Gule gule kullan canim :) bizim bebek arabamiz, oto koltugumuz, mama sandalyemiz hep joie. Hepsinden son derece memnunum ^_^
Canim ben yanlis mi anladim, lansinoh u catlak icin mi sureceksin? Yalnizca gogus ucu catlaklari icin degil mi o? Bir de ben onu dogumdan bir hafta once sursem yeter diye dusunuyorum yani acikcasi haftalar oncesinden kullanmak cok mantikli gelmiyo bana :/
Benimki de minyon canim sagliklari yerinde olsun da. Benim de 34. Haftada 2.200gr. 43-44cm demisti doktor. Saglikla dogsunlar da minis olsunlar napalim. Sute asılırız biz de ^_^
Sen de sag ol canim.. bu kuzularin dunyasi hakikaten tertemiz ❤ insanin kalbi eriyo, Rabbim guzel gunlerini gostersin insallah ^_^
Biz oglumuz 1 yasini gecince baston olanlardan da aldik cidden cok hafif cok kullanisli ama ergonomisi cok dusuk. Yani diger bebek arabasinin yerini asla tutamaz. Bir de baston olanlarin oturma yeri basit bir tente, erken aylarda kullanilamiyo o yuzden.
Aramiza hos geldin canim ^_^ guzel duana kocaman bir amiiin insallah ❤
Iyi diyelim iyi olalim canim. Bel agrilarina ek olarak bir de sag dizimde agri basladi. Bu hamilelik beni benden aldi resmen

Sen nasilsin insallah her sey yolundadir...
Onunla gecmis olsun, Allah beterinden saklasin. Sukur ki sizde ve bebeginizde bi sey yok. Cok gecmis olsun...