- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Olası doğum 10 ekim hala .. 10 gün erken 10 gün geç olabilir diyor ya doktorlar eşim hemen 10 gün geç miii diyorAhahaha:))) hakket he. Bazen geliyolar oyle. Sikintisiz gelsinler. Yakinmisiz bu arada zaman olarak.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olası doğum 10 ekim hala .. 10 gün erken 10 gün geç olabilir diyor ya doktorlar eşim hemen 10 gün geç miii diyorAhahaha:))) hakket he. Bazen geliyolar oyle. Sikintisiz gelsinler. Yakinmisiz bu arada zaman olarak.
Aynen bizimde 12 ekimz ilk bebekte 41i gecirmem demisti dr ama acaba ikinci bebekte sinir kac? Ayy merak ediyrm zamnini gerckten. Benm esimde haftasonu dogur daha rahat olurum diyo deli:)))Olası doğum 10 ekim hala .. 10 gün erken 10 gün geç olabilir diyor ya doktorlar eşim hemen 10 gün geç miii diyor)) sabırsız son günler bekleyemez oldu nedense bende korkudan öyle bekliyom ki :)))))
Hahaha o da iyiymiş doğru demiş bende istiyorum eşim evdeyken olsun ne olacaksa :))) hem kendim panik olurum tek başıma hem onu panikletirim gelene kadar yolda stres olmasın adam :) bazen diyorum ki sancı bi başlasada nasıl bir şey olduğunu görsemAynen bizimde 12 ekimz ilk bebekte 41i gecirmem demisti dr ama acaba ikinci bebekte sinir kac? Ayy merak ediyrm zamnini gerckten. Benm esimde haftasonu dogur daha rahat olurum diyo deli:)))
Ozel hastanelerin cogu susleme lohusa serbeti birkac fotograf kuafor bebek ayak izli sertifika fln hatira olabilecek birkac sey var zibin battaniye fln ben kayseri memorial da standart dogum paketini sectim 4000 tl dr.prof disardan oldugu icin biraz tuzlu hastanenin kendi dr.daha uygundur belki arastir bence stres olmadan eve gelen misafir icinde dusunuruz tatlim su dogumu atlatalimda hayirlisiylaDogum yapacagim hastaneyi henuz secmedim. Doktorumun dogum yaptirdigi bir kac hastane var. Daha gidip gorusmedim. Hic kimse de soylemedi bana hastanenin boyle seyleri yaptigini. Yeni dogum yapan arkadaslara soruyorum neyi nerde yaptirdiklarini. Kimsenin hastanesi yapmamis. Sizin hastaneniz neresi ki?
Ben solda hiç yatamıyorum hep sağa yatıncada ağrı oluyor fıtığımda var o yüzden hiç rahat yatamıyorum sürekli kalkıyorum tam dalsam bu sefer tuvalet nöbeti başlıyor :)Ben de huzursuz bacaktan uyuyamiyorum. Allah kimseye vermesin. Hamilelikten once de bazen olurdu ama simdi aksam olmasin istiyorum.
