2018 Ekim Anneleri

Günaydın hanımlar mutlu hafta sonları... ben bugün kendi dr uma muayeneye gideceğim inş oğlumu görmeyi çok özledim umarım her şey yolundadır. Bu arada ben kaç gündür demir hapımı unutuyordum bugün de kızımın yanında uyuyakalmışım 3 gibi içmiştim bulantı yapıyor diye gece içiyordum sabaha karşı kızıma uyandım mide bulantısı başladı bir saat yatakta sabrettim ama ayağa kalkıp lavaboya gidince kustum hala da bulantım var gibi. Kabusu yaşıyor gibiyim öyle kötü bir tat var ki ağzımda hamileliğin başına döndüm resmen:( ilaçtan olmuştur değil mi gyno ferro sanol kullanıyorum mide bir türlü alışamadı sabahları aldığım zamanlarda da hep kustum:(

Günaydın hanımlar mutlu hafta sonları... ben bugün kendi dr uma muayeneye gideceğim inş oğlumu görmeyi çok özledim umarım her şey yolundadır. Bu arada ben kaç gündür demir hapımı unutuyordum bugün de kızımın yanında uyuyakalmışım 3 gibi içmiştim bulantı yapıyor diye gece içiyordum sabaha karşı kızıma uyandım mide bulantısı başladı bir saat yatakta sabrettim ama ayağa kalkıp lavaboya gidince kustum hala da bulantım var gibi. Kabusu yaşıyor gibiyim öyle kötü bir tat var ki ağzımda hamileliğin başına döndüm resmen:KK43: ilaçtan olmuştur değil mi gyno ferro sanol kullanıyorum mide bir türlü alışamadı sabahları aldığım zamanlarda da hep kustum:KK43:
Degistirme ihtimalin yok mu canim? Yani sende mutlaka dusunmussundr tabide. Sivi mi? Hap olarak alsan? Ya bu arada bende unutyrm hep. Ama cok onemli demir

Degistirme ihtimalin yok mu canim? Yani sende mutlaka dusunmussundr tabide. Sivi mi? Hap olarak alsan? Ya bu arada bende unutyrm hep. Ama cok onemli demir
Biliyorum canım çok önemli hatta hamileliğin başında 9 a düşünce dr beklemeden başladı kan ilacını. Ya benim mide çok hassas hamileliğin başlangıcından itibaren 3 ilaç değiştirdim hepsinde aynı etki oldu sabahları değil geceleri uyumadan içiyorum zaten midem kötü oluyor diye. Gastrit problemim vardı normalde her ilacı alamam bu hamilelikte de genel olarak demir ilaçlarında oldu. Yükselmiş aslında kan değerlerim baya kussam da arada unutsam da ilaç etkili ama midemi de mahvediyor:( sıvı olanlar için de dr um hızlı yükseltmediğini çok etkili olduğunu düşünmediği için böyle verdi yoksa sıvı daha rahat

Günaydın hanımlar mutlu hafta sonları... ben bugün kendi dr uma muayeneye gideceğim inş oğlumu görmeyi çok özledim umarım her şey yolundadır. Bu arada ben kaç gündür demir hapımı unutuyordum bugün de kızımın yanında uyuyakalmışım 3 gibi içmiştim bulantı yapıyor diye gece içiyordum sabaha karşı kızıma uyandım mide bulantısı başladı bir saat yatakta sabrettim ama ayağa kalkıp lavaboya gidince kustum hala da bulantım var gibi. Kabusu yaşıyor gibiyim öyle kötü bir tat var ki ağzımda hamileliğin başına döndüm resmen:( ilaçtan olmuştur değil mi gyno ferro sanol kullanıyorum mide bir türlü alışamadı sabahları aldığım zamanlarda da hep kustum:(
ay ben de onu iciyorum sabahlari.yan etkilerinde zaten birsuru sey yaziyoddu.benim de afedersin kakami aimsiyah yapiyor.fayda gorcez derken garip garip yan etkiler iste :/

Biliyorum canım çok önemli hatta hamileliğin başında 9 a düşünce dr beklemeden başladı kan ilacını. Ya benim mide çok hassas hamileliğin başlangıcından itibaren 3 ilaç değiştirdim hepsinde aynı etki oldu sabahları değil geceleri uyumadan içiyorum zaten midem kötü oluyor diye. Gastrit problemim vardı normalde her ilacı alamam bu hamilelikte de genel olarak demir ilaçlarında oldu. Yükselmiş aslında kan değerlerim baya kussam da arada unutsam da ilaç etkili ama midemi de mahvediyor:KK43: sıvı olanlar için de dr um hızlı yükseltmediğini çok etkili olduğunu düşünmediği için böyle verdi yoksa sıvı daha rahat

Ben feramat kullaniyorum canim.Gunde 2 tane.Zorlamiyor.Tuvalet konusunda da sikinti cikarmadi.Hatta bana tek dokunmayan ilac oldu diyebilirim cogunu denedim hep kansizlik oldugu icin :)
Sadece bu hafta ekstra ferinject takildi iste.O da 3 tane de yaramis 10a cikmis kanim sukur.4.yude taktirdim bitti.

