Selam canim Allah yar ve yardimcin olsun insallah ..Derdi veren Allah dermanini da sana tez vakitte verip kurtarsin evladini kucaklayip evine evinize goturecegin gunu erkenden nasip eylesin Allah 'im..
Selam canim bende 36. Hafta muayinesinde aspirini biraktim.dr tavsiyesi uzerine igneye vitamine devam .. insallah hayirlisiyla evlatlarimiza kavusup buyutmeyi nasip eyler Allah..
Cok sukur evladini sana bagislayan derdine derman olan sifasini esirgemeyen Rabbime darisi tum sifa bekleyen yuregi avucunda her bir anneye olsun insallah..Gözun aydin canim evinize gectiniz haberinide verirsin insallah bizlere burdan..
Selam canim ..uzun zamandir yazamiyorum ama mutlu olmana bebeginin saglikli olmasina cok sevindim cok zor gunleri geride biraktin sukurler olsun ki meyvesini topluyorsun evladinda masallah senin kadar guclu.. kucagina alip doya doya koklar buyutursun insallah kuzunu ..
A
Atape
Canim oncelikle gecmis olsun sonrasinda gozun aydin sende zorlu donemlerden gecen annelerdensin bak 41 kere masallah nasil olursa olsun evladinin dogumu nasip oldu evet senden biraz uzak ama olsun sukur ki ordada guzel bakiliyor cektigin aciya deyecek insallah Allah yavrunu saglicakla sana bagislasin.. kuzum artik insallah hersey gonlune gore olsun..
Bi ucuzlerimiz vardi ilk goz agrilarimiz ilk bebislerimiz annesi insallah Allah oglunun sagligi icin sifasini verip seni bu uzuntuden kurtarir kizlarin tez zamanda toparlanip kokulariyla sana bayrami yasatir .. hepimizden daha guclu ol canim senin sinavin cok buyuk evet ama.mukafatinda cok buyuk olcak insallah dualarimiz minik yavrularin icin Allah yar ve yardimcin olsun....