- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.072
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hizmette yapacağım daha öncede orada doğum yaptım çok arkadşımda orada dopum yaptı gerçekten tavsiye ederim çok temiz ve çok ilgililer..doktor hariç 2600 vereceğim bende hastahaneye spinal sezaryen için ..lohusa şerbeti ikramı var birde kapı süsü varmışBenim doktorum da bahcelievler memorial onerdi. Onun hastalarina yilbasina kadar 3100 liraymis. Hatta giderken ugrayin konusun demisti de yorgundum. Bi sonraki randevudan sonra gider konusurum o zaman. Tesekkur ederim.
Bi de memorial hizmet hastanesi var. Orda kurtaj olmustum. Cok temizdi. Cok ilgiliydiler. Orasi da 2800mus. Ikisiyle de konusmak lazim.
Bende acıbadem de dogum yapacagım ama bu söylediğiniz herşey dogum ücreti dısında artı ücret istiyor benim hastanem sadece kuaför dogum sonrası akşam yemegi ve lohusa şerbeti ikramı var. Birde cocugu hastane giydiriyor eve cıkarken de göğüs pedine kadar icinde cocugun ihtiyacı olan herşeyden numune şeklinde bir çanta veriyorlar.Ozel hastanelerin cogu susleme lohusa serbeti birkac fotograf kuafor bebek ayak izli sertifika fln hatira olabilecek birkac sey var zibin battaniye fln ben kayseri memorial da standart dogum paketini sectim 4000 tl dr.prof disardan oldugu icin biraz tuzlu hastanenin kendi dr.daha uygundur belki arastir bence stres olmadan eve gelen misafir icinde dusunuruz tatlim su dogumu atlatalimda hayirlisiyla
Günaydın kızlar.. doğum ücretlerinden bahsetmişsiniz.. bizimki doktor dışardan gidicek diye heralde medical 5500 veya kent olursa 7500.. çokmuş yaa sizinkilerle arada baya fark var.. zaten bizim herseyimiz böyle pahali denk gelir.. ne güzel doktor hastanenin doktoruydu özel muayenehane acip ayrildi şansımiza.. neyse hayırlısıyla atlatalalimda gerisini düşünmüyorum..
Benim doktorumda tüp bebek olmasina rağmen normal doğum istiyo anladigim kadariyla.. bugüne kadar detayli konuşmadik duruma göre bakariz, deneriz olmazs sezeryana döneriz şeklinde.. zaten çoğunlukla normal doğurtuyor.. ben kendimi bir tarafa şartlandırmak istemiyorum.. hayırlısı nasılsa öyle olsun.. birtek ben adet sancısı çekmezdim normalde.. öyle olunca kaldırabilirmiyim hayal edemiyorum.. birde bu sancı şiddeti doğuma yaklaştikca artiyormu yoksa şiddeti ayni da sıklaşıyormu?
@provq
Vaktinde gelsin inşallah miniğin cnm tehlikeli dönemler bitti gelsede korkma Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah![]()
Yaa iyi oldu bunu ogrendigim de. Tesekkurler.Bende hizmette yapacağım daha öncede orada doğum yaptım çok arkadşımda orada dopum yaptı gerçekten tavsiye ederim çok temiz ve çok ilgililer..doktor hariç 2600 vereceğim bende hastahaneye spinal sezaryen için ..lohusa şerbeti ikramı var birde kapı süsü varmış
Canim benim de doktor masrafim fazla. 6000+kdv. Bir senedir biriktirdigim paranin hepsini cocuga harciyorum. Capa'ya gidip bedava dogursam mi diyorum bazen ama daha once yasadigim seylerden dolayi da kendi doktorumdan baskasini asla istemiyorum. Dogum bu kadar pahali olmasaydi 2. Donem okula baslamak zorunda kalmazdim.Günaydın kızlar.. doğum ücretlerinden bahsetmişsiniz.. bizimki doktor dışardan gidicek diye heralde medical 5500 veya kent olursa 7500.. çokmuş yaa sizinkilerle arada baya fark var.. zaten bizim herseyimiz böyle pahali denk gelir.. ne güzel doktor hastanenin doktoruydu özel muayenehane acip ayrildi şansımiza.. neyse hayırlısıyla atlatalalimda gerisini düşünmüyorum..
