- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
Ayyy çohhh güselllll

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çohhh güselllll
Ya ben seviyorum öyle şeyle yapmayı ama şuan o kadar üşengeçlik var ki sipariş verebileceğim şeyler bakıyorum :))Geçenlerde bir nikahta kesi köpek maması dağıtıldığını görmüştüm küçük poşetlerde çok beğenmiştim. Ama çevremdeki insanlar buna henüz hazır değil. O yüzden biz de oğlumuz için fidan dikeceğiz bir miktar. Meyve ağacı olsun, büyüdüğünde meyveleri yensin istedik. Ve sokak kedilerine mama alıp dağıtıyoruz onun hayrına.
Bu arada ben de şeffaf mum alıp eriterek kavanozlara koymayı düşünüyorum. Sahilden kum alacağım, yıllardır biriktirdiğim deniz kabukları da var. Nikahım zamanından kavanozlar da var yakınlarıma dağıtmıştım içinde badem şekeri ile hepsi kullanılmadı 20-25 tane kaldı. Onlara mum yapacağım inşallah üşenmezsem![]()
Masrafli seylere ben de degineyim biraz.
Hamile fotograflarini cok seviyordum fakat oyle bir butcem yok. Esimin arkadasi fotograf kursuna gidiyormus. Kendi teklif etti. Pazar gunu maltepe veya sile sahilinde fotograf cekilcez. Normal kot elbise giycem cicek, tac falan almiyorum. Dogum zamani da musait olursa yine o arkadasimiz cekecek.
Ayda bir kuzenlerle gunumuz var. Ekim basi sirasi olan kuzenime hadi bana baby shower yapalim dedim. Onda da zaten yapilacak bir sey oldugu icin masraf olmiycak. Sadece bir kuzen ben susleri alirim dedi. Ben de mum yaptirabilirim diye dusundum. Hastaneye gelenlere de veririm.
Kasim ayinda yine gun sirasi bende. Anneleri ve samimi bir kac arkadasi cagirip mevlidi de o zaman okutcam. Cok kalabalik bir sey yapamam cunku destegim birileri cok yok. Her seyi kendi kendimize yapiyoruz.
Kapi suslerini seviyorum ama toz tutacak bir sey olmamasini istiyorum. Alip almamada kararsizim.
Hastaneye suslu lohusa terligi goturmek istemiyorum. Cunku sonra atcam. Bi de ayaklarim nerdeyse 41 numara oldu. Ama kafamda bi tac olsa guzel olur sanki.
Ikram olarak da dedigim gibi sanirim mum yaptircam. Kuru pasta ve lohusa serbeti ikram ederiz. Esimin tarafinda kaynar diye bir sey yapiyorlarmis. Lohusa serbeti gibi.
Sus olarak da baby showerdaki balonlari saklar hastaneye gotururuz kotu olmazsa.
Bilmiyorum cok mu cimriyim. Hem ozeniyorum ama daha once kayiplarim da oldugu icin cok ozenmek de istemiyorum.
Allah o hastaneden hepimize kucagimizda saglikli bebeklerimizle cikmayi nasip etsin. Biraz uzun yazdim. Kusura bakmayin.
Teşekkürler birde çikolata alacağız gelenlere vermek için ..:)Ayyy çohhh güselllllEllerine sağlık güle güle kullansın kuzucuk inşallah
![]()
Benimde dogum günüm 1 ekim bende terazi isyiyorum ama bakalim.. normalde 29 ekim görünüyor çünkü bebegin doğum tarihi..Bnm kendi Doğum günüm de 10 ekim, inşallah kızımda terazi olur![]()
Galiba iki yas bende tam olarak bilmyrmBenim anneannem zeynepin nenesi oluyor kendisi :) dunyanin yastigini yaptırdı ancak yasina girdikten sonra kullanir. Onlarla destekle dedi. Ya bisey daha sorcam basinin altina ne zamana kadar yastik koymayacagiz
Eki Görüntüle 2188857
Sizce nasıl ? Normal anakucağımı alayım yoksa ? Bir tane ürünle birçok iş görülsün kalabalık olmasın istiyorum ne tavsiye edersiniz
Ya ben seviyorum öyle şeyle yapmayı ama şuan o kadar üşengeçlik var ki sipariş verebileceğim şeyler bakıyorum :))
Öylemi onu hiç görmedim bi bakayım sallama aparatı varsa mantıklı olur sonrada koltuk olarak kullanır 4 yaşa kadar yazıyor çünkü fiyatıda uygunBunlarin altina sallanma aparatida olabiliyor.
