Cidden guzel tesaduf olmus canim ^_^ ayy gun sayiyoruz artik resmen, hayirlisiyla saglikla alalim bebisleri de gelelim eve insallah ❤
Kuzucuklarin dogum gunu ayni olacak desene canim ❤ endiselerin onceki ameliyat tecrubelerinden sanirim. Zihnini rahatlatmaya calis inan dusundugun kadar kotu degil. Bebegi gorunce dunyamiz degisecek, bebek dogal sakinlestirici olacak oyle dusun ^_^ insallah hepimiz sorunsuz, saglikla sihhatle kavusuruz yavrularimiza ❤
Gozun aydin canim cok seviniyoruz biz de boyle guzel haberler alinca. Cok sukur, insallah doya doya emsin ve apne sorunu da gecsin cabucak ❤
Haftalar bitti artik cidden sadece gun sayiyoruz ^_^ hadi insallah saglikla hayirlisiyla gelsin minik hanim ❤
Ahhhah cok tatlisin canim buna cok guldum valla ^_^ annelik dedigin her zaman farkli telas iste
Canim ben ilk oglumda her ay yanina fularlarimla şallarimla rakam yazip cekmistim, foto bulup paylasayim. Illa hazir bi materyale de ihtiyac yok aslinda bence ^_^ yilbasinda da şallardan agac ve hediye paketi yapip oyle cekmistim :)
Canimcim ben hic oncesinde kullanmamistim ama emin degilim. Sut kanallari falan genisliyo gebelikte belki de onceden kullanim etki eder. Ama bence sut isinde asil dogum sonrasi anne vucudundaki hormon degisimleri ve bebegin emmesiyle sut kanallarinin uyarilmasi etkiliyor en cok. Nacizane fikrim :)
ĺ
Insallah en kisa surede yani basinda koynunda olurlar. Cok sukur ki sagliklari iyiymis. Rabbim tez zamanda, saglikla kavusmayi nasip etsin insallah canim ❤