- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Ben sadece ilk aylar için puset anakucağı yeterli demiştim..ana kucagı ile mi taşıyım çocuğu 3senearaba almayı daq henüz düşünmüyoruzki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sadece ilk aylar için puset anakucağı yeterli demiştim..ana kucagı ile mi taşıyım çocuğu 3senearaba almayı daq henüz düşünmüyoruzki
Hastaneye gelebilcek biri olsa guzel olablrdi gerckten. Ama kizimda durur mu bilmyrm:) cocuk bi ana bi babayi biliyo cnku:)) artik idare edicezTabi bırakma ama eşin doğuma girse kızın hastanedeyken kizinin yanında biri olsa güzel olurdu
Cnm çok sağolasın çok teşekkür ederim. İyiki varsın:)Sirkeli suya sok cikar canim bol bol durular gb.
Sonra kaynamis altini yeni kapattigin suya at parcalari en az 5-10 dk dursun.
Duruma gore bakarsin 1 kez daha tekrarlarsin istersen.
Evet kız benimki.. doğru daha 3 yaş erken bende tam anlatmadım irdelemedide oyuna çevirdik biz karnımın büyüdüğünü ve doktorun karnımı açıp oradan onu çıkardığını söylwmiştim oda gülerek oyuna çevirmişti ..güzel bir yolla anlatmıştım farklı bir hikaye uydurmak istemedim açıkçası leylekler getirdi fln gibi :)) umarım herşey doğuncada şimdiki gibi güzel ilerler hepimiz için ..alışma süreci olacaktır muhakkak ama en iyi şekilde üstesinden geliriz umarım ..Senin kizin mi vardi canim? Benimki erkek oldugu icin sezeryan izimi hic gormedi. Bizde de anlayis konusunda sorun yok cok sukur, merhametli bir cocuk. Babasindan da duyuyo surekli anne sen yat anne belin agrir oyle yapma diyo :) seninki gibi benimki de bebegi besler. Anne bak paylasiyoruz kardesimle diyip bi bana bi kendine verir meyveleri ozellikle kendi sevdigi seyleri. Ama benimki henuz 3 yasinda oldugu icin gelisim donemine gore de soyut dusunemiyo o yuzden korktum tum gercegiyle aciklamaya :) su an sorgulama ve merak duygusu hat safhada o yuzden de cekindim kesme bicme olaylarina zaten hayli merakli :) bir egitimci gozuyle bu yasta bunu tum dogruluguyla ogrenmesini ben gerekli bulmuyorum sadece o yuzden aciklamadim. Zamani gelince ogrenir zaten :)
Boşuna gitmemek icin sorguluyorum o üç günü :)Anladım şimdi canım söylediğini de bizim idare bir şey demedi o konuda nasıl yapacaklarını da tam bilmiyorum ama sonuçta böyle durumlarla karşılaşıyorlardır çevremde izinle ilgili eklenmedi falan diye duymadım. Amaan boşver biz elimizden geldiğince aktaralım hesaplamasını başkası yapsın çok da ilgilenmiyorum ben. Mutlaka bir iki günler önemli ama raporla kapatılabilecek açıklar
Zaten yemiyorum yani ancak onlar bana kilo yapar bebege yarari da yok kiHamburger vs tam tersi zararlı. Et yoğurt muz.. ben de birşey yiyemiyorum..bu ara midem iyi değil zaten ve kilo alımı durdu..
