2018 Ekim Anneleri

Son mesai günümden herkese mutlu bir gün diliyorum hanımlar:halay:@limonlutarcinlikek canım hadi geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inş bebeklerine en yakın zamanda kavuşacaksın hiç merak etme gönlünü ferah tut bu ayrılık çok kısa sürecek bebeklerini alıp eve gittiğinde sadece birer anı olarak kalacak. Rabbim yardımcınız olsun

ÇÖnceden kullanıldığını hiç duymadım araştırmadım da... doğum yapmış arkadaşlarım kullanmadılar ama zaten yeterince su tükettiğimiz sürece ve bebeğimizi göğsümüze yatırıp sakin olduğumuz sürece bol bol sütümüz olucak İnşallah ben diyetisyenim doğum sorası hastalara eğitim verirdim emzirme ve emziklilikte beslenme anlatırdım cidden hangi hastam kafa rahat emziririm diye düşünüyosa çok sütü oluyodu acaba gelicek mi yeticekmi tedirginliği yaşıyanların gelmiyodu afrikada kısıtlı besin ve su erişimi olan çocuğun bile sütü var bence şimdiden başlamayı düşünmek psikolojik anlamda strese neden olur ha tam tersi ben herşeyi kullandım diyip rahatlatıcaksa seni başka :KK54:
Cok güzel dediniz. Öncelikle kafada bitiyor olay. Ama bir türlü ikna edemiyorum kendimi nedense :( hep içimde bir kuruntu ya yetmezse ya gelmezse. Cevremdekiler de iyi düşün iyi olsun diyor. Neden bu kadar taktım anlamıyorum:)

Yok canm benim baş gelişli 4 kontrolümde hep baş gelişli diyo dr. Bebeğim hazır gelmek için heran hazırlıklı ol dedi dr.um her hafta önce nst sonra ultrason olacakmış bundan sonra. Küçük hanım biraz aceleci çıktı erken gelmek için uğraşıyor ama bende gününü beklesin istiyorum bakalım hangimiz dediğimizi yapacak. :) İnşallah seninkide döner artk zaman azalıyo. Hakkımızda hayırlısı dönmesede sağlıkla doğsunlar inşallah. Senin kuzucuk kaç gr kaç cm oldu :)
Bende şimdi kontrole gidiyorum canım sonuclari yazarim,ay son zamanlarda insan çok acayip hissediyor ❤️

Sağlıkla gelsin kuzularimiz insallahhh

Normal gittiği için su an bu vallahi derdim :) Insallah lavman ile halledilir de doğumda kasmam yoksa sıkıntı büyük :KK70:

Sezaryende çok kolayda olabilir çok zorda o bünye meselesi sanırım canım.

Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar versin insallah şekli ne olursa olsun.
Sezaryende de sonda mıdır nedir onu takıyorlar ya o var benim kabusum :))

Normal gittiği için su an bu vallahi derdim :) Insallah lavman ile halledilir de doğumda kasmam yoksa sıkıntı büyük :KK70:

Sezaryende çok kolayda olabilir çok zorda o bünye meselesi sanırım canım.

Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar versin insallah şekli ne olursa olsun.
Hic lavman yaptirdin mi bilmiyorum benim ameliyattan onceki gece yapmislardi yarim saat cikamadim tuvalatten :KK70::KK70:
Ertesi sabah bi daha yapildi ama bu defa gitmedim bile. Seninde oyle olur tamamen bosaltiliyor benim bi arkadasim var o hic yapmamis dogum sırasında ama bi tanidigim da yapmis yaptigini dogurup bitince anlamis o sirada sıkıntı ile anlamadim diyor

Ayyy anlattiklarima bak b.. konusu :KK70::KK70:

Kizlar hepiniz merak etmissiniz beni ve bebeklerimi. Allah hepinizden razi olsun. Bebeklerim kuvezdeler. Sagliklari iyi ama yine de cok uzuluyorum yanimda olmadiklari ve koklayamadigim icin. Onlari orada yalniz birakip geldigim icin. Bende hala hastahanedeyim. Ama farkli yerlerdeyiz her istedigimde gidip goremiyorum

Gözünüz aydın, Allah analı babaşı büyütsün. Kısa zamanda kavuşun inşallah.

Ben kullanmadım doğumdan önce hiçbirşey kremde dahil göğüs ucu için..göğüslerim çok hassastır ama yara olmadı ,sütüm eve gelir geşmez aşırı derecede gelmişti ama ben yinede o çaylardan alnıştım 1-2 defa içtim doğum sonrası ama birdaha içmedim sütüm vardı çünkü ..bileemiyorum hiç dıymadım öncesinde içildiğini..ben bol su içiyordum hep..
Cidden guzel tesaduf olmus canim ^_^ ayy gun sayiyoruz artik resmen, hayirlisiyla saglikla alalim bebisleri de gelelim eve insallah ❤

Kuzucuklarin dogum gunu ayni olacak desene canim ❤ endiselerin onceki ameliyat tecrubelerinden sanirim. Zihnini rahatlatmaya calis inan dusundugun kadar kotu degil. Bebegi gorunce dunyamiz degisecek, bebek dogal sakinlestirici olacak oyle dusun ^_^ insallah hepimiz sorunsuz, saglikla sihhatle kavusuruz yavrularimiza ❤

Gozun aydin canim cok seviniyoruz biz de boyle guzel haberler alinca. Cok sukur, insallah doya doya emsin ve apne sorunu da gecsin cabucak ❤

