- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Cok guzel cok hos ❤ saglikla ve hayirla gelsin insaallah Nazim mert ❤Kapi susum geldii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel cok hos ❤ saglikla ve hayirla gelsin insaallah Nazim mert ❤Kapi susum geldii![]()
Cok guzel canimKapi susum geldii![]()
Normaldi senin dimiEn sona ben kalacağım sanırım40.haftayı bekleyeceğiz 19 ekime kadar :)
Doktorlar Ilkinde bekliyorlar da Ikinci gebelikte neden 40 ı beklemiyorlar ben bunu çözemedim ?
Bana bi önceki sezeryan dikişlerinin yeri içten açılabiliyo diye bilgi verdi hatta şuan her gidişimde bakıyor önceki sezeryan dikişime... bideBenim de ikinci doğum olacak nasipse 10 gün öncesinde alınacak da ilk doğumda sorun yoksa neden erken alındığını bilmiyorum
Bende varım canım 15 Ekim görünüyor ama okadar beklermi bebegim bilemiyorum![]()
Normaldi senin dimi
En son Cumartesi 6.25 te giriş yapmiş ben de çok merak ettim onu inşallsh her şey yolundadır.
Bugun yardimci bayanlar geldi yaptı ama esim yine süpürür dogumdan once Allah izin verirseEn son Cumartesi 6.25 te giriş yapmiş ben de çok merak ettim onu inşallsh her şey yolundadır.
Bizim halılar da dün geldiler.Temizlik daha bitmedi hala devam
Kizlar bu haftadan sonra hetkez dogurmus olacak cok heyecanli bir hafta
En sona ben kalacağım sanırım40.haftayı bekleyeceğiz 19 ekime kadar :)
27 ekim off cok var yaa
Benimkide sürekli dönüp duruyor afacan :))
36 haftaya kadar yukardaydi sonra asaga indi,şimdi 38.ci haftaya girdim gene yukarda acaba daha inermi asaga![]()
Istanbul liv hospital bildiğim tek şey buBugun yardimci bayanlar geldi yaptı ama esim yine süpürür dogumdan once Allah izin verirse
Numarasi adi soyadi biseyi de yok ulasacak. Hangi hastanede dogum yaptigini bilsek gerci bilsekte adini soyadini bilmiyoruz ki
Bizim gunumuz aynı benim bebis son 1 aydir bas aşağı duruyor bazen gercekteb cok zorluyor 37 ye kadar calisicam zaten e8 de gelsin istiyorum bendeBenimde daha çok var ama ben bittim artık sanki kendimi taşıyamıyorum bebek çok baskı yapıyo plesenta previa olduğu için sezeryan olcak doktorum haftaya gün vercek 39 haftaya veririm dedi ama bn daha erken olsun istiyorum 38+5 falan olursa 18.10.18 olcak eğer uygun görürse istiycem hatta daha erken bile olsa keşke diyorum:) bebek zaten bi hafta falan önde gidiyo inşallah alır istediğim zamanda çok bunaldım ben çünkü hem fiziki olarak hem ruhen bitmiş hissediyorum![]()
Bende 22 Ekim dediler ama herkes o kadar kalmaz diyor hayırlısı inşallahBende varım canım 15 Ekim görünüyor ama okadar beklermi bebegim bilemiyorum![]()
Günaydın hanımlar mutlu bir gün diliyorum... hacı şeriften ben de sipariş ettim çikolata bugün gelecek kısmetse umarım güzeldir. Duygu durumlar hepimizde karışık sanırım ben de bana bir şey olursa diye başlayan cümleler kurup hüzünleniyorum elimde değil tv de ne görsem ağlıyorum bu dönem de böyle geçip gidiyor. Az kaldı doğuma nasipse pazartesi olacak doğumdan ziyade kızımın telaşı sardı ne yapacak nasıl geçirecek zamanı diye. En son hastaneye onu da götürmeye karar verdim başka türlü hep zor olacak evde bıraksam bakıcı saat kaça kadar duracak eşim erken beni bırakıp gelmek zorunda kalacak hastaneye getirsem sabah 6 da yola çıkacağız farklı bir yerde doğum yapacağım için off kafam karmakarışık en son yanımızda olsun diye düşündüm inş kötü bir karar değildir bu
. Benim nerdeyse 28. Haftadan beri baş aşağıda ve zaten dediğim gibi plesenta da bebekte hep aşşağıdaydı beni çok zorladı ama son bilaç gündür daha değişik ve fazla bi baskı hissediyorumBizim gunumuz aynı benim bebis son 1 aydir bas aşağı duruyor bazen gercekteb cok zorluyor 37 ye kadar calisicam zaten e8 de gelsin istiyorum bende
meraba kizlar.bu sabah 7de hastaneye gittim sezaryen dogum olacakti.ama olmadi.nstye girdim.sonra ultrasonda baktilar.bi de kan aldilar.grip oldugum icin anestezi doktoru ameliyatin sakincali oldugunu iyilesmem gerektigini soyledi.kan sonucumda da cikmia zaten grip olmamla ilgili seyler.cumaya kadar iyiles.cuma sabahi gel bakalim dedi.oglene kadar durduk hastanede.sonra eve geri donduk :/ bebegin bekleyecegi varmis demek ki.
2 sene önce sezeryanla doğum yaptım, şimdi de kasılmalarım var, iride bir bebek eğer bebek doğum kanalına girerse dikişlerim açılabilirmiş. Yoksa en erken 1 ekim diye konuşmuştukBir sorun mu vardı peki canım dr lar neden bu kadar erken alıyorlar? Buradan birkaç arkadaşın daha 14-15 günden fazla varken tarih vermişler merak ettim sizin nin böyle verdiler. Hayırlısıyla gelsin tabi.minikler önemli olan o
17 eylulde yatti canimÖğretmen olan arkadaslar egitim ogretim odenegini aldiniz mi?
Ilceden ilceye farklilik gösteriyor demekki17 eylulde yatti canim