir heyecanla bekliyorum anlatamam. Hamile olduğumu öğrenmeden önce de bir erkek bebek görmüştüm karnımda tombik surat sarışın bir bebekti. Hala aynı bebeği görüyorum :KK70: bizimki de elini fln koyup duruyor yüzünün önüne. Bakalım haftaya cuma giderim belki veya diğer pazartesi. Görebilirsek beyefendiyi :)
Ay demekki biz çok şanslıyız bu konuda hanımefendi hep poz veriyor her gittiğimizde maşallah fotosu var :))

26 Eylul bizim tarih.
Degisebilir ama.Duruma gore 20-21 olabilir.
Olmaz mi heyecan fena :)
Cok merak ediyorum minişimi❤
Buyuk kizimin hallerini❤
Onlari birarada gormeyi❤
İnşallah görürsün cnm tekrar tahlil yaptırdın mi sonuçları nasıl çıktı? Ona göre günüm değişebilir demistin

İnşallah görürsün cnm tekrar tahlil yaptırdın mi sonuçları nasıl çıktı? Ona göre günüm değişebilir demistin

Canim ilac yazdi doktor.
Acile gidiyorum serum olarak takiyorlar.
4 taneydi 2 kaldi,pazartesi ve persembede takilacak.Ona gore belli olacak durum.

Bir erken doğum vakasi daha
Dün tansiyonumun 18 olması nedeni ile acil olarak saat 11 de spinal dogum ile bebegimi kucağima aldım
2800 gram 49 cm doğdu
36+1 de oldu
SüTüm var ama emmiyo
Küçük olduğu için
Şimdilik mama takviyesi yapiyiruz
İnsllah en kisa zamanda emer
Dua edin
Spinal olacak olanlar hiç korkma son
Cok rahat geçiyor
Sağlıkla büyüsün inşallah..

Ay demekki biz çok şanslıyız bu konuda hanımefendi hep poz veriyor her gittiğimizde maşallah fotosu var :))

Bence de şanslısınız =) Sizin kız fotojenik olacak demek ki, bizimki babası gibi poz vermeyi sevmiyor :D Eşime göre de çok yakışıklı olacak babası gibi, kendini göstermek istemiyor :D

Ve bunu söyleyen ablam. Ben mi düşüneceğim tabiki sen dusuneceksin dedi. Baya bı tartışma şeklinde. Ve eşim hastanedeyken gidip gelemez mıymış. Bebeğin koltuğu sonra takıldı da olurmuş. En kötüsü de kimsenin beni anlamaması , anormal olan benmisim gibi davranmalari
Valla cidden çok ilginç. Hiç böylesini duymamıştım.. imkânı olan dolmuş taksi gelsin. Gelemeyen de gelmesin canım.

Back
X