Haftalar bitti artik cidden sadece gun sayiyoruz ^_^ hadi insallah saglikla hayirlisiyla gelsin minik hanim ❤

Ahhhah cok tatlisin canim buna cok guldum valla ^_^ annelik dedigin her zaman farkli telas iste :KK70:

Canim ben ilk oglumda her ay yanina fularlarimla şallarimla rakam yazip cekmistim, foto bulup paylasayim. Illa hazir bi materyale de ihtiyac yok aslinda bence ^_^ yilbasinda da şallardan agac ve hediye paketi yapip oyle cekmistim :)

Canimcim ben hic oncesinde kullanmamistim ama emin degilim. Sut kanallari falan genisliyo gebelikte belki de onceden kullanim etki eder. Ama bence sut isinde asil dogum sonrasi anne vucudundaki hormon degisimleri ve bebegin emmesiyle sut kanallarinin uyarilmasi etkiliyor en cok. Nacizane fikrim :)

ĺ
Insallah en kisa surede yani basinda koynunda olurlar. Cok sukur ki sagliklari iyiymis. Rabbim tez zamanda, saglikla kavusmayi nasip etsin insallah canim ❤
Teşekkürler arkadaşlar haklısınız.Aslında benim böyle bir kaygım yoktu eşimin fikri ve Baskısı bu.Bir yerlerden duymuş illa içtirecek.Ben sütüm gelmeyecek olarak şartlanmak istemiyorum eğitimde de söylemişlerdi psikolojik bir olay bu.Neyseki Doktıra danışayım da ona göre başlarım dedim de kurtuldum doktor onaylamadı dicem :KK53:yoksa olur da ilk gün gelmeyecek olursa ben sana söylemiştim deyip canımı sıkmasın

Benimkide yemek yiyemiyormus 2 gundur :))))))) heyecan basti cok bana diyor.
Cidden 2. diye bilincli olunca hersey gececek diyorum minik ayaklarini ellerini dusunuyorum gozlerim doluyor❤
Kizim zaten cok cenebaz bide tatli dilli her dedigine aglayacak kivamdayim :) Bu sabahta cok sevecem kardesimi ben diye geziniyordu.

Aminnn Allah herkesin yardimcisi olsun.Bugunlere geldik hepimizden iyi haberler duyalim insallah❤
İnşallah canım amin. Allah'ım gönlüne göre versin. En güzeli olsun:)

Kizlar hepiniz merak etmissiniz beni ve bebeklerimi. Allah hepinizden razi olsun. Bebeklerim kuvezdeler. Sagliklari iyi ama yine de cok uzuluyorum yanimda olmadiklari ve koklayamadigim icin. Onlari orada yalniz birakip geldigim icin. Bende hala hastahanedeyim. Ama farkli yerlerdeyiz her istedigimde gidip goremiyorum
Anneli babalı buyusunler, saglikli uzun ömürleri olsun insallah... Bu bir surec ve gececek.. evinize cikacaksiniz insallah Tebrik ederim...

Özellikle de ikinci bebeği bekleyenlere bir sorum var : Humana kimyonlu rezene Çayı aldım süt getiriyormuş.Şimdiden içmeye başlamalı mıyım ? Kullanmadan önce doktora danışmak gerekir mi ?
plojovic plojovic @pixielix @yalansindunya @Nazz3416 @tinimini_hnm @kubra2553 ve diğer arkadaşlar

Ben ilkinde de dogumdan aonra denemistim.Hatta Hipp daha iyi gelmisti canim.
Bunda da once baslasam mi dedim hatta haftasi daha erken dogacak diye ama gogsumden geliyor kreme basladim sadece kiruyup kabuklanmasin diye.
Bence baslama cunku sut cidden mucizevi bisy ve birden cok olmasina gerek yok,ekstradan gogsun siserse daha cok zorlanirsin.Mastit cok acı bisy.

Sezaryende de sonda mıdır nedir onu takıyorlar ya o var benim kabusum :))
Ayy onu hiç düşünmedim, düşünmek istemiyorum :D
Hic lavman yaptirdin mi bilmiyorum benim ameliyattan onceki gece yapmislardi yarim saat cikamadim tuvalatten :KK70::KK70:
Ertesi sabah bi daha yapildi ama bu defa gitmedim bile. Seninde oyle olur tamamen bosaltiliyor benim bi arkadasim var o hic yapmamis dogum sırasında ama bi tanidigim da yapmis yaptigini dogurup bitince anlamis o sirada sıkıntı ile anlamadim diyor

Ayyy anlattiklarima bak b.. konusu :KK70::KK70:

Ayy evet çok uzattım sanırım bu konuyu :bicak:
Yok hiç yaptırmadım lavman, nasıl yapıldığını öğrendim sadece. O da sıkıntılı bi süreç evimden başka tuvalet kullanamıyorum ben neredeyse psikolojik galiba. Gerçi lavmanda bu mazeret olmayacak sanırım :D

Doğum anı onu düşünmem rahat ederim inşallah. Kısmet artık :D

Ben jilet işini normalde de beceremiyordym suan cok zor. Tüy dökücü krem mi kullansam acaba. Hamilelikte kullanılabiliyor mu ki?

Bikini bolgesi icin kullaniliyor ama genital bolge icin uygun degil kremler canim.

Bende şimdi kontrole gidiyorum canım sonuclari yazarim,ay son zamanlarda insan çok acayip hissediyor ❤️

Sağlıkla gelsin kuzularimiz insallahhh
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canm :) dimi farklı bi heyecan mutluluk oluyo. Inşallah canm :KK200::KK200:

Back
X