Benim doktorumda tüp bebek olmasina rağmen normal doğum istiyo anladigim kadariyla.. bugüne kadar detayli konuşmadik duruma göre bakariz, deneriz olmazs sezeryana döneriz şeklinde.. zaten çoğunlukla normal doğurtuyor.. ben kendimi bir tarafa şartlandırmak istemiyorum.. hayırlısı nasılsa öyle olsun.. birtek ben adet sancısı çekmezdim normalde.. öyle olunca kaldırabilirmiyim hayal edemiyorum.. birde bu sancı şiddeti doğuma yaklaştikca artiyormu yoksa şiddeti ayni da sıklaşıyormu?
Yok malesef kan civiltici igne vuruldugum.icin sezeryan olucam bebek iri haftaya tekrar nst duruma gore gun verecek simdiden 3560 kg bebegim 51 cm doguma kadar 4 kg olurmus sancim 55-75 arasi normal dedi suyun gelmedigi surece haftaya da bekleyelim oyle gun belirleyelim. Dedi.Hadi hayırlısı olsun .. normal mi ?
Kan sulandirici igne ile sezeryanin alakasi yok kiYok malesef kan civiltici igne vuruldugum.icin sezeryan olucam bebek iri haftaya tekrar nst duruma gore gun verecek simdiden 3560 kg bebegim 51 cm doguma kadar 4 kg olurmus sancim 55-75 arasi normal dedi suyun gelmedigi surece haftaya da bekleyelim oyle gun belirleyelim. Dedi.
Cok guzel olmuş canim bayildim vallaEki Görüntüle 2189137 Şekerlerimiz geldi bizimde :)
Kapı süsününde son bir rötuşu var onu halledecem :)
Biz birde dogum tarihimiz net belli olmayinca eski fiyati icin sabitkeme pazarkigi yaptik 5 gun once zam gelmis aramizda bir hafta olan arkadasim 12 sinde dogum yapti hemen fiyati sabitlettik yeni fiyat ne bilemiyorumMemorialin kendi fiyatı baya uygunmuş burda medical aynı para nerdeyse ve hiçbir şey yapmıyor :) süslemesi fotoğrafı var ama extraya giriyor .. normal doğum 3 sezaryen 4 kendi isteğinle sezaryen 5 miş diye duydum ama kendim daha konuşmadım tabi
Masallah cok tatli sekerleri saglikla dogar ins.Eki Görüntüle 2189137 Şekerlerimiz geldi bizimde :)
Kapı süsününde son bir rötuşu var onu halledecem :)
Bana igne ve bebek iriliginden dolayi soyledi dr.m sezeryaniKan sulandirici igne ile sezeryanin alakasi yok ki
Onu kullanarakta normal dogum yapabilirsin bende kullaniyorum benim sezeryan sebebi farklı ama igneyle alakasi yok
Dosya yuklenmiyor acibademin brosuru var elimde ama resim yuklemede hata veryor eko paket 3500.stsndart paket 4500. Vip paket 6500 iki ay onceki fiyatlar bunlar zamlandimi bilemiyorumBende acıbadem de dogum yapacagım ama bu söylediğiniz herşey dogum ücreti dısında artı ücret istiyor benim hastanem sadece kuaför dogum sonrası akşam yemegi ve lohusa şerbeti ikramı var. Birde cocugu hastane giydiriyor eve cıkarken de göğüs pedine kadar icinde cocugun ihtiyacı olan herşeyden numune şeklinde bir çanta veriyorlar.
canım kesin senin dr. dışardan diyedir. bu sadece doğum fiyatı mı? yoksa süsleme ve foto var mı?medicalpark izmir 3300tl sadece doğum, en alt paket süsleme ve gold paket foto için yaklaşık 5000tl gibi bi fiyat verdi...Günaydın kızlar.. doğum ücretlerinden bahsetmişsiniz.. bizimki doktor dışardan gidicek diye heralde medical 5500 veya kent olursa 7500.. çokmuş yaa sizinkilerle arada baya fark var.. zaten bizim herseyimiz böyle pahali denk gelir.. ne güzel doktor hastanenin doktoruydu özel muayenehane acip ayrildi şansımiza.. neyse hayırlısıyla atlatalalimda gerisini düşünmüyorum..
Yani en uçuk medical mi şimdi başka yere bakmadan oraya gittim direkt tüh ya zaten doktorda son zaman kendini belli etti sezaryencicanım kesin senin dr. dışardan diyedir. bu sadece doğum fiyatı mı? yoksa süsleme ve foto var mı?medicalpark izmir 3300tl sadece doğum, en alt paket süsleme ve gold paket foto için yaklaşık 5000tl gibi bi fiyat verdi...