2018 Ekim Anneleri

İyi akşamlar kızlar.Az kaldı bira daha gayret edin inşallah.Bulantılar da geçecek,nefes darlıkları da,korkular da inşallah.Sonunda kokusuna doyamayacağımız evlatlarımız kucağımızda olacak Allah’ın izniyle.Böyle düşünelim ve mutlu olalım :KK66:

SaskinAnne SaskinAnne canım hala ses soluk yok iyisindir inşallah??
Iyiyim canim
Hem karnimdan hem alttan baktilar acilma yokmus sukur
Ama benim halen sancim var :(

Uykusuzluk icin napiyosunuz kizlar.bese altiya kadar donuyorum gun icindede salak gibi dolasiyorum unutkanlik hat sahfada:KK43:(
Ya ben bu gece uykusuzluğuda geçtim ne oturabildim ne yatabildim nefesim kesiliyo sanki yatınca birde sırtım belim ağrıyor aynı zamanda göğsüme doğru batmalar var çok feciii :( bu gece uykudan ziyade yatamıyorumda

Cok kotuydum sabah saatlerce gecmedi banyo yaptim hazirlandim nolur nolmaz diye

Hastaneye gittik nst de en yuksek 35 e cikti sancim karnimdan usg ile serviks olctuler alttanda bakalim dediler vajinal usg ile de baktilar serviks 36 mm dedi sanirim dogru yazdim ölçüyü acilma da yokmus simdi geldik eve

Vajinal ultrasonun zarari olmaz dedi ama ben cok korktum.
Canım ben hamilelikte her türlü muayeneyi oldum alttan bişey olmuyor

Screenshot_20180914-234737.webp Screenshot_20180914-234627.webp
Elimde poşet ve kurdela var sizce küçük lokum olanı mı büyük tek olanı mı yapayım ? Bu arada uyku yoksa uğraş var en azından batmalara ağrılara iyi geliyor :)

Bende hizmette yapacağım daha öncede orada doğum yaptım çok arkadşımda orada dopum yaptı gerçekten tavsiye ederim çok temiz ve çok ilgililer..doktor hariç 2600 vereceğim bende hastahaneye spinal sezaryen için ..lohusa şerbeti ikramı var birde kapı süsü varmış
Ben de hizmette doğum yapmayı düşünüyorum dün fiyat bilgisi için aradım epidural sezaryen doktor hariç 2950 dediler siz fiyat bilgisini ne zaman aldınız

Geçmiş olsun canım.Sen sancılarının sıklığını ve türünü takip etmeye devam et ama dinlenince geçer muhtemelen açılmada yoksa.(tabi dinlenebilirsen)
Sabahki geçmemişti birazda evham yaogkm onunda etkisi oldu sanırım sagolasin canim

Kızlar hastane muhabbeti olmuş. Benim hala bir doktorum hastanem yok. Haftaya perşembe de 37 hafta raporu almam lazım. Sizlerden fikir almak istiyorum. İlk doğumum medipolde sezeryandi. Şimdi ikinci de sezeryan olacak. İlk doktorum yoğunluktan hasta kabul edemiyorum dedi. Doktor doktor gezdim kafama uyan birini de bulamadım. Zaten sezeryan hastane seçeyim bari diyorum. Oradan doktor seçerim. Zaten kesip alacaklar :KK43:

Şimdi alternatifler medipol koşuyolu , medical park Göztepe, central hospital ya da üskğdar yunus emre hastanesi. Sigortam var medipol ve medical parkta 500 TL fark çıkacak. Diğerlerini sigorta karşılıyor. Hastane olarak tavsiyeniz olur mu? Ne dersiniz?

Ben yine de doktor tavsiyesi almani oneririm.Herkesin elide bir olmuyor;) cerrahide basli basina bir is canim.

Burundsn derin bir nefes Alıp içinde 6-7 Sn tutuyorsun tuttuğun Sürenin iki kati kadar sürede de ağızdan üflüyorsun.Pelvis kaslarını gevşetiyor.Aynı şeyden bahsediyoruz gibi

Aynen bunda gogsun sisiyor.
Ileri safhalarda karin nefesi aliyoraun,tutarak olan o da;)

Cnm ama bunlar ömğrlük ki prasını nasıl çıkartır,odasına dekoruna da kullanırsın ne güsel olur,ben oğlumun kapı süsü hala odasını kapısında ömür boyu da duracak orda allah kısemt ederse,kızıma da yaptırdım,onunda kendi oda kapısında asılı duracak,
Evet öyle tabiki kızımdada kendim yapmıştım duruyor hala kapı süsüde defteride ..şimdide çok süslü bir oda olsun istemedim sadeve bunları yaptım erkek olacağı için ..ama çok uçuk fiyatlarda var öalesef isteyince yapılabiliyor çok zor değil yani ..

Bşrde cnm nelere para vermiyorz ki allah aşkına,kebap olmuş 25 tl yanına çorbası içeceği dersen kişi başı 35 tl ailecek dışarda yiyelim desen 100 e yakın bırakıp çıkıoaun,biz oğlana değişiklik olsun die ayda bir
Filan avm yemek oyun alanı yapıyrz çok sevio inan ki en az 150-200 tl tutuo,kullandıpımız cep teller aylık internetler,saç boya,vs ya şu kış kurutmalıkları vs bile bşr ton yapıyrz bir
Dünya paraya,bunlar ne ki.çok iyi yapmışsın cnm mis gibi valla.
Evet veriyoux tabiki gıda özellikle ama ben her konuda genelde böyleyimdir yani iyice araştırırım öyle alırım ikinci el de alırım satarım onu yenilerim bir şekilde seviyorum biraZda uğraşmayı :) var diye boşa harcAmakta bana anlamsız geliyor..

Ben de hizmette doğum yapmayı düşünüyorum dün fiyat bilgisi için aradım epidural sezaryen doktor hariç 2950 dediler siz fiyat bilgisini ne zaman aldınız
Aiz direk aradığınız için olabilir beniö doktorum anlaşmalı hastajanesi orası 15yıldır falan yaklaşık yani daha öncede orada çalışıyordu zaten bize daha indirimlidir muhtemelen diye düşünüyorum ..yeni aldım geçen hafta

Sabahki geçmemişti birazda evham yaogkm onunda etkisi oldu sanırım sagolasin canim
Çok geçmiş olaun canım

Cok kotuydum sabah saatlerce gecmedi banyo yaptim hazirlandim nolur nolmaz diye

Hastaneye gittik nst de en yuksek 35 e cikti sancim karnimdan usg ile serviks olctuler alttanda bakalim dediler vajinal usg ile de baktilar serviks 36 mm dedi sanirim dogru yazdim ölçüyü acilma da yokmus simdi geldik eve

Vajinal ultrasonun zarari olmaz dedi ama ben cok korktum.

İlk haftalarda da yapıyorlar, bence de olmaz bir zararı. Umarım dinlenince geçer.

Eki Görüntüle 2189308 Eki Görüntüle 2189309
Elimde poşet ve kurdela var sizce küçük lokum olanı mı büyük tek olanı mı yapayım ? Bu arada uyku yoksa uğraş var en azından batmalara ağrılara iyi geliyor :)

Ben küçükleri beğendim sanki :)

İlk haftalarda da yapıyorlar, bence de olmaz bir zararı. Umarım dinlenince geçer.

Ben küçükleri beğendim sanki :)
Sürekli bana agri tarif ediyorlar anlamiyorum bu yalanci sanci gercegi daha duzenli olur dedi

Back
X