Yuklenmiyo sana nasil ulastirabilirim
Ozelden gonderdim biraz kucuk oldu disya boyutu fazla geldiginden yuklenmiyormus
201809151006391000.webp

Gunaydinlar, dogumdan sonra bebegin ilk muayenesi icin her hastanede yapilan fix seyler nelerdir? Bu dogar dogmaz hani hemen bakiliyor sonrasinda ayrica bi muayene daha gerekli oluyor mu?

Bana ferrum fort vermisti. Surekli kusuyordum. Ayni anda hem ishal hem kabiz olur mu insan. Cok fenaydi. Simdi ferplex fol kullanoyorum. Surup. Tadi da guzel. Cok memnunum. Ama benim kanim normaldi. Ekstra iciyorum gibi bir sey. Cok etkili olmayabilir.

Aiz direk aradığınız için olabilir beniö doktorum anlaşmalı hastajanesi orası 15yıldır falan yaklaşık yani daha öncede orada çalışıyordu zaten bize daha indirimlidir muhtemelen diye düşünüyorum ..yeni aldım geçen hafta

Çok geçmiş olaun canım

Evet dediğiniz gibi olabilir o zaman, Siz hangi doktora gidiyorsunuz yine bahçelievler tarafında mi

Gunaydinlar, dogumdan sonra bebegin ilk muayenesi icin her hastanede yapilan fix seyler nelerdir? Bu dogar dogmaz hani hemen bakiliyor sonrasinda ayrica bi muayene daha gerekli oluyor mu?

Dogumhanede cocuk doktoru hemen bakiyor,ilk asilar flnda yapiliyor.
Hastaneden cikmadan yine kontrol yapiliyor canim.
Topuk kanı aliyorlar,isitme testi fln yapiliyor.

Dogumhanede cocuk doktoru hemen bakiyor,ilk asilar flnda yapiliyor.
Hastaneden cikmadan yine kontrol yapiliyor canim.
Topuk kanı aliyorlar,isitme testi fln yapiliyor.

Saglik ocaginada 1 hafta sonra goturuyoruz demi?
Orada da topuk kani aliniyormus. Peki bunlarin haricinde ayrica bir sey yapmamiz gerekir mi o ilk dogum aninda? Cocuk dr belki 1 ay sonra falan yeniden cagiriyordur

Saglik ocaginada 1 hafta sonra goturuyoruz demi?
Orada da topuk kani aliniyormus. Peki bunlarin haricinde ayrica bir sey yapmamiz gerekir mi o ilk dogum aninda? Cocuk dr belki 1 ay sonra falan yeniden cagiriyordur

Ilk hafta icinde genelde 4.5.gun saglik ocaginda yine topuk kani aliniyor evet.
Senin ekstra bisy yapman gerekmiyor bilgilendiriyorlar gerekirse.
Eger oncesinde cagirmamissa aylik kontrole gidiyorsun evet.Kimisi doktoruna gidiyor kimisi saglik ocagina.
10.gunu hatirlayamadim suan ama benim icin kontrole gittigimizde cocuk doktorunada ugramistik sanki.
Bide cocuk doktoru ozel asilar dahil hersey icin bilgilendiriyor saglik ocaginda cok detayi girmiyorlar bazen.
Aylik doktor kontrolu iyi yani aslinda.Zaten 2.ay yine gidiyorsun kalca kontrolu icin fln.
O yuzden cocuk doktorunuda boraz kafada belirlemekte ya da onu ilk doktorla devam etmekte fayda var.

Benim hastanenin doğum paketinde 5. Gün muayenesi ve topuk kanı testi dahil

Geldi cnm mesaj olarak.Tam olarak ne zaman vermişler di sana bu fiyatları?Bize şimdi 5000 diyorlar ve indirimli zar zor 4750ye indirdik şimdilik.Size bu fiyatları hangi Dr İçin verdiler?
Ben 2 ay once almistim zamlanmis olabilur tabiki bwn prof ozel musyenehanesine gidiyorum iki hastaneyle anladmalimis memorial ve acibadem acibadem pahali olunca memoriali sectik hastane dr. Degil benumki

Back
X