Ben 2 haftadır hiç kilo almadım. Bebiş 10 günde 300 gr almış. Bazı hamilelerde son ay kilo alımı yavasliyormus sanırım.Zaten yemiyorum yani ancak onlar bana kilo yapar bebege yarari da yok ki
Duzenli et süt yogurt meyve alimi yapiyorum
Hamileligin basinda hic uyumadim birde bu aralar gündüz uykum var esimi yollayip yattim bugun hic adetim degil
Ay bende şimdi joie marka sipariş verdim ebebekte indirimde, ayy çok güzel denk geldi, tşklr çokta güzel, yorumlar da güzel.Tamda benim yazdiklarimin üstüne:)
Simdi benimde son 5 hafta yani 1.5 ay olmus oluyor ayni kilom sabit. Ama 5 haftada kilo aldi bizim bebe
Bebek arabasi konisuna gelince ben casual cadillac air alacaktim ama hem kış bebesi olmasi hem araba olmasi sebebi ile joie litetrax 4 aldim. Hep diyorum bana @pixielix onerdi bu markayi sagolsun hic aklimda bile yoktu ama cok guzel gercekten. Oturma yeri geniş yaninda puseti de var ama en onemli ozelligi cocugu kucagina al tek elinle bi kolu var onu cektin mi bavul gibi kapaniyor. Beni cezbeden yani o oldu. Hatta burda kizlar demişti kolay kapanan bi model al diye
Arkadaş başka marka yazınca onu sipariş vermedim ama çoğunluk olarak lansinoh önerilmiş yıkanmıyormuş hem bi daha alırım artık şimdilik benim göğüslerse bir şey yok ama yinede başlamalı mıyım ? Ya ben krem yağ falan pek sevmiyorum kendime bile 3 4 kere yağ sürdüm şimdilik hala çatlak yok Allahtan inşallah çatlayıp patlamam :))Krem artık başlamak gerekkiyyo
Aynen bende baslamadim baslamayida dusunmuyrm cnku goguslerde bisy yok. Ara ara kasiniyo ama cok nadir. Bazen cok kurudugu donemlerde surmuslugm var o kadr:)Arkadaş başka marka yazınca onu sipariş vermedim ama çoğunluk olarak lansinoh önerilmiş yıkanmıyormuş hem bi daha alırım artık şimdilik benim göğüslerse bir şey yok ama yinede başlamalı mıyım ? Ya ben krem yağ falan pek sevmiyorum kendime bile 3 4 kere yağ sürdüm şimdilik hala çatlak yok Allahtan inşallah çatlayıp patlamam :))
Insaallah görünce de beğenirsin canim biz cok begendik ben chromium rengini aldim zaten gri renge zaafim var guzel günlerde kullansin bebislerAy bende şimdi joie marka sipariş verdim ebebekte indirimde, ayy çok güzel denk geldi, tşklr çokta güzel, yorumlar da güzel.
Bende alıp direkt hastane çantama atayım o zaman .. şimdi kullanmamı gerektircek bir şey olmadı :)Aynen bende baslamadim baslamayida dusunmuyrm cnku goguslerde bisy yok. Ara ara kasiniyo ama cok nadir. Bazen cok kurudugu donemlerde surmuslugm var o kadr:)
Lansinoha zaten dogumdan sonra baslarim. Vardi gecen seneden kalma:) bi tarihine bakaym ne alemde:))) onu koycam cantaya. Vucudada toplasam 5 kez surmusmdr bisy. Catlak da bilmyrm su saatten sonra olan var mi ama olmaz herlde artik:) benm ilk gebelikte popoda olmustu sadece smdi hic olmadi. Olmaz da ins. Biraz bunyeyle alakali da bence
Selam hanımlar,
Bugün kontrolüm vardı. Renkli alamadık doğumdan önce mutlaka istiyorum bi dahaki sefere inşallah hastanede renkli gösteren makina bulamadık :)
Bizim cimcimenin minyon olacağı kesinleşti sanırım grubun en minik bebeği olacak. Yaklaşık 44 cm ve 2 kilo su an 34+0 da 32 kusur çıktı tüm ölçümleri. Ancak geçen seferki gibi paniklemedim önceki ölçümleri ile de karsilastirinca gelişimi var ancak küçük minyon bir bebek olacak dedi doktorum sağolsun güzelce açıkladı. Sağlıklı ve zamanında doğsun yeter benim için yine elimden geleni yapacağım gelişiminde sıkıntı olmasın diye.
Tahlil istedi benden son aya giriyoruz diyr 2 hafta sonra çağırdı onları yapıp götüreceğim. Iliski son ay yasak son 2 haftamizmis Omega 3 ve diğer takviyelere olduğu gibi devam. Uyuşma ve ödem normalmiş bazı gebelerde fazla olur sıkıntı yokmuş.
Doğum şekli de böyle giderse çok rahat normal olur ama zorunlu bi durumla karşılaşırsak değişebilir diye söyledi. Kısmet artık :)
Ben 2 haftadır hiç kilo almadım. Bebiş 10 günde 300 gr almış. Bazı hamilelerde son ay kilo alımı yavasliyormus sanırım.
Hiç alttan muayene olmadım şimdiye kadar bebeğin durumuna göre söyledi.Sizindi sanirim agrilariniz vardi sanki dr la konusacaktiniz karistirmiyorum insallah cati muayenesine gore mi karar verdi normali yoksa ultrasonda bebegin durusuna gore mi
Hiç alttan muayene olmadım şimdiye kadar bebeğin durumuna göre söyledi.
Ağrım vardı ama düzenli ve şiddetli değil başkası da olabilir sanki. Mevcut ağrıları söyledim ama normal dedi kızımın durumu suyu gayet normalmiş ekstra bişey çıkmadı.