2018 Ekim Anneleri

Aksamlari esimi beklyrm yazablmek icin:)) daha dogrusu okuyablmek icin. Telefonum yok. Pcden de giremedim bi turlu adresime kabul etmedi. Aksama kadar sizi merak ediyrm:) acaba biri dogurdu mu? Bisyler var mi? Bi heyecanla giriyorum hepp.
Doguma gidenler gelenler firsat buldukca durum bildirin meraktayiz:)
Ve tabi bide biz variz doguramayanlar kulubu. 40i gecmez ama 40a yaklasik dogrcm gibi hissdyrm ya hayrlisi bakalim.

+1 henuz dogurmayanlarda ben:kahve: bugun kontrolum var bakalim

Günaydın hanımlar mutlu bir gün diliyorum... hacı şeriften ben de sipariş ettim çikolata bugün gelecek kısmetse umarım güzeldir. Duygu durumlar hepimizde karışık sanırım ben de bana bir şey olursa diye başlayan cümleler kurup hüzünleniyorum elimde değil tv de ne görsem ağlıyorum bu dönem de böyle geçip gidiyor. Az kaldı doğuma nasipse pazartesi olacak doğumdan ziyade kızımın telaşı sardı ne yapacak nasıl geçirecek zamanı diye. En son hastaneye onu da götürmeye karar verdim başka türlü hep zor olacak evde bıraksam bakıcı saat kaça kadar duracak eşim erken beni bırakıp gelmek zorunda kalacak hastaneye getirsem sabah 6 da yola çıkacağız farklı bir yerde doğum yapacağım için off kafam karmakarışık en son yanımızda olsun diye düşündüm inş kötü bir karar değildir bu

Ahh ah hic sorma benim de kafam benzer soru isaretleriyle doldu iyice. Oglumu daha cok dusunur oldum. Cunku her seyin farkindalar artik sabirsizlaniyolar. Gecen gun diyo ki "anne doktor bizim bebegimizi ne zaman cikaracak?" Cok az kaldi dedim. Hep paylasmak guzeldir mottosunu asilamaya calisiyoruz ama cocuk akli nasil yorumlamis: "anne paylasmak cok guzel bi sey dimi ben kardesimle hep paylasicam ben buyugum" dedi evet akilli oglum aferin dedim. "Hani bebek gelince sut gelicek ya o zaman o da benle sutunu paylascak birlikte icicez dimi" demesin mi :) buyur burdan yak ^_^ onlarin disi yok o yuzden Allah onlari beslemek icib sut veriyo ama bak sen buyudun bardaktan sut icebiliyosun falan dedim :)

Dogum sezaryen olacagi icin de o sabah erkenden kuafore gidip sacimi guzelce ordurmek istiyorum ben. Asiri derecede uzadi cunku artik belimi bile gecti :( hem fotolarda duzgun duru hem de derli toplu olur diye dusundum. Bir de ameliyata hazirlikti anesteziydi zaten 1-2 saat aliyo. O yuzden sabah erkenden goturmeyi dusunmuyorz biz oglani. Kayinvalideme emanet edicem ya da kayinpedere. Dogumdan sonra biraz toparlandigimda beni gorsun istiyorum acikcasi. Cunku dogumdan ilk cikinca kanama kontrolu dikis kontrolu falan o lari bi atlatalim istiyorum. Sonra esim alir getirir yanima diyorum. Ozel hastabe oldugu icin gece yanimizda bile kalabilir. Cok huysuzluk ederse kayinvalide ile eve gonderip esimle kaliriz diyoruz.

Bence sen de en azindan sabahtan dogum sonrasina kadar bakicina birakabilirsin yine canim. Sonra esin alip getirse olmaz mi? Tabii yine herkesin kendi karari. Allah yardimcimiz olsun...

merhaba, hastanede cocuk zor olmaz mi? tabi kaç yaşında o onemli. guvendiginiz bir yakin, arkadas vs yok mu bırakmak icin?
Kızım üç yaşında canım aslında kız kardeşim gelecekti ama ders durumlarını ayarlayamamış büyük ihtimal gelmeyecek arkadaşlarımız falan da var ama hep çocuklular iki çocuk uğraşamazlar o yüzden böyle yaparım diye düşünüyorum:(

Bendede aynı karışık duygulr var kızım 5 yaşında biraz kıskançlıklar başldı gibi buaralar yaklaştıkça zaman sanıyorum :KK43: ben kızımı götüreceğim sabah uyanıp birlikte gideceğiz oda yanımızda olmalı benim fikrimce görmeli herşeyi ..akşm gider babasıyla ertesi gün tekrar gelir o hafta okulada göndermeyeceğiz hepbirliktw vakit geçiririz diye düşündüm ..umarım kötü etkilenmezler bu durumlardan en çok şuan kızımı düşünüyoeum onun bian üzülmesi beni çok üzer ..
Ben de yanımda olsun kardeşinin ilk anlarına tanıklık etsin istiyorum ama hastane ortamı oluşu uyku uyanıklık durumlarını nasıl ayarlayacağımı bilememek kafamı karıştırmıyor değil. Benim kız pek erkenci değildir geç kalkar o saatte muhtemelen mızmız olur of off Allah yardımcımız olsun inş

Ahh ah hic sorma benim de kafam benzer soru isaretleriyle doldu iyice. Oglumu daha cok dusunur oldum. Cunku her seyin farkindalar artik sabirsizlaniyolar. Gecen gun diyo ki "anne doktor bizim bebegimizi ne zaman cikaracak?" Cok az kaldi dedim. Hep paylasmak guzeldir mottosunu asilamaya calisiyoruz ama cocuk akli nasil yorumlamis: "anne paylasmak cok guzel bi sey dimi ben kardesimle hep paylasicam ben buyugum" dedi evet akilli oglum aferin dedim. "Hani bebek gelince sut gelicek ya o zaman o da benle sutunu paylascak birlikte icicez dimi" demesin mi :) buyur burdan yak ^_^ onlarin disi yok o yuzden Allah onlari beslemek icib sut veriyo ama bak sen buyudun bardaktan sut icebiliyosun falan dedim :)