Günaydınlar güzel anne adayları haftayı kapattığınız mutlu bir gün olsun. Seminer dönemini de bugün itibariyle bitiriyoruz şükür ki 3gün çalışıp 4. Gün izne ayrılacağım Allah nasip ederse. Kafam rahatlayacak bir ayrılsam izne
Benim doktorum da bahcelievler memorial onerdi. Onun hastalarina yilbasina kadar 3100 liraymis. Hatta giderken ugrayin konusun demisti de yorgundum. Bi sonraki randevudan sonra gider konusurum o zaman. Tesekkur ederim.Ozel hastanelerin cogu susleme lohusa serbeti birkac fotograf kuafor bebek ayak izli sertifika fln hatira olabilecek birkac sey var zibin battaniye fln ben kayseri memorial da standart dogum paketini sectim 4000 tl dr.prof disardan oldugu icin biraz tuzlu hastanenin kendi dr.daha uygundur belki arastir bence stres olmadan eve gelen misafir icinde dusunuruz tatlim su dogumu atlatalimda hayirlisiyla
Memorialin kendi fiyatı baya uygunmuş burda medical aynı para nerdeyse ve hiçbir şey yapmıyor :) süslemesi fotoğrafı var ama extraya giriyor .. normal doğum 3 sezaryen 4 kendi isteğinle sezaryen 5 miş diye duydum ama kendim daha konuşmadım tabiOzel hastanelerin cogu susleme lohusa serbeti birkac fotograf kuafor bebek ayak izli sertifika fln hatira olabilecek birkac sey var zibin battaniye fln ben kayseri memorial da standart dogum paketini sectim 4000 tl dr.prof disardan oldugu icin biraz tuzlu hastanenin kendi dr.daha uygundur belki arastir bence stres olmadan eve gelen misafir icinde dusunuruz tatlim su dogumu atlatalimda hayirlisiyla
Hadi hayırlısı olsun .. normal mi ?Simdi kahvaltimi yapip haftalik kontrolume gidicem cok heyecanliyim dogum tarihi vericekmi bakalim dua edin kizlar opuyorum hepinizi
Arkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin![]()
:))) cok bekledim biliyomusn filmlerde ki gibi boyle bagirarak sanciyla gitmeyi:)) ama gayet norml gitmistim. Belki bunda olur:)) eger oyle gidersek videoya cekmemiz lazim:))) sonra izlerizHahaha o da iyiymiş doğru demiş bende istiyorum eşim evdeyken olsun ne olacaksa :))) hem kendim panik olurum tek başıma hem onu panikletirim gelene kadar yolda stres olmasın adam :) bazen diyorum ki sancı bi başlasada nasıl bir şey olduğunu görsem![]()
Sen tecrübelisin tabi rahatsın :) anlatsana biraz öyle korkuttukları gibi dayanılmaz bir şey mi normalde adet sancısı çok çektim hamilelikten beridir unuttum gerçi bi rahatım :) ama kıvranırdım yatak yorgan öyle bir şey ise tamam sorun değil doğururum ben:))) cok bekledim biliyomusn filmlerde ki gibi boyle bagirarak sanciyla gitmeyi:)) ama gayet norml gitmistim. Belki bunda olur:)) eger oyle gidersek videoya cekmemiz lazim:))) sonra izleriz
Allah korusun korkarim depremden gerci kim korkmazGünaydın.. ben de her gece saat 2 gibi uyanıp 3e kadar yatakta dönüyorum. Artık rutine bağladık. 3 gece önce deprem oldu gece heralde ondan da korktum uyku sersemliğiyle. Aynı saatte uyanıp sallandığımı hissediyorum.
Cok fenayim bak simdi uyumaya caliscam ama nefes gidiyorGece uykusu ne diyesim geldi :) gerçi gündüzde uyuyamıyorum ki sürekli wc kalkıyorum ya da dediğin gibi bacağım ağrıyor nefesim kesiliyor şimdi kendimi zorluyorum uyu diye yok yine uyuyamadım![]()
Vaktinde gelsin inşallah miniğin cnm tehlikeli dönemler bitti gelsede korkma Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallahBen bugun ilaci son serumla aldim kizlar bitti.
Kanim 10a cikmis o sevindirdi.
Suyum sınırda cıktı ve nst sıkıntılıydı,kalp atislari yavas biraz,birseyler yedim ictim tekrar istedi doktor o digerine nazaran daha iyi cikti ama normalde cuma dogum icin gidecektim boyle olunca pazarteside sadece nst icin cagirdi bi gorelim dedi yine de.Biraz sikintili gecti son haftalar,insallah ani bisy olmadan saglikla kavusuruz❤Dualarinizi esirgemeyin
Dün diyetisyen de dedi. 38 den sonra günde 2-3 hurma yiyin dedi..Günaydın az kalmış hepinizin günü sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
son haftanızda hurma yemeyi unutmayın![]()