Bana mantikli gelmisti ama kullananda yok cevremde hic bilmiyorum fikir olarak :) bende daha almadim dusunursek sonradan aliriz diye.
Galiba iki yas bende tam olarak bilmyrmplojovic bu konuda bizi aydinlatir misin? :))))
Benm kizim 1 yasinda hala kullanmiyrm. Ama bazen yanima gelip yatiyor orda kullaniyr. Ama kendi yatagnda yok kesnlikle
Öylemi onu hiç görmedim bi bakayım sallama aparatı varsa mantıklı olur sonrada koltuk olarak kullanır 4 yaşa kadar yazıyor çünkü fiyatıda uygun
Ben bugun ilaci son serumla aldim kizlar bitti.
Kanim 10a cikmis o sevindirdi.
Suyum sınırda cıktı ve nst sıkıntılıydı,kalp atislari yavas biraz,birseyler yedim ictim tekrar istedi doktor o digerine nazaran daha iyi cikti ama normalde cuma dogum icin gidecektim boyle olunca pazarteside sadece nst icin cagirdi bi gorelim dedi yine de.Biraz sikintili gecti son haftalar,insallah ani bisy olmadan saglikla kavusuruz❤Dualarinizi esirgemeyin
Gözün aydın :) Darısı bizim başımıza inşallah sağ salim doğum yapıp bebisle dönelim eve inşallah.Kızlar merhaba . Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Minnagimizla evdeyiz. Cok şükür allahım. Uykusuzluk başıma vurmuş durumda ama bn inanılmaz mutluyum. Göğüslerim acıyor ama bn mutluyum. Annelik ilginç birşeymiş hemde çok güzel paha biçilemez. Hayırlısı ile hepiniz yavrunuza kavuşun inş. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın.
Bi bakmışsın geçmiş bitmiş kucağında minik :) Insallah hiç bi sorun çıkmadan kolayca geçecek doğumun. Iyi düşün iyi olsun son heyecanlı günler :)Ben bugun ilaci son serumla aldim kizlar bitti.
Suyum sınırda cıktı ve nst sıkıntılıydı,kalp atislari yavas biraz,birseyler yedim ictim tekrar istedi doktor o digerine nazaran daha iyi cikti ama normalde cuma dogum icin gidecektim boyle olunca pazarteside sadece nst icin cagirdi bi gorelim dedi yine de.Biraz sikintili gecti son haftalar,insallah ani bisy olmadan saglikla kavusuruz❤Dualarinizi esirgemeyin
Sikinti yapmayin icinizi ferah tutun saglikla vaktinde gelir insallah. Hem bu haftalardan sonra artik gelsede sikinti olmaz dr mun dedigine gorw
Gözün aydın :) Darısı bizim başımıza inşallah sağ salim doğum yapıp bebisle dönelim eve inşallah.
Bi bakmışsın geçmiş bitmiş kucağında minik :) Insallah hiç bi sorun çıkmadan kolayca geçecek doğumun. Iyi düşün iyi olsun son heyecanlı günler :)
Çok sevindim canım gözünüz aydınKızlar merhaba . Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Minnagimizla evdeyiz. Cok şükür allahım. Uykusuzluk başıma vurmuş durumda ama bn inanılmaz mutluyum. Göğüslerim acıyor ama bn mutluyum. Annelik ilginç birşeymiş hemde çok güzel paha biçilemez. Hayırlısı ile hepiniz yavrunuza kavuşun inş. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın.
Inşallah hiçbir olumsuzluk olmaz planlanılan tarihte saplıkla gelir kuzucuk canımBen bugun ilaci son serumla aldim kizlar bitti.