Dogum sezaryen olacagi icin de o sabah erkenden kuafore gidip sacimi guzelce ordurmek istiyorum ben. Asiri derecede uzadi cunku artik belimi bile gecti :KK43: hem fotolarda duzgun duru hem de derli toplu olur diye dusundum. Bir de ameliyata hazirlikti anesteziydi zaten 1-2 saat aliyo. O yuzden sabah erkenden goturmeyi dusunmuyorz biz oglani. Kayinvalideme emanet edicem ya da kayinpedere. Dogumdan sonra biraz toparlandigimda beni gorsun istiyorum acikcasi. Cunku dogumdan ilk cikinca kanama kontrolu dikis kontrolu falan o lari bi atlatalim istiyorum. Sonra esim alir getirir yanima diyorum. Ozel hastabe oldugu icin gece yanimizda bile kalabilir. Cok huysuzluk ederse kayinvalide ile eve gonderip esimle kaliriz diyoruz.

Bence sen de en azindan sabahtan dogum sonrasina kadar bakicina birakabilirsin yine canim. Sonra esin alip getirse olmaz mi? Tabii yine herkesin kendi karari. Allah yardimcimiz olsun...
Canım benim kız da ben de süt içeceğim kardeşim olunca dedi geçenlerde anlatmaya çalıştım üstünde fazla durmadı ama şanşını doğum sonrası deneyeceğini düşünüyorum. Hastaneye götürme mevzuuna gelince 1 saatlik mesafe var canım maalesef gelip gitme işini yapamaz eşim o yüzden işte bütün kararsızlığım

Aksamlari esimi beklyrm yazablmek icin:)) daha dogrusu okuyablmek icin. Telefonum yok. Pcden de giremedim bi turlu adresime kabul etmedi. Aksama kadar sizi merak ediyrm:) acaba biri dogurdu mu? Bisyler var mi? Bi heyecanla giriyorum hepp.
Doguma gidenler gelenler firsat buldukca durum bildirin meraktayiz:)
Ve tabi bide biz variz doguramayanlar kulubu. 40i gecmez ama 40a yaklasik dogrcm gibi hissdyrm ya hayrlisi bakalim.

Eşim sabah doğur da artık sevelim diyor :D bir 10 gün daha dursun mümkünse dedim ben de :D kayınvalidemlerde kalıcaz doğum izni sonuna kadar hem ev temizliği vs devam edecek hem de yakın bir şehre doktoraya kyıt olmaya gideceğim. En azından doktora kaydımı yapıp rahatlayayım sonrasında ne zaman gelirse gelsin :D herkes artık doğsun da sevelim havasında

yaa ben çok gergin ve tahammülsüz oldum. sabrım yok hiçbirşeye. biri birşey dese saniyesinde cevap veriyorum. hayır insanlar kötü birşey de demiyor ama o saniye beynimde şimşekler çakıyor. hiç sağlıklı değil farkındayim.benim gibi olan var mi :KK43:
Ben ben ben !!! Eşim adolf hitler diye lakap taktı
[

mide yanmasından mahvoluyorum artık gaviskonda fayda etmıyor soguk su anlık rahatlatıyor ama 5 dk sonra yine yanmaya başlıyor.Varmı başka çözüm bulan

Çok güzel canim tazecik çikolatasi bide lokum sipariş vermiştim, yanında helva eklemisler hediye olarak :) model olarak bir sürü seçenek var istedigini seçiyorsun, ben bunu seçtim
Eki Görüntüle 2191990
Bende bu tarz bişey düşündüm zaten konuştum da doguma 10 gün kala göndericekler cok güzel olmuş.

mide yanmasından mahvoluyorum artık gaviskonda fayda etmıyor soguk su anlık rahatlatıyor ama 5 dk sonra yine yanmaya başlıyor.Varmı başka çözüm bulan
Bende aynıydım çoğaldı ve dayanılmaz oldu acillik oldum lansor verdi doktorum şimdi çok şükür eser yok arada içiyorum 3-4 gün de bir yetiyo valla bana geçmiş olsun:nazar::KK200::anneadayı:

Benim 3 hafta once kafası aşagidaydi bugun tekrar yukari cikmiş.. doguma kadar dönüp duruyorlar demekki..

Bakildi neyseki gecen haftaki degeri korumuş halen 17 yani.. ilaçlara devam dedi ignede yazdi haftalik vurulcam.. daha 31. Haftadayiz 37 den once dogunca premature oluyo dogmasini isyemiyoruz o yüzden her hafta servikse bakilicak sanirim...
Mrb canım bebisin suan hangi pozisyonda merak ettim kafa yukarıdami asagadami

Kizlar dua edin nolur bel ve kasik agrisi ve kasilmalardan duramiyirum korkuyirum dr.m da korkudan olabilir sabaha sabret dedi bi wc bi yatak yoruldum artik

Benmde kizim 14 aylik yanimda gelecek mecbur. Kendimizden cok ona alcaklarimi nasil yapcagimi dusunyrm:) kac yasinda sizinki bilmyrm ama buyukse bisylerle oyalanmasi daha kolay olur belki. InsaAllah hersy yolunda kolaylikla ve hizlica olur da cok sikilmaz onlar da.
Kubra arkasim kizin 14 aylikmi peki art arda zorlandinmi bende boyle yapmayi dusunuyorum ama korkuyorum zor oldumu senin icin

Back
X